Yap 2 787 Opublikowano 16 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Chory stuff. Kiedyś już widziałem vidy Dubz'a, ale ten jak dotąd jest najbardziej efektowny. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 25 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Czy polskie napisy ma tylko wersja z polskiej dystrybucji? Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 25 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Czy polskie napisy ma tylko wersja z polskiej dystrybucji? nie Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Dupa. Nie ma polskich napisów Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Dupa. Nie ma polskich napisów Masz dashboard na polski ustawiony? Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Tak, jeszcze kilka razy sprawdzałem czy na pewno i nic Cytuj Odnośnik do komentarza
Paweł Dziuba 2 Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 (edytowane) Ten temat był już poruszany, ale przypominam - w GOW3, w ANG wersji nie ma PL napisów (w ANG wersji GOW2 są PL napisy);aby mieć napisy PL w GOW3 trza mieć wersję z polskiej dystrybucji, ze znaczkiem-napisem na okładce o napisach PL (bodaj "gra w polskiej wersji językowej"). Edytowane 31 Marca 2013 przez Paweł Dziuba Cytuj Odnośnik do komentarza
chmura 16 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Miał ktos takiego babola!? Grałem normalnie wczoraj w gersów chopka byl na poziomie 90 ktoryms tam, wszystko po staremu. Właczam ja ci dzisjaj gre a tu wyskakuje, ze mam 11 level, co leprze zero zabic w jakimkolwiek trybie, brak odznaczeń ale achievementy zostały, paranoja. Reste konsoli nie pomaga, jeszcze dodam, ze wczoraj jak odpalilem halo R wyskoczył mi ekran tak jak bym pierwszy raz gre odpalał, wywalalo mnie po wybraniu mapy, nie mozna było zagrac, ale w tym przypadku po resecie wszystko wrociło do normy. 6 lat mam xpudło ale czegos takiego jeszcze nie uswiadczyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 787 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Doświadczyłeś wątpliwej przyjemności bycia zresetowanym. Jeśli zagrałeś jakiś mecz to pozamiatane. Jeśli robiłeś back-up to można jeszcze powalczyć. Niestety w GoW3 jest to chu'jnia dla wielu nie do przeskoczenia. Odkąd się o tym dowiedziałem robiłem back-up na pendrive'ie i w chmurze, ale nic przykrego na szczęście mnie nie spotkało. Cytuj Odnośnik do komentarza
chmura 16 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 (edytowane) Ja to dopiero w czasie gry w horde zauwazyłem, po umocnieniach ze level 0. Skad mialem wiedziec, ze trzeba back-up robic ! Dam sobie reke uciac, ze nie ma tego w instrukcji ! Ribony i odznaczenia nie do odrobienia .Wogole jak konto tworzylem 2007 nie bylem tez swiadomy ze nick, poczta i haslo do niej kiedykolwiek beda do czegosc potrzebne czy wyeksponowane. Jakos w tamtym czasie konsola nie kojarzyła mi sie z internetem, zrobilem to na szybko zeby moc grac i teraz jestem perss86 bez mozliwosci skonfigurowania chmury. Brak mi słów Edytowane 2 Kwietnia 2013 przez chmura Cytuj Odnośnik do komentarza
not4u 0 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Mam pytanie do osób, które pobrały gow 3 jako gre na żądanie, czy posiada ona polskie napisy? Oczywiście chodzi o polski xbox live, w opisie napisane jest ze obsługuje j. angielski ale wiem, że nie zawsze sa tam informacje pełne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 787 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 (edytowane) Kurcze, mam jednak dobrych kolegów. W piątek odbieram wiadomość z jakimiś kodami, a w treści kumpel napisał, że ma na zbyciu dwa zestawy kodów z Adamem Fenix'em oraz setem skinów Infected Omen. Pomyślał, że się ucieszę. Kuźwa, ucieszyłem się, a jakże! Spróbuję pograć znów w trójkę, może nie skostniałem do reszty. Edytowane 15 Kwietnia 2013 przez Yap Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Kurcze, mam jednak dobrych kolegów. W piątek odbieram wiadomość z jakimiś kodami, a w treści kumpel napisał, że ma na zbyciu dwa zestawy kodów z Adamem Fenix'em oraz setem skinów Infected Omen. Pomyślał, że się ucieszę. Kuźwa, ucieszyłem się, a jakże! Spróbuję pograć znów w trójkę, może nie skostniałem do reszty. Dawaj Krzysiu, ja musze w koncu ten 100 lvl wbić hehe Cytuj Odnośnik do komentarza
Krizz 541 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Jak myślicie czy warto brać jeszcze dodatki do multi ? Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 180 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Ja powiem w ten sposób, że nie warto do tego multi podchodzić bez dodatków. 95% obecnego community, które gra regularnie ma dodatki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Beka ze mnie bo ja nie mam, ale musze kupić wreszcie bo daje rade Gow3 cały czas. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kondeer 34 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Jak myślicie czy warto brać jeszcze dodatki do multi ? Bierz śmiało, serwery dalej pełne, nie ma problemów ze znalezieniem graczy, a na wszystkich mapach można spokojnie zagrać, nie ma tak jak w GoW2, że nawet po wykupieniu dodatków na map packach mogłeś pograć co najwyżej z botami, albo na prywacie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 787 Opublikowano 20 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 180 Opublikowano 7 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 Po miesięcznej przerwie odpaliłem girsiki i zauważyłem tendencje rosnącą w populacji, ciekawe dlaczego jest playlista z longshotami, ale grają kosmici ;( Cytuj Odnośnik do komentarza
Kondeer 34 Opublikowano 8 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 jest playlista z longshotami, ale grają kosmici ;( No kolesie ze smoke'ami są masakrycznie wkurzający. Ale i tak gra się dużo lepiej niż w jakikolwiek event w judgemencie. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 180 Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 no, w końcu miałem pomysł i zabrałem się za montaż. Polecane 720p 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 No niezle te boty ciskales. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 180 Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 jaczes 1. kalafiorek 2. odpalenie TLOU w tej kolejności Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 787 Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Good shit, good shit. Kilka ciekawych blindies, nieźle znajdywałeś się w sytuacjach. Dawaj więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kondeer 34 Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Nieźle...dobry klip z diggerem. Kilka fajnych hs z eventu...i dobra jakość. Czym nagrywałeś? Bo mój kalkulator mimo wszystko trochę bije po oczach i zastanawiam się nad czymś lepszym. A dla odmiany mi się ostatnio nie chce ani kręcić montaży, ani w ogóle jakoś nie mam zajawki na Gears'y. Wkręciłem się w Halo Reach i póki co mam kilka klipów, ale nie wiem czy coś z tego kleić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi