Yap 2 794 Opublikowano 1 kwietnia 2012 Opublikowano 1 kwietnia 2012 Wczoraj wbiłem ostatnie dwa acziwy z FoN. Mam teraz ochotę na 2000GS... Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 2 kwietnia 2012 Opublikowano 2 kwietnia 2012 Dzisiaj powrót do przeszłości, odpaliłem Gears of War potem Gears of War 2. Powiem że to nieco traumatyczne przeżycie po miesiącach grania w trójkę. Wszystko jest takie sztywne, ślamazarne, ograniczone sensitivity gałek, jakieś komiczne opóźnienia. Gears of War 3 sprawia wrażenie jakby hulała w 60fpsach w porównaniu do poprzednich części. Naprawdę, jak ktoś chce ponarzekać sobie na GoW3 to niech sobie wróci do poprzedników i porówna jakikolwiek aspekt. Aż dziwne że to kiedyś się w to grało dość dużo. Dziesiątki godzin gry, tysiace rund. Jak to się czasem mawia - fajnie było ale z nami koniec Cytuj
duzyBYK 14 Opublikowano 2 kwietnia 2012 Opublikowano 2 kwietnia 2012 Macie problemy zeby zagrac rankingowy mecz w we're all stranded now? albo ogolnie jakis rankingowy mecz z najnowszego dlc? u mnie szuka, sprawdza jakosc 20 z 20 gier, znajduje gre i dupa. Szuka graczy w nieskonczonosc. Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 2 kwietnia 2012 Opublikowano 2 kwietnia 2012 W takich godzinach, kiedy w USA ledwie ranek wstał na niektórych playlistach rzeczywiście jest czasem problem, spróbuj wieczorem. Cytuj
duzyBYK 14 Opublikowano 2 kwietnia 2012 Opublikowano 2 kwietnia 2012 Probowalem wczoraj wieczorem i mialem to samo. Niezaleznie od pory ciezko mi znalezc graczy na rankingowe mecze. TDM to chyba jedyny tryb w ktorym szuka bez problemu Chyba ogolnie malo ludzi zostalo na gow3 Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 2 kwietnia 2012 Opublikowano 2 kwietnia 2012 Szczególnie w weekend było widać mały ruch Nie dziwię się że na tej playliście ciężko uzbierać ludzi party są niedozwolone. Cytuj
Paweł Dziuba 2 Opublikowano 2 kwietnia 2012 Opublikowano 2 kwietnia 2012 Dzisiaj powrót do przeszłości, odpaliłem Gears of War potem Gears of War 2. Gears of War 3 sprawia wrażenie jakby hulała w 60fpsach w porównaniu do poprzednich części. Aż dziwne że to kiedyś się w to grało dość dużo. Dziesiątki godzin gry, tysiace rund. Jak to się czasem mawia - fajnie było ale z nami koniec "Gears of War 3 sprawia wrażenie jakby hulała w 60fpsach w porównaniu do poprzednich części." - chyba mylisz płynność działania gry z jej szykością = szybkością poruszania się postacią , i ta jest wyraźnie większa w GOW3 . Dla mnie HORDA jest równie dobra w 2 co w 3 części - choć obie mają swoje wady . Za to grania vs. w strzelanki TPP za bardzo nie kupuję . Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 3 kwietnia 2012 Opublikowano 3 kwietnia 2012 "Gears of War 3 sprawia wrażenie jakby hulała w 60fpsach w porównaniu do poprzednich części." - chyba mylisz płynność działania gry z jej szykością = szybkością poruszania się postacią , i ta jest wyraźnie większa w GOW3 . Właśnie to miałem na myśli pisząc "sprawia wrażenie". Cytuj
Gość maciek88 Opublikowano 14 kwietnia 2012 Opublikowano 14 kwietnia 2012 Mam laickie pytanie, ale od jakiegoś czasu nie jestem w temacie. Mianowicie, czy wszystkie Gearsy posiadają polskie tłumaczenie? Czy przy wyborze gierki np na allegro trzeba zwracać na to uwagę i tropić konkretną wersję PL? Cytuj
zloto 737 Opublikowano 14 kwietnia 2012 Opublikowano 14 kwietnia 2012 GoW'a pierwszego nie znajdziesz w rodzimym języku na X'a, bo po prostu taka wersja nigdy nie powstał(w PL jest dostępny tylko na PC), dwójeczka i trójka ma już PL napisy i z tego co wiem, to na dwójkę trzeba polować, a w trójcę PL napisy znajdują się w każdej wersji Cytuj
barcelona fan 33 Opublikowano 14 kwietnia 2012 Opublikowano 14 kwietnia 2012 Jeżeli chcesz mieć wersje GoW 2 i 3 z napisami PL to musisz patrzeć żeby na okładce był taki znaczek że to jest wersja PL. A jedynka gearsów wyszła tylko z polską instrukcją i okładką, samej gry nie ma po polsku. Cytuj
Paweł Dziuba 2 Opublikowano 15 kwietnia 2012 Opublikowano 15 kwietnia 2012 (edytowane) GoW'a pierwszego nie znajdziesz w rodzimym języku na X'a, bo po prostu taka wersja nigdy nie powstał(w PL jest dostępny tylko na PC), dwójeczka i trójka ma już PL napisy i z tego co wiem, to na dwójkę trzeba polować, a w trójcę PL napisy znajdują się w każdej wersji Sprostowania : 1. 1 część wyszła (polskie wydanie) tylko z PL instrukcją ; reszta wydań (dostępnych w polsce) z europy jest po ANG. - i takie niepolskie wydania są w 99% dostępne w polsce (tzn. są w wersji ANG.) ; 2. 2 część wyszła , w całej europie (w tym - polskie wydanie) , z napisami PL ; polskie wydanie ma dodatkowo instr. PL ; 3. 3 część w wydaniu polskim ma napisy PL (+ instr.PL ; dodam że NĘDZNĄ ) - natomiast inne wydania europejskie nie mają napisów PL ; UWAGI : - możliwe że aby zobaczyć napisy PL w niektórych wydaniach (niepolskich , a europejskich - np. w GOW2) to trzeba mieć Dashboard po polsku ; - w żadnym wydaniu nie mówią po polsku (w 2 i 3 części są napisy PL) ; - wydania polskie mają też okładki z napisami po polsku , a 2 i 3 część ma (czerwono-biały owal - znaczek) informujący że to polskie wydanie i są PL napisy . Edytowane 15 kwietnia 2012 przez Paweł Dziuba Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 23 kwietnia 2012 Opublikowano 23 kwietnia 2012 Parę dni temu wrzucili urpgade, wprowadzający 5x więcej expa za każdą dokonaną egzekucję. Execution - Retail XP (NEW XP) Arm Rip - 119 (607) Face Punch - 119 (607) Curb Stomp - 22 (110) Shield Bash - 37 (185) Fire Extinguisher - 47 (234) Lancer - 50 (251) Chainsaw - 25 (125) Hammerburst - 47 (234) Retro - 44 (221) Retro Charge - 27 (135) Gnasher - 12 (61) SO - 44 (223) Gorgon -33 (165) Boltok - 32 (160) Boomshot - 47 (234) Digger - 33 (168) HOD - 30 (151) Mulcher - 45 (226) Mortar - 49 (248) Oneshot - 42 (209) Scorcher - 55 (275) Torque - 30 (151) Longshot - 43 (218) Cleaver - 54 - (271) zmiana jest permamentna + bonus mega montage Cytuj
barcelona fan 33 Opublikowano 24 kwietnia 2012 Opublikowano 24 kwietnia 2012 Zawsze mnie bawi jak te burgery się tak podniecają po jakiejś akcji... A montaż taki se, troche za dużo efektów naćkali. Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 24 kwietnia 2012 Opublikowano 24 kwietnia 2012 Nie przesadzaj. Efektów tutaj nie było dużo. I co się dziwisz reakcjom, jak mi wpadł niedawno w grze podwójny hed z łuku to też się rozdarłem. Tutaj też fajny. a niedawno w ogóle pojawił się trailerek nowy Cytuj
D.B. Cooper 3 066 Opublikowano 27 kwietnia 2012 Opublikowano 27 kwietnia 2012 (edytowane) do kasacji Edytowane 27 kwietnia 2012 przez Damian. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 28 kwietnia 2012 Opublikowano 28 kwietnia 2012 Mam pytanko. Jak robię system link i chcę grać w Hordę offline na mapach z DLC, to na obu konsolach muszą być zakupione DLC? Które DLC to były te darmowe mapy do Hordy? Cytuj
Paweł Dziuba 2 Opublikowano 28 kwietnia 2012 Opublikowano 28 kwietnia 2012 Mam pytanko. Jak robię system link i chcę grać w Hordę offline na mapach z DLC, to na obu konsolach muszą być zakupione DLC? Które DLC to były te darmowe mapy do Hordy? Pakiet dowódczy Hordy = darmowe mapy: Azura, Rustlung , Blood Drive . Trza mieć DLC na obu konsolach aby grać (także) przez system link. Cytuj
Daddy 4 226 Opublikowano 29 kwietnia 2012 Opublikowano 29 kwietnia 2012 (edytowane) jak w gow3 robimy gościa by grać razem na split screenie w multi ? dobra mam. Edytowane 29 kwietnia 2012 przez Daddy Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 29 kwietnia 2012 Opublikowano 29 kwietnia 2012 (edytowane) Mam pytanko. Jak robię system link i chcę grać w Hordę offline na mapach z DLC, to na obu konsolach muszą być zakupione DLC? Które DLC to były te darmowe mapy do Hordy? Trza mieć DLC na obu konsolach aby grać (także) przez system link. A właśnie, że nie Graliśmy wczoraj 9h na 2 konsolach przez system link i tylko na mojej konsoli były DLC, robiłem hosta i mapy z DLC działały także na drugiej konsoli PS. Pakiet dowódczy Hordy jest płatny, ten jest darmowy: http://marketplace.xbox.com/pl-PL/Product/Zestaw-dodatkowych-map/47782f9e-0ee6-4763-9e0d-01735b0625de Edytowane 29 kwietnia 2012 przez DonSterydo Cytuj
Paweł Dziuba 2 Opublikowano 29 kwietnia 2012 Opublikowano 29 kwietnia 2012 (edytowane) Mam pytanko. Jak robię system link i chcę grać w Hordę offline na mapach z DLC, to na obu konsolach muszą być zakupione DLC? Które DLC to były te darmowe mapy do Hordy? Trza mieć DLC na obu konsolach aby grać (także) przez system link. A właśnie, że nie Graliśmy wczoraj 9h na 2 konsolach przez system link i tylko na mojej konsoli były DLC, robiłem hosta i mapy z DLC działały także na drugiej konsoli PS. Pakiet dowódczy Hordy jest płatny, ten jest darmowy: http://marketplace.x...0d-01735b0625de Ale mapy z obu pakietów są takie/te same (+ Bulletmarsh i Clocktower), z tym że bezpłatnie trzeba je pobrać z tego dodatku co wskazałeś. A mapy z którego DLC działały na drugiej konsoli ? - bo na drugiej konsoli muszą one jednak być aby grać na tych samych mapach na obu konsolach (zapewne to dodatkowe , bezpłatne mapy: Azura, Blood Drive i Rustlung , Bulletmarsh i Clocktower) . Edytowane 29 kwietnia 2012 przez Paweł Dziuba Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 29 kwietnia 2012 Opublikowano 29 kwietnia 2012 Możliwe Przy następnej okazji sprawdzę co z innymi mapami. Cytuj
Look4z 16 Opublikowano 29 kwietnia 2012 Opublikowano 29 kwietnia 2012 Czy Gearsy kupione w UK mają polskie napisy? Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 29 kwietnia 2012 Opublikowano 29 kwietnia 2012 tak maja, jedynie w dashu musisz miec ustawiony jezyk pl Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi