Rambo7 145 Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 przyznaje, gram sawed-offem i retro lancerem. mam mocne staty (k/d ratio 1.6 i win/lose 2.0, gram z randomami). szczerze? w (pipi)e to mam, co sądzą o mnie inni w tej grze. serio. tu macie takie spojrzenie z drugiej strony. średnio mnie interesuje, czy ta bron jest przegieta czy nie. gram nia, poniewaz idzie mi nia dobrze i mam mega frajde z gry. gralem we wszystkie czesci gearsow i ta juz podoba mi sie najbardziej. jest pewne ubrawienie gry, nie ma tylko pojedynkow gnasherow i noobow z pilami. naprawde. to jest gears of war 3, nowa czesc. dodaje cos nowego. zdaje sobie sprawe z waszych glosow, ze ta bron jest przegieta/noobowska. spokojnie. beta jest od niecalego miesiaca, ciezko oceniac po takim czasie. ten co wymiatal gnashem bedzie dalej to robil. dalej w dobrych rekach niszczy, widze to po grze. duzy level i nick z klanem, sadzi heady i niewiele mu moge zrobic ze swoim sawed-offem. sawed off to bron dla mnie. w gow2 byly straszne lagi i nienawidzilem gnasha, bo wszyscy mnie nim rozwalali, a sam przegrywalem pojedynki na nie. z retro lancera korzystam rzadko, tylko do szybkiego biegania(nie wiem czy sie szybciej biegnie, ale mam takie wrazenie) i wykanczania, gdy ktos jest blisko. strzelac na dalekie odleglosci tez daje rade, po prostu trzeba strzelac krotkimi seriami po 2 pociski i jest git. tak wiec da sie go spokojnie pokonac, ale jest pewne ubarwienie. moga dac pokoj oldschool i bedzie spokoj, ale ja na nim nie bede gral. nie po to czekalem na nowa czesc, zeby grac na zasadach 1 czesci. 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szabla8 11 Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Gdzies na gorze na czerwono masz napis "forum rules" Zobacz czy zaakceptowales zasady forum. Zrobione i nadal to samo ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
duzyBYK 14 Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 przyznaje, gram sawed-offem i retro lancerem. mam mocne staty (k/d ratio 1.6 i win/lose 2.0, gram z randomami). szczerze? w (pipi)e to mam, co sądzą o mnie inni w tej grze. serio. tu macie takie spojrzenie z drugiej strony. średnio mnie interesuje, czy ta bron jest przegieta czy nie. gram nia, poniewaz idzie mi nia dobrze i mam mega frajde z gry. gralem we wszystkie czesci gearsow i ta juz podoba mi sie najbardziej. jest pewne ubrawienie gry, nie ma tylko pojedynkow gnasherow i noobow z pilami. naprawde. to jest gears of war 3, nowa czesc. dodaje cos nowego. zdaje sobie sprawe z waszych glosow, ze ta bron jest przegieta/noobowska. spokojnie. beta jest od niecalego miesiaca, ciezko oceniac po takim czasie. ten co wymiatal gnashem bedzie dalej to robil. dalej w dobrych rekach niszczy, widze to po grze. duzy level i nick z klanem, sadzi heady i niewiele mu moge zrobic ze swoim sawed-offem. sawed off to bron dla mnie. w gow2 byly straszne lagi i nienawidzilem gnasha, bo wszyscy mnie nim rozwalali, a sam przegrywalem pojedynki na nie. z retro lancera korzystam rzadko, tylko do szybkiego biegania(nie wiem czy sie szybciej biegnie, ale mam takie wrazenie) i wykanczania, gdy ktos jest blisko. strzelac na dalekie odleglosci tez daje rade, po prostu trzeba strzelac krotkimi seriami po 2 pociski i jest git. tak wiec da sie go spokojnie pokonac, ale jest pewne ubarwienie. moga dac pokoj oldschool i bedzie spokoj, ale ja na nim nie bede gral. nie po to czekalem na nowa czesc, zeby grac na zasadach 1 czesci. Ok graj i ciesz sie gra. Tak jak napisalem wczesniej sawed-off jest jak dla mnie w miare zbalansowany, ma duzo minusow ktore rownowaza sie z latwoscia zdobywania fragow na krotkim dystansie ale Retro to przegiecie, nie czujesz tego? Nie musisz celowac z tej broni, nie czujesz ze jest za mocna w stosunku do np. zwyklego lansera? Nie gralem w poprzednie czesci online ale wiem co to jest balans. Cytuj Odnośnik do komentarza
MrNorbi 38 Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Ja też biegam z sawed-offem i retro lancerem i tez mi się fajnie gra. Czekam na pełną wersję i wszystkie mapy Cytuj Odnośnik do komentarza
Szabla8 11 Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 A ja czekam na tryb Old School i wtedy będzie normalna gra która wymaga skilla a nie farta. Dziękuję, dobranoc. 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 przyznaje, gram sawed-offem i retro lancerem. mam mocne staty (k/d ratio 1.6 i win/lose 2.0, gram z randomami). szczerze? w (pipi)e to mam, co sądzą o mnie inni w tej grze. serio. tu macie takie spojrzenie z drugiej strony. średnio mnie interesuje, czy ta bron jest przegieta czy nie. gram nia, poniewaz idzie mi nia dobrze i mam mega frajde z gry. gralem we wszystkie czesci gearsow i ta juz podoba mi sie najbardziej. jest pewne ubrawienie gry, nie ma tylko pojedynkow gnasherow i noobow z pilami. naprawde. to jest gears of war 3, nowa czesc. dodaje cos nowego. zdaje sobie sprawe z waszych glosow, ze ta bron jest przegieta/noobowska. spokojnie. beta jest od niecalego miesiaca, ciezko oceniac po takim czasie. ten co wymiatal gnashem bedzie dalej to robil. dalej w dobrych rekach niszczy, widze to po grze. duzy level i nick z klanem, sadzi heady i niewiele mu moge zrobic ze swoim sawed-offem. sawed off to bron dla mnie. w gow2 byly straszne lagi i nienawidzilem gnasha, bo wszyscy mnie nim rozwalali, a sam przegrywalem pojedynki na nie. z retro lancera korzystam rzadko, tylko do szybkiego biegania(nie wiem czy sie szybciej biegnie, ale mam takie wrazenie) i wykanczania, gdy ktos jest blisko. strzelac na dalekie odleglosci tez daje rade, po prostu trzeba strzelac krotkimi seriami po 2 pociski i jest git. tak wiec da sie go spokojnie pokonac, ale jest pewne ubarwienie. moga dac pokoj oldschool i bedzie spokoj, ale ja na nim nie bede gral. nie po to czekalem na nowa czesc, zeby grac na zasadach 1 czesci. http://i46.tinypic.com/15d10eh.gif dokładnie, mnie również śmieszą płaczki że retro że nowy shot są bee niech dadzą osobny tryb o czym była mowa wcześniej i skończy się to pierdolenie. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Master_Lukas 202 Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 jak się oznacza innych? Przyciskasz lewą gałkę. Cytuj Odnośnik do komentarza
canuks 63 Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 A ja czekam na tryb Old School i wtedy będzie normalna gra która wymaga skilla a nie farta. Dziękuję, dobranoc. ale zaraz obrzyn nawet farta nie wymaga ,wystarczy ze podejdziesz do typa na 2metry i kosisz wszystko co jest w pobliżu .Myślisz czemu ludzie biegają z tym bo to pewny kill w 99% zawsze zabijasz jednym strzałem 1-2 gości ,gdzie przy gnasherze trzeba się nieco naskakać aby ubić jednego typa w pojedynku 1 vs 1 . . Jedni idą na łatwizne i biegają z dubeltówką i myślą ze są pro gracze bo nabiją 30 killi w meczu ,ale jak już dostaną 2 czapy z gnashera w pojedynku 1 vs 1 to już gra z(pipi)ana 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
barcelona fan 33 Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 A ja czekam na tryb Old School i wtedy będzie normalna gra która wymaga skilla a nie farta. Dziękuję, dobranoc. Gdzie widzisz szczęście w ubiciu debila, który biegnie centralnie na ciebie z shotgunem, za pomocą lancer'a? Nawet w jedynce, rzadko bo rzadko, ale zdarzyło mi się "zlansować" takiego delikwenta. Później dostaje msg jaki to "noob" ze mnie itp. I co? Byłbym bardziej "skillowy" gdybym ubił go shotgunem? Albo gdzie szczęście w ubiciu kogoś sawed-off'em? Nie wiem czy zauważyliście, ale gnasher też zabija bez problemu jednym strzałem, to już twoja wina że dałeś się podejść na bliską odległość...Mógłbym w zasadzie długo wymieniać, ale mi się nie chce. Wniosek jest krótki...myśleć wam się nie chce, szczerze to dziś pograłem dużo w Gearsy 1, które uwielbiam, ale rozgrywka faktycznie wydaje się być tępa w porównaniu z "trójką". W ogóle nie musiałem kombinować jak kogoś ubić itp...tylko wszyscy na środek mapy i hałabanga na shotguny. I jeżeli gra się z kumatymi ludźmi to patent z oznaczaniem przeciwnika, jest chyba najbardziej udany ze wszystkich. 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
przypot 11 Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 xD niszczy mnie pitolenie noobkow i innych przytępionych matołów latających z retro+dbs krzyczących "To GEARSy 3!!!111oneone deal with it".Jeśli dla kogoś balans,w którym 2 najbardziej OP bronie są dostępne dla każdego jako broń startowa i w dodatku obie te bronie do skutecznej gry wymagają tylko szczątkowego myślenia i niczego poza tym,jest ok to jest niezłym przychlastem.Nawet w takim Modern Warfare I były bronie silniejsze jak M16 czy M14,ale nawet w tej grze wymagaly one czegos wiecej niz spray n pray.O ile fakt ze z CoD'a zrobili papkę dla n4pow z adhd mnie nie ruszyl tak widmo girsow zdominowanych przez matolow z 2oma lewymi rękami zakochanych w randomie mnie przeraza,tak samo jak fakt,ze wtedy chyba tylko BF zostanie dla w miare normalnych graczy(gaylo nie licze bo przez setting i design nie jest to gra dla mnie). 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Roofiii 6 Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Zrobione i nadal to samo ;/ W profilu na forum musisz podać swój gamertag i to wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szabla8 11 Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Gdzie widzisz szczęście w ubiciu debila, który biegnie centralnie na ciebie z shotgunem, za pomocą lancer'a? Nawet w jedynce, rzadko bo rzadko, ale zdarzyło mi się "zlansować" takiego delikwenta. Później dostaje msg jaki to "noob" ze mnie itp. I co? Byłbym bardziej "skillowy" gdybym ubił go shotgunem? Albo gdzie szczęście w ubiciu kogoś sawed-off'em? Nie wiem czy zauważyliście, ale gnasher też zabija bez problemu jednym strzałem, to już twoja wina że dałeś się podejść na bliską odległość...Mógłbym w zasadzie długo wymieniać, ale mi się nie chce. Wniosek jest krótki...myśleć wam się nie chce, szczerze to dziś pograłem dużo w Gearsy 1, które uwielbiam, ale rozgrywka faktycznie wydaje się być tępa w porównaniu z "trójką". W ogóle nie musiałem kombinować jak kogoś ubić itp...tylko wszyscy na środek mapy i hałabanga na shotguny. I jeżeli gra się z kumatymi ludźmi to patent z oznaczaniem przeciwnika, jest chyba najbardziej udany ze wszystkich. A czy ja coś takiego napisałem ? Mi chodzi jedynie o pier**** sawed-off. Inne bronie mi nie przeszkadzają, są do zniesienia. Jestem poprostu przyzwyczajony do 1 z którą spędziłem setki godzin. Uwielbiałem walczyć z ludźmi na shoty i jak teraz patrze że jakaś kur// biegnie z dubeltówą to aż mi się niedobrze robi. Jak się za bardzo wkurzam to sam biorę dubeltówe i w większości przypadków jest dla drużyny przeciwnej po grze ale jakoś mi to radochy nie sprawia. Wolę powalczyć na shoty jak równy z równym. Jeszcze jakieś pytania ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
KIELiCH 81 Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 (edytowane) Widzę, że spora kontrowersja wokół tych nowych broni powstała na forum. Ja dorzucę coś od siebie. W serii GOW mam przegrane 100ki h. Gram od 1ki. W niej uczyłem się z Polakami na 16ach Egzekucji tylko na gnashery, snajpy, łuki - bez lansy, kampienia przy granacie (jak w 2ce) itp. Każdy mecz zawsze przypominał mi jakieś zawody/turniej bo takie było odczucie i każdy grał z honorem i skillem, mimo że wiedział, że ma łatwiejszy sposób na zdobycie killa. To wyrobiło u mnie opinie o grze jako skillowej, wymagającej, antynoobowskiej. W dwójce co było to każdy kto grał wie. Chyba rozczarowanie dla wszystkich - dla jednych z powodu lagów, dla innych (głównie weteranów 1ki) to ogólnie - niektóre zasady, szyszki w ścianach, silna lansa itp. Zdaję sobie sprawę, że jestem w mniejszości ogółu graczy (to na forum chyba też), ale generalnie ktoś z podobnym do mnie spojrzeniem i oczekiwaniami do GOW patrzy z politowanie na ludzi, którzy piszą, że biorą najsilniejszy pakiet broni startowych i że sprawia im radość granie w coś takiego. Możecie mnie zminusować/usunąć z listy whateva - dla mnie jest to najżałośniejszy sposób grania w taką grę za jaką uważa(łe)m do tej pory GOW. Beta mnie rozczarowała, nawet nie chce mi się nią grać i pewnie dzisiaj wywalę ją z dysku bo brakuje mi miejsca na lepsze gry. Nigdy nie myślałem, ż[e to powiem, ale lepiej gra mi się Black Ops niż w GOW3 beta. Wiem, że to tylko beta ale u nich (EPIC) wygrała chęć przyciągnięcia do siebie jak największej liczby nowych graczy stąd noobowskie bronie startowe, których w żadnym innym multi (jak gram 4 lata na XBL) tak OP nie widziałem. Jeśli nie będzie playlisty oldschool/hardcore whateva - bez s-offa i najlepiej bez retro to chętnie pogram, inaczej to nie dla mnie. Pewnie jakby to była 1sza część w którą gram to inaczej bym na to patrzył a tak to epic - no bonus. I na pytania gdzieś co widziałem wyżej też odpowiem: - koleś idzie z shotem na ciebie a ty go zza murka lanserem (zostaliście sami i masz shota z ammo) - tak, grasz jak noob, jakbyś był facet to poszedłbyś 1 na 1 - ale to trzeba umieć i nie patrzeć tylko na staty. A 1.6 to żadnej rewelki nie ma grając OP zestawem. Większość z was (obrońców nowych broni) nie zastanawia się nad balansem tylko liczy kille zdobyte w łatwy sposób. Żal. Zrobili z fajnej gry standardowy nurt CODo-podobny (nawet gorzej). Miłej "zabawy" Edytowane 9 Maja 2011 przez KIELiCH 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
modjo 11 Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Popieram Kielicha. Nic dodać, nic ująć. P.s. Bardzo liczę na ten tryb old school 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Noob, pro, ladna beke mi fundujecie. To jest gra dla zabawy, nie pasuje wam to nie grajcie. Ja sam gram W GoW3 multi jako poczatkujacy, w 1 odrzucily mnie te stada baranow turlajacych sie i strzelajacych gnasherami, WTF? Teraz mozna pobiegac, ludzie uzywaja roznych broni i jest ok. Ale wiadomo nie ma skilla, czymkolwiek on jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
KIELiCH 81 Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Baranami można określać noobów, którzy nie radzą sobie z kimś "turlającym się i strzelającym gnasherem" (teraz to już mogą, mają s-offy ) i nikogo innego :potter: Do widzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 691 Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Beka to jest wlasnie z takich jak ty. Chcesz prostej bezmyslnej jatki to trzeba bylo na COD'a leciec, a nie wymadrzac sie w sprawie Gearsow (w sumie to COD jest bardziej zbalansowany teraz ...) Przez takich jak ty Halo Reach w multi jest balasem, Gearsy sa na dobrej drodze by bylo podobnie. Pojedynki w becie nie stanowia zadnego wyzwania, sa nudne i przewidywalne - zero funu z gry. Ciebie cieszy ta niezbalansowana i beznamietna rozgrywka ? To fajnie, ale nikogo to nie obchodzi. PS. Kielich ma calkowita racje i tyle w temacie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Co to znaczy niezbalansowana? To ze biegniesz z gnasherem i gosc zza zaslony zdejmie cie lancerem? A co ma zmienic bron na gnashera i wyskoczyc na 1v1 na polance bo jest skill? Co do tego ma Halo? Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 691 Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Nie rob z siebie debila, ktoremu trzeba wszystko tlumaczyc. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 (edytowane) Przepraszam widze, ze tu sami pro playerzy, Cyber Sport itd. Lancer niszczy z daleka, gnasher i sawn off na bliskie odleglosci, Retro jest przepakowany, tu sie zgodze, bo zdejmuje gosci jak szalony. Bad Company 2 jest niezbalansowane, bo goscie w smiglowcach potrafia tak przeorac teren, ze zostaja same trupy i zgliszcza. C'mon. Edytowane 9 Maja 2011 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 691 Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 (edytowane) No juz, juz, idz sobie. Esencja Gearsow byly pojedynki 1vs1. Nie rozumiesz bo "odrzucilo cie stado turlajacych sie baranow" czy po prostu nie ogarniales tej gry ? Jezeli wolisz sobie stac za oslona i robic pif-paf przez pol mapy to fajnie, ale masz milion takich gier. Gearsy byly inne i za to ludzie je pokochali w multi. Edytowane 9 Maja 2011 przez Ins 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
hayami 18 Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 ..."nie pasuje wam to nie grajcie" no takie hasło aż się prosi o komentarz, czyli uważasz że jak następnym razem zaserwują Ci jednorożce My little Pony w trybie h-c to uznasz że tak ma być i będziesz grzecznie grał? Jasne lepiej napchać się byle czym niż smakować coś wyjątkowego walcząc to sobie u producenta. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 (edytowane) Gralem z 10 meczy w 1 i mi sie nie spodobalo. 3 mi sie podoba = jestem newbie, lubie random, mam flame lancera i lubie big heads. Sorry, od teraz bede sie ustawial na 1v1 na gnashery Nie wiem, multi to jest zabawa a nie biblia z 2 przykazaniami - skill (xDDDDDd), k/d ratio Edytowane 9 Maja 2011 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 691 Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Skoncz juz, bo jak widac nie masz nic sensownego do powiedzenie tylko trollowac zaczynasz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Ja nie trolluje, smiesza mnie zawsze goscie ktorzy szaleja o balansach i cudach niegorzej niz ekipa pod warszawskim krzyzem. Chill boyz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi