Skocz do zawartości

Gears of War 3

cichy_

Rekomendowane odpowiedzi

Gość DonSterydo
Opublikowano

Jak masz stronę internetową i się dobrze zakręcisz to masz takie bonusy jak redaktorzy gazet :)

Gość DonSterydo
Opublikowano

Się zastanawiam tylko jak można uzyskać bonus w postaci wcześniejszego dostępu do DLC :]

Dostajesz kod i ściągasz. Gra czy dodatek nie musi być wystawiony publicznie w sieci by dało się go pobrać.

Opublikowano (edytowane)

Jest ktoś kto nie ogarnął jeszcze kampanii w cztery osoby? Jeżeli tak, to z chęcią przyłączę się do takiej grupy ;)

Też do jakiegoś solidnego teamu na hordę/bestię się podepnę. Męczące już jest wychodzenie innych w trakcie 30+ fali :confused:

GT Gamenizer

Edytowane przez kiseki
Gość DonSterydo
Opublikowano

Bo w hordę trzeba grać ze znajomymi. Innej opcji nie widzę.

Opublikowano (edytowane)

Grał już ktoś lokalnie w kampanię na 4 konsolach i 4 TV podpiętych.

Da się tak bez problemu przez router? W opcjach widziałem tylko gra publiczna i próba połączenia z XBL?

Czy tylko 2 konsole i split?

Jak to jest w Gow3 po LAN bo chcę w końcu się zabrać za przejście między świętami a sylwkiem.

Edytowane przez jagood
Opublikowano (edytowane)

Mam uno problemo a mianowicie. Kupiłem nową konsolę przeniosłem wszystko ze starej konsoli łącznie z przepisaniem licencji konta i wszystko było ok do tego momentu,sciagnalem season passa (ktorego juz uprzednio mialem) i nie dziala....nie da sie nic sciagnac,ani pakietu hordy ani skórek nic..... :(

Edit: udało się :D trzeba było trzeba było usunąć tego sezon passa którego miałem na konsoli potem ściągnąć bezpośrednio z dashboarda i od razu wejść do gry....a uprzednio ściągałem z poziomu gry ;]

Edytowane przez Pitrex
Opublikowano

Kuźźźźźźwa, ale dałem się w wała zrobić. KUPIŁEM RAAM'A ZA YEBANE 1200 MP!!!!!! Ja chcę moje punkty z powrotem!! Po kiego Season Passy ludzie kupują????

Opublikowano

"Coś" z tym robią bo na facebooku dali oświadczenie:

"We're currently investigating why Season Pass holders are being pointed to the wrong RAAM's Shadow offer. We're working to address this ASAP and will keep you updated with the latest. Thanks for your patience and stay tuned for updates!"

Opublikowano

Kuźźźźźźwa, ale dałem się w wała zrobić. KUPIŁEM RAAM'A ZA YEBANE 1200 MP!!!!!! Ja chcę moje punkty z powrotem!! Po kiego Season Passy ludzie kupują????

Nie martw się.

For those of you who have a Season Pass and have been charged for RAAM's Shadow, you will be refunded automatically in the next 5 days.
Opublikowano

mi wsio działa ale jest inna kopa ,mianowicie mimo łącza 12mb mam transfer na poziomie 1% na 3 minuty....daje sobie siana bo nie dam rady terez zassac tego zostawiam na jutro i lece do roboty...

Opublikowano

mi wsio działa ale jest inna kopa ,mianowicie mimo łącza 12mb mam transfer na poziomie 1% na 3 minuty....daje sobie siana bo nie dam rady terez zassac tego zostawiam na jutro i lece do roboty...

Mi 2% też wskakiwał 3 min., później ściąganie już leci normalnie.