Amer 1 366 Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Jak dla mnie mapki baaardzo średnie. Przynajmniej na tle tych z poprzedniego dodatku. Patent z "żywiołami" stwarzał duże pole do popisu, a tutaj tego nie wykorzystano. Inna sprawa, że mając wszystkie DLC na dysku GOW3 dosłownie przytłacza multisową zawartością. Trybów i map jest teraz od zatrzęsienia. Cytuj Odnośnik do komentarza
barcelona fan 33 Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Jak dla mnie mapki baaardzo średnie. Przynajmniej na tle tych z poprzedniego dodatku. Patent z "żywiołami" stwarzał duże pole do popisu, a tutaj tego nie wykorzystano. Inna sprawa, że mając wszystkie DLC na dysku GOW3 dosłownie przytłacza multisową zawartością. Trybów i map jest teraz od zatrzęsienia. 25 mapek jest teraz. Z tego co pamiętam to w GoW2 było chyba jeszcze więcej. I fakt mapki średniawe. Spodobała mi się Artyleria i Następstwo...Kruk może być, Jacinto chyba bardziej podobało mi się w 'dwójce', a Zatoka jak dla mnie najsłabsza mapka. I na mapie Artyleria strasznie spodobało mi się tło. Nie tylko ten huragan wygląda zarąbiście, ale też wszystkie pola i drzewa w tle robią wrażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 jacinto jak dla mnie przekombinowane. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 718 Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Ale w sensie? Jak dla mnie lepsze niż w dwójce, bo nie ma kamperstwa kompletnego na górze schodków, wywalili ten płotek i przynajmniej można z dwóch stron wejść. Wcześniej to już idiotyczne bywało, jak wszyscy siedzieli sobie na górze, nawalali z lancerów i przyklejali wzdłuż schodków granaty. Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 (edytowane) wywalenie płotka moim zdaniem by wystarczyło. lepszy dla Was jest ten guardian czy z dwójki? Edytowane 27 Marca 2012 przez Damian. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Tak, wywalenie płotka by wystarczyło, reszta jest zbędna. Cytuj Odnośnik do komentarza
duzyBYK 14 Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Jacinto dalej jest troche kamperskie ale duzo poprawili w stosunku do gow2. Cytuj Odnośnik do komentarza
barcelona fan 33 Opublikowano 28 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 lepszy dla Was jest ten guardian czy z dwójki? A jest jakaś większa różnica niż to że nie ma takiego chamskiego kampienia bo respawny na to nie pozwalają? Moim zdaniem to zmiana na plus, przynajmniej runda nie trwa 20min. i jako dowódca jest jakiś większy zastrzyk adrenaliny, a nie niemal bezczynne siedzenie i kampienie się w jednym miejscy całą rundę. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 28 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 Wczoraj sobie nabiliśmy te 10 killi jako strażnik boostując, o dziwo z jankesami którzy wiedzieli o co chodzi. Była jakaś dobra kumata ekipa. Szkoda że później już wlazły typowe umysłowe hamburgery. Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 28 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 lepszy dla Was jest ten guardian czy z dwójki? A jest jakaś większa różnica niż to że nie ma takiego chamskiego kampienia bo respawny na to nie pozwalają? Moim zdaniem to zmiana na plus, przynajmniej runda nie trwa 20min. i jako dowódca jest jakiś większy zastrzyk adrenaliny, a nie niemal bezczynne siedzenie i kampienie się w jednym miejscy całą rundę. różnica taka, że widzimy gdzie jest dowódca i on widzi nas. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 786 Opublikowano 28 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 Ten kolo stworzył serię Gears of War Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 28 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 Da radę ustawić start hordy np. od 25 fali ale nie dla gry ze znajomymi a publicznej? W 2 osoby ciężko jest dobić 50 fal a prędzej czy później gracze inni wychodzą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 786 Opublikowano 29 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 Przeca można się ustawić. W piątek koło 21ej lub w sobotę od 10ej rano startuję z ekipą w bestii i hordzie. Chcesz się podpiąć? Na publiku nie można wybierać fal. Cytuj Odnośnik do komentarza
adamst85 96 Opublikowano 29 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 Witam. Chciałbym dokupić dodatek Raam's Shadow - tylko widzę, że są tam jakieś dwa. Normalny i Pack 2 - czym to się różni i który wybrać. Pozdrawiam i proszę o odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 29 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 Yap a znalazły by się dwa miejsca? Jak tak to w piątek około 21:30 lub sobotę o 10 się piszemy z kumplem. Cytuj Odnośnik do komentarza
viral 4 Opublikowano 29 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 hehe tez bym sie pisaal Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 786 Opublikowano 29 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 No to mamy komplet. Panowie, dziś lub jutro wyślę zaproszenia. @adam, Raam's Shadow jest jeden. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paweł Dziuba 2 Opublikowano 29 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 Przeca można się ustawić. W piątek koło 21ej lub w sobotę od 10ej rano startuję z ekipą w bestii i hordzie. Chcesz się podpiąć? Na publiku nie można wybierać fal. Ale można zaprosić tych z którymi się ostatnio (= ostatnie dni) grało na publiku do hordy prywatnej - od dowolnej fali (= swojej max. fali do jakiej się doszło) . Cytuj Odnośnik do komentarza
kornixxxx 45 Opublikowano 29 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 jest ktos chetny na coopa na najwyzszym poz tr. ? Cytuj Odnośnik do komentarza
barcelona fan 33 Opublikowano 29 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 Fuuu...dzisiaj miałem trochę szczęścia i na Guardianie jak byłem dowódcą udało mi się zrobić 9 zabójstw...kiedy już powaliłem 10, jakiś frędzel podpierdzielił mi fraga i przyleciał kolejny i nadział mnie na bagnet . Zyebane to osiągnięcie. Cytuj Odnośnik do komentarza
adamst85 96 Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Witam. Chciałbym dokupić dodatek Raam's Shadow - tylko widzę, że są tam jakieś dwa. Normalny i Pack 2 - czym to się różni i który wybrać. Pozdrawiam i proszę o odpowiedź. Czy ktoś mógłby odpowiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza
viral 4 Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 mnie podpierdzielili 5 nawet 4 i tylko 3 zaliczylo wredne gnomy Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 (edytowane) Witam. Chciałbym dokupić dodatek Raam's Shadow - tylko widzę, że są tam jakieś dwa. Normalny i Pack 2 - czym to się różni i który wybrać. Pozdrawiam i proszę o odpowiedź. Czy ktoś mógłby odpowiedzieć? Wybierz ten który kosztuje 1200msp i tyle. Nie jestem usatysfakcjonowany XPem na Guardianie. Wiem że te mecze często są błyskawiczne, ale tak czy inaczej za mało punktów się dostaje. Egzekucja czasami też trwa ledwie 5 min a XP się dostaje ze dwa razy więcej. W GoW2 to był najbardziej opłacalny tryb, szczególnie jak rundy trwały długo. W w trójce strażnik niezbyt długo żyje, z jednej strony to dobrze bo nie ma kamperiady, z drugiej nie ma to już takiego uroku jak w dwójce, gdzie na Jacinto i Bloodrive rozstawiało się szyszki i można było sobie herbatę pójść zrobić. EDIT: haha, właśnie przeczytałem że zmieniają mnożnik XP na guardianie i wrzucają Gears weekend (mnożnik X2) http://twitter.com/#...%23GearsWeekend I wrzucają playlistę egzekucji do 10 z samym Raven Down gnasher only Edytowane 30 Marca 2012 przez MaZZeo Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Chyba najłatwiejszy elemental cleaver. Cytuj Odnośnik do komentarza
barcelona fan 33 Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Na Następstwach jest chyba najłatwiejszy. Trzeba zestrzelić takiego ptaka w tle, pójść w odpowiednie miejsce, pojawi się lambentowa macka i zostawi tasak naładowany wodą . Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi