Skocz do zawartości

Gears of War 3

cichy_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakim cudem niektórzy mają dostęp do czegoś takiego nie siedząc w Epic - nie wiem.

Wiesz co to hakerstwo ? nie którzy "kupują" gry tylko po to aby rozłożyć ich kod na elementy pierwsze i dowiedzieć się jakie bugi haki w grze można wkorzystać ,co tam producenci pochowali na na nośniku itp itd .

Opublikowano

Wiem co to jest hakerstwo, ale nie wiem jak ono wygląda w przypadku konsol. Dla mnie to mega dziwne bo to sugeruje, że taki Raam's Shadow, nowe skiny i mapki są również na dysku.

Nie wiem może i ten dodatek i jest na DVD już ... co do hakerstwa to płyty konsolowe także są "rozbierane " na PC .... poszukaj filmików z MW2 gdzie jest porównanie mocy broni , koleś pokazuje od podszewki jakie wartości ma przypisana każda broń ,a jak to jest pokazane w samej grze .

Opublikowano (edytowane)

Wiem co to jest hakerstwo, ale nie wiem jak ono wygląda w przypadku konsol. Dla mnie to mega dziwne bo to sugeruje, że taki Raam's Shadow, nowe skiny i mapki są również na dysku.

Czasami tak jest że zawartość znajduje się już w kodzie gry,być może i w tym przypadku,zresztą to nie pierwszy raz i nie ostatni,o ile pamiętam taka sytuacja miała miejsce również przed oficjalną premierą dodatków do nowego Mortala.

Edytowane przez dark gamer
Opublikowano

Przecież istnieje coś takiego jak JTAG czy devkity sprzedawane gdzieś po cichu. Do tego jakaś wersja pre-alpha z DLC wyciągnięta z czeluści internetu i już jesteśmy królami youtube'a.

Opublikowano

ale ten clocktower gowniany, co oni zrobili z moja ulubiona mapa z calej serii

• Minusik 1
Opublikowano

Zagrałem na prywacie Clocktower (bo niestety przez godzinę "szybkiej gry" żadna z nowych map się nie pojawiła) i nie podobają mi się zmiany na planszy. Wolałbym stare ustawienie samochodów i innych elementów typu murki. Ale zobaczymy jak to wyjdzie w praniu.

Rozumiem, że jak ktoś nie wykupił pakietu DLC z Hordą to nie odblokują mu się te 3 mapki do multi? Bo mam tylko dwie: wieża i mocz(ary) ;)

Opublikowano

A ja się zamotałem i poproszę o wyjaśnienie. Czy nowe mapy do trybu rywalizacji już są? W cenie? Na mój stan wiedzy (info z ostatnich 2 stron tematu) mieli je dodać jakoś w połowie grudnia za free...

Opublikowano

Każdy od dziś będzie mógł sobie zagrać na zwykłym multiplayerze w każdą z tych 5 map, czyli dwóch rimejków z jedynki i map które weszły w skład Horde Command Pack.

Horde Command Pack pozwala na grę na Azura, Rustlung i Blood Drive w trybie hordy i hostowanie meczu prywatnego. Ci co nie mają horde command pack aczkolwiek również mogą na tych mapach zagrać, z tym że muszą zostać zaproszeni przez kogoś kto te DLC posiada, nie zagrają na publicznej hordzie na tych mapach.

Wszystko jest dość pogmatwane przez to, że te wszystkie mapy są już na dysku z grą.

Gość DonSterydo
Opublikowano

Nie no kurde mega :D Tylko pewnie skończy się na 2h wątku fabularnego.

Będzie trzeba pomyśleć o większej ilości MSP bo po sugerowanej cenie się nie opłaca gdy za 2x tyle są wszystkie dodatki.

• Plusik 1
Opublikowano

Ten cały Season Pack jest stworzony dla tych, którzy nie obejdą się bez dodatków. Ceny podstawowe odstraszają.

Ktoś wie dlaczego wczoraj pobrałem około 220 MB? Ponoć te wszystkie mapy są już na płycie.

Opublikowano

Nigdy się nie dowiesz co tam było bez hackniętej konsoli i zrzucania tych danych na kompa. Wiadomo że Azura, Rustlung i Blood Drive na pewno były już na dysku, gdyż horde command pack w którym te mapy były ważył ledwie 100kb, a same filmiki z tych map można było zobaczyć jeszcze przed premierą gry, tak samo jak np. Bernie czy Onyx Guarda. Co do Clocktower i Bloodmarsh to już ich raczej nie ma (wcześniej sugerowałem się tymi filmikami co się pojawiały na youtube), więc to one mogą się składać na te 200mb + być może coś z przyszłego DLC (na przykład ukryte postacie do multi).

Generalnie to ch.uj z tym i czekam na wcielenie się w RAAMa ;]

• Plusik 1