Pitrex 1 Opublikowano 6 stycznia 2012 Opublikowano 6 stycznia 2012 hehe no spoko,to sobie czekajcie na to "kiedyś" a ja tymczasem poganiam sobie savage grenadier'em elite i mechanic baird'em w oryginalnych kolorkach;) Cytuj
Paweł Dziuba 2 Opublikowano 6 stycznia 2012 Opublikowano 6 stycznia 2012 Dzisiaj wyszła nowa aktualizacja. Orientuje się ktoś co poprawia ;d ? O jakiej aktualizacji mówisz ??? odpaliłem dzisiaj GoW3 po jednodniowej przerwie i nie miałem żadnej aktualizacji . 4 stycznia odpalilem konsolke okolo 16 i wyskoczyla mi mala aktualizacja 3megowa. mozliwe ze byla ona pare dni wczesniej Jak się usunie z DYSKU TWARDEGO grę (+ ew. odłączy się od netu) to po ponownym zgraniu gry na TWARDY ponownie trzeba sciągnąć (z reguły kilkumegową) aktualizację każdej gry - może to ten przypadek ? Cytuj
barcelona fan 33 Opublikowano 6 stycznia 2012 Opublikowano 6 stycznia 2012 "I’ve Done it All! – Earn at least one of each of the original 132 combat ribbons. (75 points)" Ja yebie...co prawda mam już znaczną większość ribbons'ów, ale niektóre za horde i bestie są strasznie zyebane. I zabicie kogoś granatem dymnym . Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 6 stycznia 2012 Opublikowano 6 stycznia 2012 przeciez wszystkie te ribbony możesz zrobić na 2 pady Cytuj
Yap 2 794 Opublikowano 7 stycznia 2012 Opublikowano 7 stycznia 2012 "Rozwal eksplozją tickera trzech przeciwników na raz" również? Niektóre ribbony są walnięte. Cytuj
Paweł Dziuba 2 Opublikowano 7 stycznia 2012 Opublikowano 7 stycznia 2012 "I’ve Done it All! – Earn at least one of each of the original 132 combat ribbons. (75 points)" Ja yebie...co prawda mam już znaczną większość ribbons'ów, ale niektóre za horde i bestie są strasznie zyebane. I zabicie kogoś granatem dymnym :confused:. To jest łatwe - (najlepiej) na niskim poziomie trudnośći przyczepić pacjentowi granata i w końcu się uda zabicie . "Rozwal eksplozją tickera trzech przeciwników na raz" również? Niektóre ribbony są walnięte. To może łatwo wpaść jak pacjenci są (przez kogoś innego) już powaleni i wybuchem się ich załatwi - choć na nieustawce może to (zaistnienie takiej sytuacji) trochę potrwać . Cytuj
Yap 2 794 Opublikowano 7 stycznia 2012 Opublikowano 7 stycznia 2012 Sam zdobyłem ją po raz pierwszy wczoraj. Zupełny przypadek gdzie kolo akurat wrzasnął Wretchem na zgraję bojowników ruchu oporu a ja sobie gromko eksplodowałem. Widziałem na YT kolesi, którzy niektóre Onyxy wywinęli po kilkanaście razy. Mody? Cytuj
canuks 63 Opublikowano 7 stycznia 2012 Opublikowano 7 stycznia 2012 Ale co wy się napinacie tak na te onyxy i ribbony ... wpadnie to wpadnie dramy nie ma ....a calak .. jak z czasem wpadnie ( za jakieś 3 lata ) to świetnie ,a jak nie to nic mi nie ubędzie . Mnie już raz wyzerowali poszło w cholerę 20 onyxów 96lvl i masa ribbów .Nie mam zamiaru się już napinać przy tej grze aby coś tam specjalnie masterować jak masochista . Teraz tylko czysty fun z rozgrywki ze znajomymi czy też samemu na multi i jakoś wszystko wpada bez zbędnego masochizmu . Swoją drogą EPIC specjalnie dokłada do pieca takie wygórowane rzeczy tylko po to aby ludzie grali jak najdłużej w gow3 już sam pomysł z onyxami jest poraniony .... jak można rozegrać xxxx meczy na skrzydłowym ,a gdzie inne tryby . Jestem ciekaw co wymyślą w kolejnych DLC jak brać na poważnie zapowiedzi /ploty ze gow3 ma mieć 2tys GS to powinno wyjść jeszcze jedo DLC dam sobie rękę uciąć ze bedzie zawierać jakieś masochistyczne osiągnięcia A tym czasem .... zapraszam do wspólnego grania Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 7 stycznia 2012 Opublikowano 7 stycznia 2012 Ten dodatek z RAAMem jest w pytę Generał to istny masakratos Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 8 stycznia 2012 Opublikowano 8 stycznia 2012 Czy jak swój dysk z profilem i dodatkiem podłączę do konsoli kolegi to będziemy mogli na niej przejść ten dodatek na splicie ? Cytuj
Bosu 15 Opublikowano 8 stycznia 2012 Opublikowano 8 stycznia 2012 Jak się zalogujecie pod twoje konto, to chyba tak. Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 12 stycznia 2012 Opublikowano 12 stycznia 2012 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=-CUKQE-xN-4 Edytowane 12 stycznia 2012 przez MaZZeo 1 Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 15 stycznia 2012 Opublikowano 15 stycznia 2012 http://www.youtube.com/watch?v=fO1EfM6Z4vY Cytuj
Paweł Dziuba 2 Opublikowano 15 stycznia 2012 Opublikowano 15 stycznia 2012 Jakiś czas temu pisałem o przejściu i wyjściu ponad 50 falę na mapie ŁAWICA ; doszłem wtedy do 59 fali ; niedawno znajomy potwierdził to i sam doszedł do 51 fali , też na ŁAWICA ; poza tym na tej mapie zdarza się że punkty są (co najmiej) kilka razy pomnażane - mi się to zdarzyło jak strzelałem z karabinu stacjonarnego i w kilkanaście sekund wpadło mi 6000-7000 pkt , a załatwiałem kilku małych/średnich przeciwników . Tak więc próbujcie szczęścia na ŁAWICA - na RANKINGOWYCH rozgrywkach mi się to zdarzyło , więc tam grajcie . Cytuj
Yap 2 794 Opublikowano 16 stycznia 2012 Opublikowano 16 stycznia 2012 http://www.xbox360ac...ad.php?t=330268 Nie wiem czy ci kolesie kupują te wszystkie dodatkowe konsole czy pożyczają, ale zdobycie Seriously 3.0 na poważnie komuś skraca żywotność szarych komórek. Siedzi jeden typ przy 4ech konsolach i nabija kille oraz score matchowy. Paranoja! Cytuj
kolumbijczykpl 0 Opublikowano 16 stycznia 2012 Opublikowano 16 stycznia 2012 Hejka, jestem nowy na tym forum ale gdyby ktos kiedys gral i mial ochote na wspolny versus, horde lub bestie, ew. kampanie na insane to dajcie znac. Gamertag taki sam jak nick. Pozdrawiam Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 16 stycznia 2012 Opublikowano 16 stycznia 2012 zauważyliście ostatnio jakieś większe opóźnienia? Cytuj
Yap 2 794 Opublikowano 16 stycznia 2012 Opublikowano 16 stycznia 2012 Opóźnienia w związku z czym? Niczego nie zauważyłem. Cytuj
Pitrex 1 Opublikowano 16 stycznia 2012 Opublikowano 16 stycznia 2012 Lagi raz są mniejsze,raz są większe a czasem w ogóle ich nie ma. Wszystko zależy od łącza hosta bo,na początku jak były "dedyki" + 5mln osób grających naraz= dobra bezlagowa gra. Teraz jak spojrzymy to 100k nawet nie gra naraz. Cytuj
popeqPL 21 Opublikowano 16 stycznia 2012 Opublikowano 16 stycznia 2012 ktoś się orientuje o której godzinie w PL będą mapy z Fenix Rising ? Cytuj
canuks 63 Opublikowano 16 stycznia 2012 Opublikowano 16 stycznia 2012 ktoś się orientuje o której godzinie w PL będą mapy z Fenix Rising ? już się zaczyna ? teraz będzie milion pytań o której czy już są , ja już mam itp itd . Za pewne ukarzą sie wraz z aktualizacją marketu ok 12 lub ok 16 tak jak startują wszystkie ewenty . oczywiście jak nie będzie żadnych problemów tak jak przy 3 DLC Cytuj
Yap 2 794 Opublikowano 16 stycznia 2012 Opublikowano 16 stycznia 2012 (edytowane) no lagi Lagi raz są mniejsze,raz są większe a czasem w ogóle ich nie ma. Wszystko zależy od łącza hosta bo,na początku jak były "dedyki" + 5mln osób grających naraz= dobra bezlagowa gra. Teraz jak spojrzymy to 100k nawet nie gra naraz. Ostatnimi czasy nie doświadczam. Olałem TDMy na rzecz hordy i bestii i w tej ostatniej miałem jeden dzień przeebany w temacie lagów, ale poza tym jest tip top. Edytowane 17 stycznia 2012 przez Yap Cytuj
barcelona fan 33 Opublikowano 16 stycznia 2012 Opublikowano 16 stycznia 2012 no lagi Ja ostatnio miałem dłuższą przerwę od GoW3 i jak wróciłem to stwierdziłem że jest coś na rzeczy bo strasznie beznadziejnie mi się grało. Ostatnimi czasy dużo bardziej wolę sesje w Gears'y 'jedynkę' niż w 'trójkę'. Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 17 stycznia 2012 Opublikowano 17 stycznia 2012 Jakby kto nie wiedział, to by zrobić "prestiż" trzeba wejść w statystyki, ustawić się na podsumowaniu (pierwsza karta z widocznym skinem do multi) i wcisnąć (X). Jak ktoś ma polską wersję to będzie to się nazywało "powtórka" :F Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi