barcelona fan 33 Opublikowano 7 czerwca 2012 Opublikowano 7 czerwca 2012 W sumie czemu nie? W przyszłym tygodniu jakoś wieczorkami mógłbym pograć. Chętnie odświeżę sobie kampanię z GoW3 Cytuj
popiol 16 Opublikowano 7 czerwca 2012 Opublikowano 7 czerwca 2012 No to elegancko, w takim razie będę musiał zacząć się rozglądać na allegro za swoją kopią no i golda będzie trzeba też zakupić. Tylko właśnie jakie godziny by Wam najbardziej odpowiadały na granie? Np. przedział 17:30-22:00 może być? Oczywiście ja nie mówię, że musimy naparzać te 4-5h dziennie, myślę, że nawet lepiej by było jakbyśmy to sobie dawkowali np. po 2-3h dziennie, no ale nie wiem jak Wam pasuje ;> Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 7 czerwca 2012 Opublikowano 7 czerwca 2012 Ja też się pisze jak coś tylko raczej od 22 bardziej by mi pasowało, chyba ze w weekend można trochę wcześniej Cytuj
popiol 16 Opublikowano 7 czerwca 2012 Opublikowano 7 czerwca 2012 (edytowane) No mi tak późno nie pasuje, bo ja pracuję tylko na pierwsze zmiany i codziennie przed 5 wstaje. Aha i weekendy też odpadają, bo z dziewczyną je spędzam Dlatego mówię, najbardziej optymalnie by dla mnie było od poniedziałku do czwartku w tym przedziale co podałem w poprzednim poście, jeśli chodzi o piątek to jeszcze nie wiadomo, bo nieraz się widujemy od piątku, a nieraz od soboty. Tylko, że i tak nie wiem kiedy mi się grę uda kupić, chyba, że dorwę jakąś aukcję z mojego miasta to wtedy można już od poniedziałku jechać z koksem. Edit. Skontaktowałem się ze znajomym z live z mojego miasta i się okazało, że ma GoW 3 i mi pożyczy z tym, że obecnie komuś pożyczył i gra ma trafić w moje ręce we wtorek, wstępnie się umówiliśmy na 17, więc jeśli wszystko wypali to we wtorek pod wieczór możemy zaczynać. Edytowane 7 czerwca 2012 przez popiol Cytuj
Stinkmeaner 12 Opublikowano 7 czerwca 2012 Opublikowano 7 czerwca 2012 Masz zamiar jechać na normalu czy na wyższych poziomach trudności? Ja bym chętnie pocisnął kampanię na Insane, ew. Hardcore... Cytuj
barcelona fan 33 Opublikowano 7 czerwca 2012 Opublikowano 7 czerwca 2012 Też myślałem o godzinach między 19-22. Też pracuję na rano, więc wieczorki mam wolne. Cytuj
Look4z 16 Opublikowano 7 czerwca 2012 Opublikowano 7 czerwca 2012 Dla mnie najbardziej optymalne są godziny 20-22, ale czasami i o 19 będę mógł grać. Cytuj
saptis 620 Opublikowano 11 czerwca 2012 Opublikowano 11 czerwca 2012 Przeszedlem cala gre na Hardcore, chcialem zaczac na Insane i okazalo sie, ze nie zaliczylo mi kilku koncowych chapterow z poziomu trudnosci na ktorym gralem. Podczas gry nie zmienialem poziomu trudnosci, caly czas gralem sam, wiec nie wiem skad takie cos. Cytuj
Yap 2 794 Opublikowano 11 czerwca 2012 Opublikowano 11 czerwca 2012 Miałem podobnie. 4 razy przechodziłem ostatniego bossa bo myślałem, że mi achievement nie striggerował. Okazało się, że jeden chapter mam na HC zamiast na Insane. Cytuj
popiol 16 Opublikowano 12 czerwca 2012 Opublikowano 12 czerwca 2012 Mam już grę, to jak się ustawiamy? Golda nie kupuje, kupie kilka triali na 48h, bo widzę że są po 1zł na allegro, grać online na nich przecież można, ale wysyłać wiadomości i gadać przez mikro też chyba można? ;> bo ja już tak dawno nie korzystałem z tych funkcji, że nie wiem czy się coś nie pozmieniało, kiedyś chyba można było wysyłać wiadomość ze strony xbox.com mając konto silver, a teraz już nawet tego nie można. To zaczynamy dzisiaj czy kiedy? Oczywiście o 20:45 chcę mecz obejrzeć Cytuj
barcelona fan 33 Opublikowano 12 czerwca 2012 Opublikowano 12 czerwca 2012 To może od jutra ruszymy? Powiedzmy od 19? A kolejne ustawki ustalimy podczas gry . Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 12 czerwca 2012 Opublikowano 12 czerwca 2012 (edytowane) A i jakbyscie mnie mieli 4 do kampani to ja jestem chetny w ch'uj. Poslicjie inva, wieczorami jestem zawsze praktycznie. edit. na trailu chyba nie można do grupy live dolączyć, ale nie jestem pewnien na sto pro. Edytowane 12 czerwca 2012 przez _Be_ Cytuj
Look4z 16 Opublikowano 12 czerwca 2012 Opublikowano 12 czerwca 2012 To może od jutra ruszymy? Powiedzmy od 19? A kolejne ustawki ustalimy podczas gry . Mi pasuje barcelona fan wysłałem Ci inva na live Cytuj
popiol 16 Opublikowano 12 czerwca 2012 Opublikowano 12 czerwca 2012 No dobra spoko to zacznijmy od jutra od 19. A na ile mniej więcej godzin grania jest kampania? Kurde bo nie chciałbym sytuacji, że zaczniemy przechodzić grę, a potem zostanę na lodzie bo Wy będziecie grali w week beze mnie, bo pisałem Wam już wcześniej, że mi w week nie pasuje grać. Jakby ktoś był zorientowany i mi napisał czy można na trialu 48h dołączać do grupy to by było dobrze, jak nikt mi nie napiszę to chyba będę musiał kupić jednego na próbę i sprawdzić. Cytuj
Paweł Dziuba 2 Opublikowano 12 czerwca 2012 Opublikowano 12 czerwca 2012 Jak chcesz kontynuować XBL to kod na 48h przedłuży ci to granie przez XBL ; jak przeszłeś/jesteś na XBL free czy konto XBL silver free (czy jakoś tak to się nazywa) to kod na 48h nie przedłuży ci konta XBL (nie użyjesz go) - wtedy kup 1/3/12 mies. GOLDA ; ostatnio przeszedłem (niepotrzebnie i błędnie) na free (skończył m się GOLD) i koda 48h już nie mogłem wpisać/użyć. Patrz też na PW . Cytuj
barcelona fan 33 Opublikowano 19 czerwca 2012 Opublikowano 19 czerwca 2012 Panowie z którymi zacząłem kampanię, sorry ale gold mi wygasa w środę i póki co nie będę przedłużał subskrypcji. Więc dokończcie bezemnie. Cytuj
Look4z 16 Opublikowano 26 czerwca 2012 Opublikowano 26 czerwca 2012 ktoś gra dziś od 20 w gearsy 3? jest nas dwóch, poszukujemy chętnych do składu. jesteśmy w 3 akcie bodajże Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 2 lipca 2012 Opublikowano 2 lipca 2012 In honor of the 4th of July, we’ll be holding a special Gears of War 3 event starting today! There will be 2x XP in Versus, Beast and Horde, and there will be a special “Top Wingman” playlist with alpha rules. Also, you’ll be able to select a custom event skin for each weapon! Maverick – Lancer Viper – Retro Lancer Goose – Hammerburst Iceman – Gnasher Jester – Sawed off Everyone have a safe and happy holiday and enjoy that 2x XP! This is a repeat of the ribbon from 11/21/2011 to 12/1/2011 and it is live now! Cytuj
Yap 2 794 Opublikowano 3 lipca 2012 Opublikowano 3 lipca 2012 Skórki nazwali ksywkami kolesi z Top Gun . Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 3 lipca 2012 Opublikowano 3 lipca 2012 ciekawostka "how to shoot?" "press x" -_- Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 4 lipca 2012 Opublikowano 4 lipca 2012 (edytowane) W nocy skończyłem GoW 3 i się zwiodłem. Dla mnie część druga zdecydowanie lepsza. Gra jest piękna, masakrowanie szarańczy super, grafa super, dzwięk też. Ale czegoś zabrakło. (pipi)nięcia, czegoś co wbije mnie w fotel a pad wyskoczy z ręki. Zero bossa z prawdziwego zdarzenia, zero czegoś tak widowiskowego jak finałowy rollercoster w drugiej części, jakieś nowej broni ( retro lancer jest spoko ale przydało by się jeszcze coś) która zastąpiła by zwykłego lancera.Grze chłopaków z Epic zabrakło najeżonej kolcami wisienki na szczycie tego tortu. Singla oceniam na 8-/10. Edytowane 4 lipca 2012 przez chris85 Cytuj
typfon 145 Opublikowano 4 lipca 2012 Opublikowano 4 lipca 2012 miałem podobnie, fabularnie się strasznie rozczarowałem, ale mój znajomy który czytał książki wyłapał wiele więcej smaczków (co i tak nie zmieniło mojej ogólnej oceny SP) 1 Cytuj
kolumbijczykpl 0 Opublikowano 10 lipca 2012 Opublikowano 10 lipca 2012 Hejka, czy ktoś miałby ochotę w najbliższym czasie pograć multi. Szukam kilku osób że odblokować osiągnięcia wymagające stworzenia drużyny z 5 tych samych postaci, lub 5 postaci z Zeta squad. Gdyby ktos byl zainteresowany to napiszcie na xbx. Moj gametag: kolumbijczykpl Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi