Hipolos 23 Opublikowano 3 listopada 2011 Opublikowano 3 listopada 2011 No kolego jak nie umiesz ubić typów gnasherem to nie wiem jak wytrzymałeś na multi w poprzednich częściach Nie grałem w multi, właśnie ze względu na to, że tam też tylko z shotgunem się biega, a ja nie przepadam za tą bronią... Mogliby zrobić jakiś tryb bez tych broni Raczej nie zrobią, niewiele ludzi by tam zaglądało. Cytuj
Cr@sh 195 Opublikowano 4 listopada 2011 Opublikowano 4 listopada 2011 eeej wtf people ? kupiłem season pass jakiś czas temu więc powinienem dostać horde pack za friko tak ? To dlaczego wchodząc na marketplace mam go dostępnego za msp ? Cytuj
bartiz 1 615 Opublikowano 4 listopada 2011 Opublikowano 4 listopada 2011 Wlacz gre i Ci wyskoczy komunikat do pobrania za free. Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 5 listopada 2011 Opublikowano 5 listopada 2011 http://www.youtube.com/watch?v=YV-3QRnn9OM&feature=feedu 2 Cytuj
Metoda 1 325 Opublikowano 5 listopada 2011 Opublikowano 5 listopada 2011 Po graniu miesiąc w gearsy, trzeba jednak przyznać, że to już nie ten sam klimat co w 2006/2007 roku, kiedy zbierało się 8 osobową ekipę i było tak zw. 16na16. egzekucja i mapka :] Ech... stare dobre czasy, jak człowiek był jeszcze piękny, młody i miał tego skilla Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 7 listopada 2011 Opublikowano 7 listopada 2011 No i singla przeszedłem. Mam mieszane uczucia co do samej gry, niby zwieńczenie trylogii, diabelnie oczekiwany tytuł, ale - w porównaniu do takiej dwójki - chyba gorzej całokształt wypada i zdaje się sama gra jest krótsza, do tego im bliżej było końca, tym więcej błędów doświadczyłem (zaznaczam, że grałem bez instalowania żadnych poprawek): kilka razy skrypty nie zagrały, ręce Marcusa "zablokowały się" po porzuceniu jednostrzała. Z drugiej strony zabawa jednocześnie nie męczyła i dawała sporo frajdy - coś w tym jest Cytuj
TheAceOfSpades 482 Opublikowano 7 listopada 2011 Opublikowano 7 listopada 2011 Poszukuję pliczku do pobrania z girsowym dźwiękiem headshota. Jak na razie zero sukcesów w poszukiwaniach, jak by ktoś się natknął na takowy to bym był wdzięczny. Cytuj
Salwador 189 Opublikowano 7 listopada 2011 Opublikowano 7 listopada 2011 Poszukuję pliczku do pobrania z girsowym dźwiękiem headshota. Jak na razie zero sukcesów w poszukiwaniach, jak by ktoś się natknął na takowy to bym był wdzięczny. http://www.garrysmod.org/downloads/?a=view&id=94973 Cytuj
TheAceOfSpades 482 Opublikowano 7 listopada 2011 Opublikowano 7 listopada 2011 Poszukuję pliczku do pobrania z girsowym dźwiękiem headshota. Jak na razie zero sukcesów w poszukiwaniach, jak by ktoś się natknął na takowy to bym był wdzięczny. http://www.garrysmod...a=view&id=94973 to jest jakieś płatne góvno, abstrahując od tego że trzeba mieć konto steam Cytuj
Pitrex 1 Opublikowano 10 listopada 2011 Opublikowano 10 listopada 2011 Poszukuję pliczku do pobrania z girsowym dźwiękiem headshota. Jak na razie zero sukcesów w poszukiwaniach, jak by ktoś się natknął na takowy to bym był wdzięczny. http://www.garrysmod...a=view&id=94973 to jest jakieś płatne góvno, abstrahując od tego że trzeba mieć konto steam Co ty piszesz za bzdury. Ja pobrałem normalnie klikając "download file" w środku masz 2 pliki dźwiękowe. 1 Cytuj
Gość majsterrPL Opublikowano 11 listopada 2011 Opublikowano 11 listopada 2011 Mieliście kiedyś coś takiego? http://tinypic.com/r/28re45x/5 Cytuj
shy4 53 Opublikowano 11 listopada 2011 Opublikowano 11 listopada 2011 nie uświadczyłem ani razu Cytuj
Yap 2 794 Opublikowano 11 listopada 2011 Opublikowano 11 listopada 2011 Dwa czy trzy razy przy ostatnim bossie ginąłem zaraz po loadingu. Wszystko trwało z 0,05 sekundy. Cytuj
zloto 737 Opublikowano 11 listopada 2011 Opublikowano 11 listopada 2011 To co Epic od(pipi)ało z respami w GoW'ie 3 się nie mieści w głowie...w Królu wzgórza często o wyniku nie decyduję, to czy dany zespół jest zgrany/posiada jakiś ogarniętych graczy, tylko to czy ich odrodzi pod punktem, nie wspomnę już o tym ile raz mnie odradzało za plecami przeciwnika lub wroga na moich, nie wiem jak mogli to tak zepsuć, coś co działało dobrze w poprzednich częściach, na co nikt się nie skarżył i oni odwalili taki syf, szkoda gadać.. PS: Mieliście też taką akcje, że na mapie "Kasa" na Alfie ktoś biegał z bumem? Tragedia, spotkałem już się z tym kilka razy i zastanawia mnie czy tylko mi się takie coś przytrafia. Cytuj
canuks 63 Opublikowano 11 listopada 2011 Opublikowano 11 listopada 2011 PS: Mieliście też taką akcje, że na mapie "Kasa" na Alfie ktoś biegał z bumem? Tragedia, spotkałem już się z tym kilka razy i zastanawia mnie czy tylko mi się takie coś przytrafia. Wow fantastyczne ja miałem nawet kolesi biegających z gaśnicą ..... a wiesz gdzie takie cudeńka można znaleść ...? Co do tych respów to są denerwujące w " dethmeczu " ,ale na KOTH ... chłopie jak masz ogarniętych graczy w zespole to przejmujesz każdy punkt jak tylko chcesz uwież mi bo mam już trochę meczy na KOTH rozegranych . Cytuj
zloto 737 Opublikowano 11 listopada 2011 Opublikowano 11 listopada 2011 (edytowane) PS: Mieliście też taką akcje, że na mapie "Kasa" na Alfie ktoś biegał z bumem? Tragedia, spotkałem już się z tym kilka razy i zastanawia mnie czy tylko mi się takie coś przytrafia. Wow fantastyczne ja miałem nawet kolesi biegających z gaśnicą ..... a wiesz gdzie takie cudeńka można znaleść ...? EEee, ironia? Na mapie "Kasa" nie ma Booma, więc dlatego się dziwię, że ludzie z tym biegają, rozumiesz? Jeżeli jest on gdzieś "ukryty" to mógł byś się tą wiadomością podzielić, z góry dzięki. Chyba, że to jakiś glitch...jak to w Gearsach. Co do tych respów to są denerwujące w " dethmeczu " ,ale na KOTH ... chłopie jak masz ogarniętych graczy w zespole to przejmujesz każdy punkt jak tylko chcesz uwież mi bo mam już trochę meczy na KOTH rozegranych . Co jeśli nie masz "ogarniętych graczy"? Chodzi mi o to, że respy odgrywają zbyt dużą role w końcowym wyniku rozgrywki, np na takiej "Ławicy" odrodzi twój zespół po drugiej stronie mapy i tracisz kilka sekund na samo przemieszczenie się. Po prostu respy mają zbyt duży wpływ na wynik i Epic dało ciała z tym zawodowo. Edytowane 11 listopada 2011 przez zloto 1 Cytuj
Mustang 1 741 Opublikowano 11 listopada 2011 Opublikowano 11 listopada 2011 PS: Mieliście też taką akcje, że na mapie "Kasa" na Alfie ktoś biegał z bumem? Tragedia, spotkałem już się z tym kilka razy i zastanawia mnie czy tylko mi się takie coś przytrafia. Żaden glitch. Teraz, raz w meczu, można na Kasie włączyć alarm, a po drugiej stronie pomieszczenia za kratą pojawi się pod kartonami boom. Czy jakoś tak, koledzy brali, osobiście nie miałem okazji podnieść. 2 Cytuj
barcelona fan 33 Opublikowano 11 listopada 2011 Opublikowano 11 listopada 2011 Co do tych respów to są denerwujące w " dethmeczu " ,ale na KOTH ... chłopie jak masz ogarniętych graczy w zespole to przejmujesz każdy punkt jak tylko chcesz uwież mi bo mam już trochę meczy na KOTH rozegranych . Prosze cię...owszem jak się ma naprawdę ogarniętą ekipę to faktycznie nawet zyebane respy nic nie przeszkodzą, ale nie pier**l mi tu że np. na takim Mercy czy właśnie na przytoczonej wcześniej Ławicy lub pamiętam sporo takich sytuacji na Okopach, respy nie mają wypływu na rozgrywkę. A w deathmeatchu to już w ogóle...nawet nie gram tego trybu z powodu tak poje***ych respawnów że dziwię się jakim cudem to najbardziej ogrywany tryb w Gears'ach 3. A Boom na Kasie też mnie zaskoczył kilka razy. Dzięki Wampis za info trzeba będzie to dokładniej zbadać . Cytuj
shy4 53 Opublikowano 12 listopada 2011 Opublikowano 12 listopada 2011 jak kogoś interesuje to nadal jest zglitchowany war supporter medal więc aczik i 30 eventów wpada w 30minut Cytuj
Yap 2 794 Opublikowano 12 listopada 2011 Opublikowano 12 listopada 2011 Na czym ten glitch polega? Cytuj
easye 3 376 Opublikowano 12 listopada 2011 Opublikowano 12 listopada 2011 Musisz miec dwa pady, na pierwszym logujesz jakiekolwiek konto, na drugim swoje glowne. Wybierasz porwanie, maksymalna ilosc botow i odpalsz gre. Reszte ustawien jak chcesz, ale polecam 1 runde i 10 sec na pojmanie. Rownie dobrze, mozesz zostawic wlaczona konsole, bo boty same sobie radza, a pojedynkow wygrywac nie musisz. Po 30 meczach dostajesz achivmenta za 70GS i najprawdopodobniej onyx za 50 wygranych pojedynkow. Cytuj
canuks 63 Opublikowano 12 listopada 2011 Opublikowano 12 listopada 2011 (edytowane) Musisz miec dwa pady, na pierwszym logujesz jakiekolwiek konto, na drugim swoje glowne. Wybierasz porwanie, maksymalna ilosc botow i odpalsz gre. Reszte ustawien jak chcesz, ale polecam 1 runde i 10 sec na pojmanie. Rownie dobrze, mozesz zostawic wlaczona konsole, bo boty same sobie radza, a pojedynkow wygrywac nie musisz. Po 30 meczach dostajesz achivmenta za 70GS i najprawdopodobniej onyx za 50 wygranych pojedynkow. LOL dał bym ci minusa ....ale okażę litość . Co do Giltcha to sprawdzony sposób i max 30min grania . Odpalamy event normalnie na live gramy jeden mecz po skonczonym meczu odłączamy konsolę od internetu ,wywali nas do menu gry .Odpalamy prywatny mecz na egzekucji (minimalne ustawienia 1bot,1min itp itd) i gramy 30 meczy każdy mecz zalicza do eventu . Jak nam pokaże ze mamy już 29/30 meczy wtedy podłączamy kabel sieciowy do internetu i rozgrywamy kolejny mecz .dostajemy oficjalnie Onyx ,70gs z datą . Sam tak zrobiłem przed chwilą ,działa na 101% miłej zabawy Edytowane 12 listopada 2011 przez canuks Cytuj
easye 3 376 Opublikowano 12 listopada 2011 Opublikowano 12 listopada 2011 Niby dlaczego? Wczoraj zrobilem dokladnie tak jak napisalem gadajac z ludzmi w grupie, bez odlaczania internetu. Mozliwe, ze zagralem wczesniej event, ale jest tak beznadziejny, ze dalem quita po 4 minutach i tez jakos wpadlo, ale spoko canuks, wciaz mysl, ze tylko Twoj sposob dziala! Cytuj
canuks 63 Opublikowano 12 listopada 2011 Opublikowano 12 listopada 2011 Niby dlaczego? Wczoraj zrobilem dokladnie tak jak napisalem gadajac z ludzmi w grupie, bez odlaczania internetu. Mozliwe, ze zagralem wczesniej event, ale jest tak beznadziejny, ze dalem quita po 4 minutach i tez jakos wpadlo, ale spoko canuks, wciaz mysl, ze tylko Twoj sposob dziala! LOL wiesz co to ironia ?.... chyba nie Po co się bawić w 2 pady i konta jak można to zrobić dużo prościej i szybciej na jednym padzie . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi