Ins 5 756 Opublikowano 1 listopada 2011 Opublikowano 1 listopada 2011 Nom i zajmuje cale 1.42MB ... wiadomo bylo od dawna, ze to wszystko jest juz na plycie ale i tak niesmak pozostaje. Cytuj
Daddy 4 226 Opublikowano 1 listopada 2011 Opublikowano 1 listopada 2011 Nom i zajmuje cale 1.42MB ... wiadomo bylo od dawna, ze to wszystko jest juz na plycie ale i tak niesmak pozostaje. niezły fail Epic, sprzedajmy to co macie na płycie Cytuj
Rambo7 145 Opublikowano 1 listopada 2011 Opublikowano 1 listopada 2011 bezczelność, mogli już chociaż dla dobrego smaku je wyciąć i kazać ściągać. Cytuj
Ins 5 756 Opublikowano 1 listopada 2011 Opublikowano 1 listopada 2011 (edytowane) Versus Booster Map Pack - 5 map za free 24 listopada The “Versus Booster Map Pack” will feature five explosive maps available in public matchmaking playlists – two favorite maps from “Gears 1,” Swamp (Bullet Marsh) and Clocktower, as well as Azura, Rustlung and Blood Drive from the “Horde Command Pack.” While the “Versus Booster Map Pack” will unlock five new multiplayer battlegrounds for public matchmaking, those who purchase the “Horde Command Pack” (or access it through the “Gears of War 3” Season Pass) will still have exclusive access to the pack’s Horde fortification upgrades, new playable characters like Bernie Mataki, Big Rig Dizzy and the Onyx Guard, as well as the Team Plasma and Jungle Camo weapon skins. http://www.360sync.com/2011/11/01/free-multiplayer-maps-coming-to-gears-of-war-3-on-thanksgiving-day Edytowane 1 listopada 2011 przez Ins 1 Cytuj
superment 6 Opublikowano 1 listopada 2011 Opublikowano 1 listopada 2011 Ktoś chętny na hordę dziś wieczór? mój gt: methodment Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 1 listopada 2011 Opublikowano 1 listopada 2011 Versus Booster Map Pack - 5 map za free 24 listopada The “Versus Booster Map Pack” will feature five explosive maps available in public matchmaking playlists – two favorite maps from “Gears 1,” Swamp (Bullet Marsh) and Clocktower, as well as Azura, Rustlung and Blood Drive from the “Horde Command Pack.” While the “Versus Booster Map Pack” will unlock five new multiplayer battlegrounds for public matchmaking, those who purchase the “Horde Command Pack” (or access it through the “Gears of War 3” Season Pass) will still have exclusive access to the pack’s Horde fortification upgrades, new playable characters like Bernie Mataki, Big Rig Dizzy and the Onyx Guard, as well as the Team Plasma and Jungle Camo weapon skins. http://www.360sync.c...hanksgiving-day I od razu niesmak minął Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 1 listopada 2011 Opublikowano 1 listopada 2011 A te mapy będą dostępne w hordzie offline ? Cytuj
barcelona fan 33 Opublikowano 1 listopada 2011 Opublikowano 1 listopada 2011 Bullet Marsh? WTF? Jest tyle kozackich mapek w "jedynce" a akurat musieli wziąć Bullet Marsh? 1 Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 1 listopada 2011 Opublikowano 1 listopada 2011 http://forums.epicgames.com/threads/851691-Welcome-to-the-Alpha-Playlist 2 Cytuj
duzyBYK 14 Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 Wczoraj pogralem i juz bede gral tylko to. Szkoda ze nie da sie wybrac trybow ktore chce sie grac. Ta lista + darmowe 5 map do multi to swietne posuniecie tylko czy wystarczy przed premiera mw3? Cytuj
shy4 53 Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 jest ktoś chętny na acziki z dodatku??? Cytuj
modjo 11 Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 Wczoraj pogralem i juz bede gral tylko to. Szkoda ze nie da sie wybrac trybow ktore chce sie grac. Ta lista + darmowe 5 map do multi to swietne posuniecie tylko czy wystarczy przed premiera mw3? Jest losowanie w meczu rankingowym. Też pograłem i .. tego mi było trzeba W końcu zero stresu związanego z obrzynowcami. Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 Pograłem ponad godzinę na alpha playlist... powiem tyle: IT'S GLORIOUS :3 Koniec z pedalstwem w gearsach, 0 obrzynów = sam miód. Aczkolwiek nie rozumiem roszady w broniach na mapie. Nie widzę sensu by lancery, retro i hammery pojawiały się w miejscach gdzie wcześniej był boltok (którego kocham). 1 Cytuj
canuks 63 Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 Prawda to zze mamy XP x2 ? do kiedy ma to trwać ? Cytuj
Metoda 1 325 Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 Nom, co racja to racja. Mogli by już zostawić te bronie jak są, a po prostu wywalic obrzyny, retro i hammerburgery (chociaż tutaj bym mógł się spierać, bo w gow1 były do podnoszenia, a w gow2 już jako broń do wyboru) no, ale lepsze to niż nic :] Cytuj
superment 6 Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 Prawda to zze mamy XP x2 ? do kiedy ma to trwać ? Do 14 listopada Cytuj
Hipolos 23 Opublikowano 3 listopada 2011 Opublikowano 3 listopada 2011 Dziś pograłem troche w horde z kolesiami, jeden z nich posiadał nowe DLC, mając hosta wybrał nową mapkę i normalnie mogliśmy grać.SŁABO? Cytuj
Daddy 4 226 Opublikowano 3 listopada 2011 Opublikowano 3 listopada 2011 Dziś pograłem troche w horde z kolesiami, jeden z nich posiadał nowe DLC, mając hosta wybrał nową mapkę i normalnie mogliśmy grać.SŁABO? nieźle, te mapki do multi będą za free, jak się trafi na kolesia to i w hordzie można grać na nich, szkoda 800msp na obecne dlc Cytuj
Gość majsterrPL Opublikowano 3 listopada 2011 Opublikowano 3 listopada 2011 Pograłem ponad godzinę na alpha playlist... powiem tyle: IT'S GLORIOUS :3 Koniec z pedalstwem w gearsach, 0 obrzynów = sam miód. Aczkolwiek nie rozumiem roszady w broniach na mapie. Nie widzę sensu by lancery, retro i hammery pojawiały się w miejscach gdzie wcześniej był boltok (którego kocham). Również nienawidzę shotgunów więc muszę spróbować. Cytuj
Metoda 1 325 Opublikowano 3 listopada 2011 Opublikowano 3 listopada 2011 Molgi by dać bernie albo onyksowego strażaka za free (a co? mało mi xD) Cytuj
Gość majsterrPL Opublikowano 3 listopada 2011 Opublikowano 3 listopada 2011 Pograłem ponad godzinę na alpha playlist... powiem tyle: IT'S GLORIOUS :3 Koniec z pedalstwem w gearsach, 0 obrzynów = sam miód. Aczkolwiek nie rozumiem roszady w broniach na mapie. Nie widzę sensu by lancery, retro i hammery pojawiały się w miejscach gdzie wcześniej był boltok (którego kocham). Również nienawidzę shotgunów więc muszę spróbować. Miałem nadzieję, iż nie spotkam tam ani obrzyna ani shotguna, niestety ten drugi jest więc odpada... Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 3 listopada 2011 Opublikowano 3 listopada 2011 No kolego jak nie umiesz ubić typów gnasherem to nie wiem jak wytrzymałeś na multi w poprzednich częściach Alpha bardzo mi się podoba. Zagrałem parę quicków i wszystkie noobki pokazują swojego prawdziwego skilla. Minimalna ilość bzdur, w 90% śmierci trzeba winić tylko siebie. 1 Cytuj
barcelona fan 33 Opublikowano 3 listopada 2011 Opublikowano 3 listopada 2011 Miałem nadzieję, iż nie spotkam tam ani obrzyna ani shotguna, niestety ten drugi jest więc odpada... Życzę powodzenia w graniu w Gearsy bez gnashera. Prawie połowa miodności multika z tej gry to walki na shotguny... Cytuj
Gość majsterrPL Opublikowano 3 listopada 2011 Opublikowano 3 listopada 2011 No kolego jak nie umiesz ubić typów gnasherem to nie wiem jak wytrzymałeś na multi w poprzednich częściach Nie grałem w multi, właśnie ze względu na to, że tam też tylko z shotgunem się biega, a ja nie przepadam za tą bronią... Mogliby zrobić jakiś tryb bez tych broni 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi