Opublikowano 17 marca 201510 l Potrzebuje 4 osoby z Season Passem by machnąć kampanię RAAMa i parę drobnostek w Hordzie. Gra ktoś?
Opublikowano 18 marca 201510 l Edmundo na spokojnie łykaj jak wpadnie jakaś promocję, uważam że SP za 110zł to rozbój, ale już za 20-30 się zdarza go raz na dwa-trzy miechy wyszarpać a warto.
Opublikowano 30 marca 201510 l Chciałby porobić ktoś jakieś acziki po świętach? Te wszystkie z 'zagraj x postaciami' najchętniej, ale kampanie we 4 tez mogę porobić. Mam wszystkie dodatki jak coś.
Opublikowano 31 marca 201510 l Dodaj mnie na live. Wstępnie w piątek po świętach robimy kampanie. Będziesz czwarty
Opublikowano 23 sierpnia 20159 l Siema. Jakby ktoś był chętny to podaje swój GT: PomezZ. Chętnie pogram i pośmieszkuje w multi. Pzdr
Opublikowano 2 lutego 20178 l Gameplayowo ta część to petarda - najlepsza część, ale fabularnie, lokacje, nowe poczwary i w ogóle sama struktura story jest tragiczna. Pierwszy akt bardzo fajny ale jestem teraz na początku 4 aktu i dramat. Przejdę i na pewno nie wrócę do story, jedynie do hordy. Edytowane 2 lutego 20178 l przez XM.
Opublikowano 12 lutego 20178 l Ostatni boss daje radę. Oezu ostatni boss to była mega skraka i jedyny poważny minus tej świetnej częsci. No może nie sam w sobie, ale te atakujące piłą spoza kamery yebane moby - przeszkadzajki, podczas chowania się za rogiem przed jego wiązką światła, skutecznie obrzydzały całą walkę (instant death). Btw, znacie jakieś fajne witryny z opisem historii tego uniwersum? Ciekawi mnie zwłaszcza: - pełne backstory tajnego ośrodka badawczego w dwójce - przebieg wojen Pendulum - skąd i dlaczego wzięły się Locusty - do kogo właściwie należały antyczne budowle pokazane w dwójce - dlaczego królowa wygladała jak wygladała i co łączyło ją z Adamem Fabuła w tej serii była uroczo B-Class, ale L.O.R.E. wyszło im znakomicie.
Opublikowano 18 maja 20213 l Właśnie skończyłem Ależ to było dobre - zdecydowanie najlepsza część trylogii, zarówno technicznie, jak i fabularnie, a także gameplayowo. Jasne, dwójka miała fajny, horrorowy vibe i ogólnie nieźle rozbudowała szkielet rozgrywki z części pierwszej, ale dopiero ta trójka to jest mega kosior Może jutro coś więcej skrobnę we "właśnie ukończyłem", bo nie chce mi się zbierać myśli na wieczór. W każdym razie już miałem z marszu odpalać Judgement (muszę sprawdzić), ale sobie przypomniałem, że dodatki do GoW3 były gratisowe, więc zacząłem RAAM's Shadow i mam dodatkowe 2-3h zabawy z tym hiciorem Póki co hord nie tykałem, bo chcę lecieć dalej z historią, ale za samego, długiego, zróżnicowanego i soczystego singla, Gears of War 3 ma u mnie 10/10 - serio, gierka wcale się nie zestarzała i nawet dziś robi ogromne wrażenie.
Opublikowano 18 maja 20213 l Z miejsca wskoczyłoby do panteonu moich gierek życia, obok God of War, Metal Gear Solid 3, Resident Evil 4, Uncharted 2, Dead Space, Bioshock, RDR itp - bez wątpienia