Skocz do zawartości

Gears of War 3

Featured Replies

Opublikowano

Jest już od wczoraj. 12K za dobry mecz.

• 4 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Wyświetleń 387,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• też widziałem u kolegi singla i grafa jest fajna, ale na mnie nie zrobiła takiego wrażenia jak Uncharted2. I te graniastosłupy zielone...

• Co wy (pipi) macie za odbiorniki ? Piksele ? Jeszcze napiszcze, ze jest problem z aliasingiem to w ogole bedzie smiech. Wez ty Soul sie ogarnij bo jak rzucasz tekst, ze PS2 HD to w ogole mam wrazenie,

• przyznaje, gram sawed-offem i retro lancerem. mam mocne staty (k/d ratio 1.6 i win/lose 2.0, gram z randomami). szczerze? w (pipi)e to mam, co sądzą o mnie inni w tej grze. serio. tu macie takie spojr

Opublikowano

Sorry za post pod postem, ale siedząc w chorobie w domu grzebię w internecie, a oto co znalazłem. Przewińcie od razu do końca i obejrzyjcie Bonus Clip. Moja reakcja była taka sama jak Yamimash'a - WHAT DA FUCK!!

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

W gyrosach splitscreen praktycznie nie przeszkadza:) Rozumiem, ze w RE6 split jest rownie niewygodny jak w RE5, ktora to gre z dziewczyna przechodzilismy siedzac prawie na telewizorze:p

Opublikowano

fajną rzecz znalazłem

szkoda że tej postaci nie ma w multi :)

Zgadzam się, też mi jej brakuje!

Edytowane przez Yuhas

Opublikowano

3 najlepsza yo the cole train dont go woo woo its WHOoo

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

hmm po mojemu to te screeny dosyć wyraźnie różnią się od tego co mieliśmy w samej grze. Ciekawe czy to prawdziwe screnny czy odpowiednio podkoloryzowane .

Opublikowano

ciekawe czy tyle faktycznie daje dodatkowe 512MB RAMu.

Nie wiem czy było:

Opublikowano

Nie chcę odkopywać tematu GOW2 ale czy ma ktoś filmik z dwójki gdzie w misji w jaskiniach Locustow (nie wiem jak się nazywa i która to misja) jest moment gdzie Marcus rzuca coś w stylu "Who wants little target practice" i ze snajperki mozna ściągać kilku brzydali, którzy lezą gdzieś poniżej. Co kilka killi Marcus albo Dom rzucają jakiś tekst i właśnie o wszystkie te kwestie mi chodzi.

Opublikowano

W tej scenie Marcus tylko odlicza zabitych locustów. I do tego potrafi doliczyć tylko do 5, a przeciwników jest z 8?

Pamiętam że ta scena jest w drugim akcie.

Opublikowano

Zastanawiało mnie co mówi po ustrzeleniu wszystkich. No i jakie kwestie rzuca Dom jak się nim gra.

Opublikowano

Nie chcę odkopywać tematu GOW2 ale czy ma ktoś filmik z dwójki gdzie w misji w jaskiniach Locustow (nie wiem jak się nazywa i która to misja) jest moment gdzie Marcus rzuca coś w stylu "Who wants little target practice" i ze snajperki mozna ściągać kilku brzydali, którzy lezą gdzieś poniżej. Co kilka killi Marcus albo Dom rzucają jakiś tekst i właśnie o wszystkie te kwestie mi chodzi.

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Obczajcie końcówkę. Spadłem ze stołka ze śmiechu <lol> .

Opublikowano

Mocne :D Prawie jak Bruce Lee :P

Opublikowano

Ej jest kto chętny na zrobienie aczików paru? Głównie chodzi mi o ten z falą bossa na hc jako 5 onyx guardów.

Opublikowano

Jaha. Jeszcze wtedy 2 i jazda.

Opublikowano

Stawię się jeśli usłyszę call of duty.

Opublikowano

Nie no...dobre dobre. Zastanawiam się czasem po co w tej grze jest celowanie? Turbo kontrolery załatwiają sprawę czy jak?

i jeszcze jedno: jak oni robią te ujęcia do montażów? Programiki muszą mieć te lepsze, prawda?