Opublikowano 21 grudnia 201113 l Jeszcze screeny: http://epicgames.com/community/2011/12/gears-of-war-3-kicks-off-the-new-year-with-%E2%80%9Cfenix-rising%E2%80%9D/
Opublikowano 21 grudnia 201113 l Ten Locust Marauder wygląda kozacko . I podoba mi się opcja "Re-up" czyli sami możemy wyzerować sobie rangę po dojściu do 100 i odblokować jakieś nowe skiny broni z wbijanie po raz kolejny 100. Może nagrody nie są jakieś zacne, ale już teraz mam 85 rangę to myślę że 100 wleci niebawem i przynajmniej dzięki temu będzie jakaś motywacja do dalszej gry. I oby 4 DLC było fabularne bo ciągle jestem cholernie ciekaw kilku niewyjaśnionych kwestii po zakończeniu trylogii.
Opublikowano 21 grudnia 201113 l Skoro było dodatek fabularny wokół RAAM'a to mogliby upichcić dodatek ze Skorgem. Będzie pretekst do wrzucenia go jako skin do multi, trochę mi go brakuje po tych dziesiątkach meczy guardiana w GoW2 Aczkolwiek wątpię w drugi dodatek SP, tym bardziej w powrót Skorge'a.
Opublikowano 21 grudnia 201113 l Do kiedy będzie można zakupić season pass ? Nie dam sobie łapy uciąć, ale chyba po wydaniu 4 DLC nie będzie już można nabyć Season Pass'a.
Opublikowano 21 grudnia 201113 l Obstawiam, że wtedy wyjdzie Season pass 2 , na kolejne 4 DLC, a tamten poprzedni będzie dostępny jako paczka 4 poprzednich (może zmienić nazwę na jakiś dlc pack or smth).
Opublikowano 22 grudnia 201113 l Swoją drogą na 100% musi być DLC z wyciętą historią Cole'a i mojego ulubionego blondaska. W GOW3 w pewnym momencie te dwie postacie zostają odłączone na bok z historii Marcusa i myślę, że to doskonały pretekst na osobne DLC.
Opublikowano 22 grudnia 201113 l Ja mam nadzieję że wydadzą DLC, które wyjaśni skąd Adam Fenix znał królową locustów i wiedział o szarańczy przed "dniem wyjścia". I dlaczego Myrrah została królową locustów, chociaż jest człowiekiem... . [EDIT] I jeszcze warto to obczaić . Taki sucharek od Epic. http://www.gamespot.com/gears-of-war-3/videos/video-exclusive-carmines-alternate-ending-gears-of-war-3-6348008?tag=topslot%3Bimg%3B1 Edytowane 22 grudnia 201113 l przez barcelona fan
Opublikowano 23 grudnia 201113 l Ponoć 30 grudnia ma być przecena na Season Pass Source or it didn't happen
Opublikowano 23 grudnia 201113 l Zgony w trybie Król wzgórza są naliczane? Oczywiście że tak. Tylko nie widać ich w tej tabelce kiedy naciska się BACK
Opublikowano 24 grudnia 201113 l Ponoć 30 grudnia ma być przecena na Season Pass Source or it didn't happen Panowie szykujcie MSP na 30 grudnia. Można powiedzieć, że Season Pass w promocji jest już potwierdzony. Lista zamieszczona na neogaf miała na dzisiaj wpisane Street Fighter Third Strike i zgadnijcie co dzisiaj jest za 50% ceny
Opublikowano 24 grudnia 201113 l No, LikeButter to na yt już za czasów pierwszego GoW filmiki wrzucał. Ten montage na szczęście nie jest jeszcze taki zły, ale to co dzieciory wrzucają teraz to masakra- dubstep, tona efektów i przejść, quasi cutscenki, itp., itd. Nie da się tego oglądać. Edytowane 24 grudnia 201113 l przez qb3k
Opublikowano 24 grudnia 201113 l Ciekaw jestem jaka będzie ta obniżka na Season Pass. Jak za 1200 MSP to wyjdzie 34 zł za jakieś 12 map + dodatkowy chapter kampanii Edytowane 24 grudnia 201113 l przez DonSterydo
Opublikowano 24 grudnia 201113 l Fajny ten montage przez ten "snieg" kilka akcji jest mało widocznych ale reszta spoko :] Edit: wiem ze juz troche stare ale ja sie dalej hihram ;d Edytowane 24 grudnia 201113 l przez Pitrex
Opublikowano 25 grudnia 201113 l Co do tego Like Buttera to wszyscy mogą tak robić ;D Jak grałem na kompie w Gow 1 to prawie wszyscy tak umieli ;D Robiliśmy sobie mecze na jakiejś mapce ze samymi snajpami i trenowaliśmy, popy, supermany, spidermany na polskich hostach wychodziły bez problemu. Tak samo z Gow2 na polskich hostach ładnie śmigałem, na własnym to jak każdy za*pipi*ste akcje. W GoW 3 jeszcze są mniejsze lagi i koleś na hostach kumpli np. z miasta może odwalać takie rzeczy i później nagrywać. W rzeczywistości aż taki dobry na pewno nie jest to są tylko niektóre zgrane akcje. Grałem kiedyś na piecu w Gowa 1 z kolesiem co robił zajefajne montaże po prostu masakra, ale w meczu to tylko czasami mu coś wychodziło. Potrenujcie sobie z kimś i będziecie tak samo ownić. Filmy z "JuTuba" wam pomogą w byciu Pro ;d Blindy też nie są trudne wystarczy wiedzieć, że na środku ekranu jest jakby celownik i mieć odpowiednią czułość. EDIT : Wiadomo coś ile ma być pakietów map do multi i czy będzie flashback z 1 i 2 ? Tak bym chciał War Machine w 3 ^_^ Edytowane 25 grudnia 201113 l przez fristajlo