MrNorbi 38 Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Hejtuje bo mi Halo popsuli i jak widze co sie dzieje z Gearsami to mnie krew zalewa, tym bardziej jezeli przychodza tutaj takie osobniki jak ty i sie wymadrzaja. A halo to tylko dla ciebie było robione? W Gow 1 gram do dzisiaj (online oczywiście) i gnashery były świetne, ale dzięki nowym broniom itp. gra ma szanse trafić do szerszej grupy odbiorców, którzy będą się cieszyć grą. To, że Retro lancer jest mocniejszy od gnashera, to nie znaczy, że nie masz szans z gnasherem. 1. Skoro jesteś takim Pro graczem z gnasherem, to nie powinieneś mieć problemu uciec od Lancera i np. zajść gościa od tyłu. 2. Nie wszyscy przecież biegają z Retro Lancerem. 3. Poprzez nowe bronie gra staje się ciekawsza, i daje niektórym możliwość rywalizowania z innymi pomimo małych umiejętności biegania z gnasherem. 4. Jak Ci się nie podoba to nie graj... Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 691 Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 (edytowane) Byly 3 genialne czesci Halo i potem wyszlo Reach ... chcieli przyciagnac wiecej ludzi tak bardzo, ze spieprzyli gre. Ilosc graczy online pokazuje, ze nie tylko dla mnie gra stala balasem. Co do Gearsow to juz pisalem kilka razy, nie mam zadnych problemow z ubiciem ludzi, ktorzy graja bez polotu. Problem w tym, ze wymusza to na mnie kampienie, uciekanie, unikanie pojedynkow 1vs1 - ogolnie rzecz biorac gra stala sie przez to nudna jak cholera. Edytowane 9 Maja 2011 przez Ins 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Master_Lukas 202 Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Oj przyznaj się, że tylko dobijasz leżących i zabierasz kille Nie porównuj laserków-blasterków do Gearsów, to inna liga (IMO). Żałuję tylko, że nie będzie trybu Egzekucji, może wtedy więcej osób grałoby Gnasherem, a nie Lancerem Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Egzekucja ma być w fullu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Master_Lukas 202 Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Ooo... no to się zdziwiłem. Mam nadzieję, że to pewne info ;> Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Nie wiem czy będzie na playliście w Ranked, ale z tego co kojarzę ma być na Public. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 718 Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Chyba widziałem odznaki za Egzekucję, ale nie mam ochoty teraz sprawdzać w menu bety. Cytuj Odnośnik do komentarza
barcelona fan 33 Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Będzie egzekucja w pełnej wersji! Będzie też zwykły warzone i skrzydłowy (tylko tym razem zamiast 5 drużyn będą 4). Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 718 Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Słuszna zmiana, przy 5 na początku było zawsze mega zamieszanie i random. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 (edytowane) i dalej ta szopka...ten gra retro ten gra nowym shotem a ja się z wami nie bawię...zupełnie jak dzieci w piaskownicy które kłócą się o zabawki, kogo to obchodzi kto czym gra, każdy gra czym mu się podoba. Dopóki nikt nie podpierdziela tobie killów (dobijanie leżących) nie czeka połowy meczu na diggera czy inną mocną broń zamiast grać i gra zespołowo a nie samotnie, jest dobrze. Równie dobrze można napisać że Pro będą grać w normalnym trybie gdzie są wszystkie bronie i ciekawa rozgrywka, dadzą radę tym co biegają z sawed-off/retro a Nooby wybiorą (jeśli będzie) starą szkołę i 6 rok będą się turlać na środku mapy z gnasherem. ktoś dostał dodatkowe kody do bety ? Edytowane 9 Maja 2011 przez Daddy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 691 Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Gdyby nie bylo egzekucji to nawet jakby wywalili te spedalone bronie pewnie bym nie gral ;P PS. Ja dostalem kod (mam konto na US) ale kumpel nie moze wykorzystac bo jest blokada ... Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 (edytowane) Można ściągnąć betę z regionu, na który jest kod na osobnym koncie, a potem grać na swoim. PS. Dostałem swój buddy code- znajdziecie go na moim blogu koobek.blogspot.com Trzeba się reklamować Edytowane 9 Maja 2011 przez qb3k Cytuj Odnośnik do komentarza
filipppek 17 Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 (edytowane) Jak na razie brak szczegółów. XJVMG-V6Y9K-7PFR3-W9JFW-QYTCZ :potter: Edytowane 10 Maja 2011 przez filipppek Cytuj Odnośnik do komentarza
barcelona fan 33 Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 Dziś miałem cholernie dziwny glitch w becie, na szybko nagrałem filmik kamerą, dlatego jakość jest do dupy, ale mniej więcej coś tam widać. Cytuj Odnośnik do komentarza
canuks 63 Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 (edytowane) zgilchowane lobby ,ja wczoraj "rozegrałem " 3 mecze i żadnego nie skończyłem bo w każdym miałem migrację hosta i później utracone połączenie z hostem .Tak samo jak było w pierwszych dniach bety . Mało tego kolesie w meczu byl tak dopakowani ze nawet Rlancer na nich nie działał bo śmiało raszowali nas z obrzynami po mimo silnego ostrzału . Ostatni tydzień bety pokazuje ze jednak nie jest tak różowo i pięknie jak się zapowiadało .Nie wszystko zostało poprawione względem GoW2 , albo te ost. wybryki to już działanie xboxowych oszustów i którzy znaleźli błedy gry i je wykorzystują . Edytowane 11 Maja 2011 przez canuks Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 Od parunastu godzin nie działają dedyki, może przez to takie cuda. Cytuj Odnośnik do komentarza
duzyBYK 14 Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 Na bank, od wczorajszej nocy gra dosc powaznie laguje. Jak wybieracie wyszukiwanie jakiegos trybu to zerknijcie na informacje w lewym dolnym rogu. Ja od wczoraj mam tam info ze nie mozna znalesc dla mnie odpowiedniej gry ( nie pamietam dokladnie jak brzmi te info ) i po dluzszym niz zwykle oczekiwaniu dolaczam i ciagle mam lagi. Panowie z Epic maja jeszcze troche roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza
Roofiii 6 Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 NikoBe PL -- taki glitch był już spotykany pare razy nawet sam Rod Fergusson w jednym z wywiadów smieje sie że można grać w menu głównym. To tylko BETA i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 180 Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 No właśnie, dzisiaj mnie naszło żeby pograć na ranked (ponoć z dedykami) i lagi mnie powitały :< Cytuj Odnośnik do komentarza
barcelona fan 33 Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 Ja dziś grałem kilka meczy i lagów jakiś strasznych nie odczułem, nie to co w GoW2, odpaliłem na chwilę i takie mnie lagi powitały że chyba już nigdy nie odpalę tej gry w multi . Epic ma jeszcze trochę czasu na dopracowanie tego i owego i ja jak najbardziej jestem pozytywnie nastawiony na pełną wersję. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 12 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 Mówiłem wam, że gra laguje im więcej graczy tym gorzej, gdy odpaliłem betę po raz pierwszy (BS Epic Edition) gra chodziła wyśmienicie, teraz już tak nie jest i szczerze wątpię, że by w full to naprawili.....no ale pożyjemy zobaczymy! Cytuj Odnośnik do komentarza
wrog 608 Opublikowano 12 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 Przecież nie wykupią teraz nie wiadomo ile serwerów żeby potem przez cztery miesiące stały puste. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
duzyBYK 14 Opublikowano 12 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 Mówiłem wam, że gra laguje im więcej graczy tym gorzej, gdy odpaliłem betę po raz pierwszy (BS Epic Edition) gra chodziła wyśmienicie, teraz już tak nie jest i szczerze wątpię, że by w full to naprawili.....no ale pożyjemy zobaczymy! Wcale tak nie jest ze im wiecej tym gorzej. Wczoraj w ciagu dnia lagowalo jak nigdy wczesniej w tej becie a ludzi gralo bardzo malo. Wieczorem znowu odpalilem bete i wszystko smigalo. Dzisiaj znowu laguje a ludzi bardzo malo Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 12 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 od 2 dni jakość gry znacznie spadła, Epic robi coś z serwerami, często są lagi i różne cuda jak ginięcie od shotguna z kilometra 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
barcelona fan 33 Opublikowano 12 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 Mnie się rzuciło w oczy okropne opóźnienie po wybuchu granatu. Jeżeli granat wybuchnie to efekty widzimy ze znacznym opóźnieniem...trochę wkurzające. Ostatni tydzień bety, a tak psuć graczom zabawę... Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi