kiseki 791 Opublikowano 13 grudnia 2011 Opublikowano 13 grudnia 2011 Season pass jest przypisany do gamertaga czy do konsoli? Sprawdzał ktoś? Dołączam się do pytania Cytuj
shy4 53 Opublikowano 14 grudnia 2011 Opublikowano 14 grudnia 2011 ja uważam że kolejne gearsy nie koniecznie będą działy się przed 1 jest spore pole do popisu żeby zrobić spin off z jakąś alternatywną ekipą i tyle... Cytuj
fashionvictim 6 Opublikowano 14 grudnia 2011 Opublikowano 14 grudnia 2011 (edytowane) włączyłam wczoraj gearsów, patrze a tam dodatek RAAM. Nie mialam zadnych punktów na konsoli, wiec włączylam szybko allegro, kupilam 4200 MSP, za kilka chwil kod mialam na mailu. No więc wklepałałam, kupilam season pass i z poziomu gry wyskoczyla mi "wejściówka". najpierw pobrala sie horda pack, a za chwile kolejna wejściowka wyskakuje- RAAM- pobrałam. Jakiez bylo moje wkur..., jak zobaczylam ze dodatek RAAM pobrał mi sie nie za darmo w ramach season pass'a, a za....1200 MSP. No przecież myslalam, że szlag mnie trafi. Co za bezsens. efekt- jestem w plecy z kasą, z 4200 punktów, zostało mi sie w sumie aż....600 !!!! kompletna porażka. do teraz jestem zła. Co by nie mowic- dodatek miażdży. Szkoda, wielka szkoda ze cala 3 część nie jest tak klimatyczna i miodna jak wlasnei Raam's shadow. wreszcie mroczne, cieżkie lokacje, sporo bossów, mozliwosc grania po obu stronach. dla mnie dodatek zjada na śniadanie wszystkie chaptery kampanii z płyty. REWELACJA !!! edit: chętnie pogram w sieci: coop, horda, bestia. przysylajcie zaproszenia: xxtremenapalm. grająca kobieta, zakochana w "gyrosach" od pierwszej części zrobilam ostatnio 50 fal hordy ze znajomymi z innego forum. zajeło nam to nieco ponad 2,5 godziny Edytowane 14 grudnia 2011 przez fashionvictim Cytuj
Salwador 189 Opublikowano 14 grudnia 2011 Opublikowano 14 grudnia 2011 Gdzies wyczytałem że punkty wydane przez posiadaczy season passa będą zwracane. Cytuj
fashionvictim 6 Opublikowano 14 grudnia 2011 Opublikowano 14 grudnia 2011 oby....bo 1200mps piechotą nie chodzi, a nie po to kupilam season'a, żeby dwa razy bulić za to samo. zwlaszcza, ze nie pobieralam dodatku z poziomu marketplace, tylko z wejściowki sezonowej, ktora wyskoczyla mi sama po wejsciu do gry. mimo wszystko, wątpie, że to zwrócą Cytuj
Ins 5 822 Opublikowano 14 grudnia 2011 Opublikowano 14 grudnia 2011 Nie martw się. For those of you who have a Season Pass and have been charged for RAAM's Shadow, you will be refunded automatically in the next 5 days. DLC swietne, niby troche ponad 3 godziny, a intensywne w cholere i swietna odmiana w postaci grania po obu stronach barykady. Cytuj
fashionvictim 6 Opublikowano 14 grudnia 2011 Opublikowano 14 grudnia 2011 "For those of you who have a Season Pass and have been charged for RAAM's Shadow, you will be refunded automatically in the next 5 days." czyli bedzie to zwrot automat, wiec nie trzeba nigdzie pisać, etc...? :-) Cytuj
barcelona fan 33 Opublikowano 14 grudnia 2011 Opublikowano 14 grudnia 2011 DLC swietne, niby troche ponad 3 godziny, a intensywne w cholere i swietna odmiana w postaci grania po obu stronach barykady. Czyli przejście zajmuje jednak ok 3h? Bo po przeczytaniu oficjalnego opisu na XBL że dodatek trwa 3h już odejmowałem jakąś godzinę bo wiadomo jak to jest...Główna kampania też miała trwać ok 10-12h Cytuj
MaZZeo 14 241 Opublikowano 14 grudnia 2011 Opublikowano 14 grudnia 2011 3h 10 min mi zajęło przejście Raam's Shadow. Świetny dodatek, lepszy niż nie jeden akt ze zwykłej kampanii. Jeden minus to trochę chaos przy bossowych walkach. Kto się pisze na przejście w co-op? Cytuj
Zwyrodnialec 1 728 Opublikowano 14 grudnia 2011 Opublikowano 14 grudnia 2011 To jest w końcu ten dodatek do kampanii który zaraz po premierze zapowiadali? Cytuj
Mustang 1 775 Opublikowano 14 grudnia 2011 Opublikowano 14 grudnia 2011 "For those of you who have a Season Pass and have been charged for RAAM's Shadow, you will be refunded automatically in the next 5 days." czyli bedzie to zwrot automat, wiec nie trzeba nigdzie pisać, etc...? :-) Póki nie będzie sytuacji, że inni dostali, a ty nie - po prostu czekaj. Cytuj
Yap 2 795 Opublikowano 14 grudnia 2011 Opublikowano 14 grudnia 2011 3h 10 min mi zajęło przejście Raam's Shadow. Świetny dodatek, lepszy niż nie jeden akt ze zwykłej kampanii. Jeden minus to trochę chaos przy bossowych walkach. Kto się pisze na przejście w co-op? Ja. Kiedy? Cytuj
MaZZeo 14 241 Opublikowano 14 grudnia 2011 Opublikowano 14 grudnia 2011 Ciężko zdobyć tego acziwa za 10 egzekucji RAAMa na Kimie. Mało kto chodzi tym drugim. Cytuj
kiseki 791 Opublikowano 14 grudnia 2011 Opublikowano 14 grudnia 2011 ile miejsca zajmuje Raam's Shadow? Cytuj
Yap 2 795 Opublikowano 14 grudnia 2011 Opublikowano 14 grudnia 2011 Może jutro? Mięta. Właśnie chciałem to zasugerować. Pracę kończę o 20ej więc 20.30 mogę być (+/- 5 minut). Cytuj
easye 3 390 Opublikowano 14 grudnia 2011 Opublikowano 14 grudnia 2011 Ciężko zdobyć tego acziwa za 10 egzekucji RAAMa na Kimie. Mało kto chodzi tym drugim. a w prywacie nie dziala ? Cytuj
Pitrex 1 Opublikowano 14 grudnia 2011 Opublikowano 14 grudnia 2011 (edytowane) Nie działa,probowałem zrobić sam na 2 pady ;/ , trza "polować" na Kima ;d Edit: Jakby co to co-opa też chętnie zagram. <-----GT Edytowane 15 grudnia 2011 przez Pitrex Cytuj
fashionvictim 6 Opublikowano 15 grudnia 2011 Opublikowano 15 grudnia 2011 ja bardzo chętnie zagram coopa, horde, bestie. jestem dostępna codziennie, kilka razy w ciągu dnia. ślijcie zaproszenia: xxtremenapalm Cytuj
barcelona fan 33 Opublikowano 15 grudnia 2011 Opublikowano 15 grudnia 2011 Z botami idzie chyba wbić to za egzekucje RAAM'em na Kim'ie. Odpalać mecz TDM lub KOTH aż wypadnie Kim i trzaskać na nim egzekucje . Cytuj
MaZZeo 14 241 Opublikowano 16 grudnia 2011 Opublikowano 16 grudnia 2011 Z botami idzie chyba wbić to za egzekucje RAAM'em na Kim'ie. Odpalać mecz TDM lub KOTH aż wypadnie Kim i trzaskać na nim egzekucje . To słabe rozwiazanie. No i nie wiem, ludzie specjalnie to robią? Ja wybrałem KIMa właśnie po to by ludzie sobie mogli w razie czego nabić na mnie egzekucje, no ale inni chyba mają to w (pipi)e i specjalnie wybierają Barricka, Valerę albo Taia byle nie Kima... Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 16 grudnia 2011 Opublikowano 16 grudnia 2011 MaZZ: A co innych obchodzi, że ktoś chce sobie achiva nabić W końcu gra się dla frajdy, a nie dla cyferek przy gamertagu Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi