Skocz do zawartości

Gears of War 3

cichy_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czy ta zniżka na season pass jest tylko dla konta gold? mam nadzieje że nie ma na to blokady regionalnej...

Zniżka pewnie tylko dla kont Gold jest, a z tego co się orientuję to od momentu wprowadzenia oficjalnie XBL w Polsce nie uświadczymy już czegoś takiego jak "blokada regionalna"...

Gość DonSterydo
Opublikowano

Dlaczego jak ściągnąłem season pass to ciągle mi pokazuje, że musze płacić za dodatki ?

Opublikowano

musisz wejsc do gry wtedy wyskoczy ci info ze masz season pass i mozna pobrac rzeczy, jedynie lipa ze na marketplace te dodatki dalej beda widoczne jak nie zakupione i przez pomylke mozna je kupic ;)

Opublikowano (edytowane)

czy ta zniżka na season pass jest tylko dla konta gold? mam nadzieje że nie ma na to blokady regionalnej...

Zniżka pewnie tylko dla kont Gold jest, a z tego co się orientuję to od momentu wprowadzenia oficjalnie XBL w Polsce nie uświadczymy już czegoś takiego jak "blokada regionalna"...

To źle się orientujesz , w prawdzie na te dodatki nie ma blokady ,ale na niektóre inne gry i dodatki blokada jest.

Edytowane przez canuks
Opublikowano

Wiem że temat jest o GOW3 ale że szansa na odpowiedź w temacie o GOW2 jest mała to mam tutaj pytanie właśnie na temat GOW2 :

czy mając pakiet 19 map "All Fronts Collection " i grając w HORDĘ na rankingowym meczy wystarczy abym ja miał wykupiony

ten pakiet aby mapy z tego pakietu były do wyboru przez ekipę czy też wszyscy 5 graczy musi mieć wykupione dane mapy

aby były one (jedna z 2) do wyboru ?

Bo jak cała 5 graczy musi mieć to nie ma sensu tego kupować

Opublikowano

Wiem że temat jest o GOW3 ale że szansa na odpowiedź w temacie o GOW2 jest mała to mam tutaj pytanie właśnie na temat GOW2 :

czy mając pakiet 19 map "All Fronts Collection " i grając w HORDĘ na rankingowym meczy wystarczy abym ja miał wykupiony

ten pakiet aby mapy z tego pakietu były do wyboru przez ekipę czy też wszyscy 5 graczy musi mieć wykupione dane mapy

aby były one (jedna z 2) do wyboru ?

Bo jak cała 5 graczy musi mieć to nie ma sensu tego kupować

Ręki nie dam uciąć ale chyba wszyscy...

Opublikowano

Chyba raczej prawie na pewno tak jest bo trza pobrać 766MB - czyli nie ma tego na płycie i trza pobrać , za co trzeba zapłacić ;

czyli jak 1 z 5 graczy nie ma tego to nie będzie do wyboru , czyli nie ma co mi tego kupować .

W GOW3 dali bezpłatnie wszystkim te 5 dodatkowych map i było dobrze .

Z tymi dodatkowymi płatnymi mapami tak jest że jak nie mają ich wszyscy to się nie pogra - chyba

że gra superpopularna , jak MW3 czy B3 .

Opublikowano

No singiel dużo słabszy od dwójki. Brakuje epickości, nawet końcowy pojedynek trochę z dupy. No i poziom Hardcore to jakiś żart (zginąłem może 2 razy w ciągu całej rozgrywki).

Za to mulit to co innego, sporo trybów i radochy.

Opublikowano

Dzisiaj pożyczyłem od kuzyna girsy (kilka tyg wcześniej miałem swoją kopie) , zagrałem jeden mecz wszystko smigało jak należy (moje dawne statystki-medale,skiny itp...) jakieś 3 godzinki temu próbowałem odpalić grę i cały czas się zawieszała podczas ładowania głównego menu , pomogło wykasowanie player data z dysku konsoli jednak wiąże się to z wyzerowaniem statystyk. Miał ktoś podobny problem ?Da rade jakoś odzyskać swoje dawne staty ? Denerwujące jest wbijanie drugi raz tego samego ;/

Opublikowano

Dzisiaj wyszła nowa aktualizacja. Orientuje się ktoś co poprawia ;d ?

O jakiej aktualizacji mówisz ??? odpaliłem dzisiaj GoW3 po jednodniowej przerwie i nie miałem żadnej aktualizacji .

4 stycznia odpalilem konsolke okolo 16 i wyskoczyla mi mala aktualizacja 3megowa. mozliwe ze byla ona pare dni wczesniej

Opublikowano

Dzisiaj pożyczyłem od kuzyna girsy (kilka tyg wcześniej miałem swoją kopie) , zagrałem jeden mecz wszystko smigało jak należy (moje dawne statystki-medale,skiny itp...) jakieś 3 godzinki temu próbowałem odpalić grę i cały czas się zawieszała podczas ładowania głównego menu , pomogło wykasowanie player data z dysku konsoli jednak wiąże się to z wyzerowaniem statystyk. Miał ktoś podobny problem ?Da rade jakoś odzyskać swoje dawne staty ? Denerwujące jest wbijanie drugi raz tego samego ;/

Ststystki masz zapisane na serwerze .... usun data player ,a gra pobierze ststystki z serwera ponownie przy odpaleniu ..no chyba ze zagrałeś już mecz po usunięciu data player to dupa blada

Opublikowano

mi sie gearsy zaczęły wieszać po odpaleniu jakiegokolwiek meczyka zwis i reset konsoli tylko pomaga i potem już można grac bez problemu i tak zawsze jak odpalam grę 1 raz

Opublikowano

Achievementy z nowego dodatku (są hardcore'owe):

• Now They Begin to Understand – Complete 12 waves of Beast on all Fenix Rising Maps. (20 points)
  • Defending the Past – Complete all 50 waves of Horde on any of the Fenix Rising Maps. (25 points)
  • Come to Poppa – Win a Versus multiplayer match as a team of five Recruit Claytons (any mode). (15 points)
  • Locust, Forever – Win a Versus multiplayer match as a team of five Savage Marauders (any mode). (15 points)
  • Time to Re-up – Achieve level 100 and choose to re-up for another tour of duty. (50 points)
  • Again! – Achieve level 100 a second time and choose to re-up for another tour of duty. (50 points)
  • I’ve Done it All! – Earn at least one of each of the original 132 combat ribbons. (75 points)

http://epicgames.com/community/2012/01/seven-new-achievements-to-earn-in-fenix-rising-dlc/

Opublikowano

mi sie gearsy zaczęły wieszać po odpaleniu jakiegokolwiek meczyka zwis i reset konsoli tylko pomaga i potem już można grac bez problemu i tak zawsze jak odpalam grę 1 raz

Mam to samo od jakiegos czasu. Nie wiem czy czegos nie z(pipi)ali w tej aktualizacji kilku megowej.

Opublikowano (edytowane)

Na alledrogo są postacie: Savage Grenadfier Elite,Mechanic Baird,Commando Dom,Kantus Shaman po 19.99 :]

Edit: Mi czasami też się coś zwiesi ale cierpliwie czekam (z reguly okolo minuty) i wsio smiga dalej

Edytowane przez Pitrex
Opublikowano

Na alledrogo są postacie: Savage Grenadfier Elite,Mechanic Baird,Commando Dom,Kantus Shaman po 19.99 :]

:D no to powodzenie ... po co mam płacić za te postacie jak i tak one będą w którym tam DLC .... śmiać mi się chce z ludzi co płacili po 130zl za postać Kantusa do multi a teraz ta postać bedzie za najnowszym DLC :D .