duzyBYK 14 Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 Zalozylem temat na forum Epic odnosnie sterowania. Moim zdaniem powinnismy miec wieksza mozliwosc zmian. Szczegolnie przeszkadza mi przyklejanie sie do scian i bieganie pod A ( w default ) czy E ( w alternate ) W wielu waznych momentach gry musze zdejmowac kciuki z galek co troche utrudnia sprawe Moim zdaniem zmiana A/E na LB czy RB bylaby duzo lepsza. tu link do tematu: http://utforums.epicgames.com/showthread.php?t=793732 Jezeli zgadzacie sie ze mna, zarejestrujcie sie na forum Epic i dodajcie swoje 3 grosze. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 180 Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 Pomijając dziwną tendencję twórców gier do narzucania sterowania (chyba tylko w sportówkach można pozmieniać wszystko), tak nie zgadzam się - uważam że lepiej tego sterowania nie da się zrobić w Gearsach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 692 Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 (edytowane) Ja sie zgadzam. Tez wolalbym nie odrywac prawego kciuka z galki w trakcie pojedynkow. Tez nie kumam tej tendencji do narzucania sterowania. Beznadziejna sprawa. W Halo 3 poszli po rozum do glowy i pojawila sie mozliwosc skoku pod LB i melee pod RB, zeby nie trzeba bylo odrywac prawego kciuka podczas skoku. Zdecydowanie zwieksza to "mozliwosci bojowe" Wprawdzie nie dali pelnej customizacji, ale chociaz zrobili takie ustawienie. Edytowane 13 Maja 2011 przez Ins 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
duzyBYK 14 Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 To jak mozesz napisz cos na forum Epic bo moj temat znika bardzo szybko z pierwszej strony w natloku nieustannej walki o shotguny i retro Cytuj Odnośnik do komentarza
KIELiCH 81 Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 Ja sie zgadzam. Tez wolalbym nie odrywac prawego kciuka z galki w trakcie pojedynkow. Tez nie kumam tej tendencji do narzucania sterowania. Beznadziejna sprawa. W Halo 3 poszli po rozum do glowy i pojawila sie mozliwosc skoku pod LB i melee pod RB, zeby nie trzeba bylo odrywac prawego kciuka podczas skoku. Zdecydowanie zwieksza to "mozliwosci bojowe" Wprawdzie nie dali pelnej customizacji, ale chociaz zrobili takie ustawienie. Bumper Jumper w GOW :potter: największą swobodę dla celowania dałoby bieganie/turlanie/bounce z A na LB. t-con może być pod A jak dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
barcelona fan 33 Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 Ja bym chyba nie umiał się teraz odzwyczaić od tego sterowania. Jeżeli miałbym unik i roadie run pod innym przyciskiem niż A to bym chyba nie ogarniał. Dla mnie jest dobrze jak jest, rzadko używam łokcia więc nie muszę jakoś za specjalnie łamać kciuka żeby kogoś ubić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 pojawił się nowy tryb gdzie zamiast granatów i mocnych broni jest łuk a na Trenches jest Hammer of Dawn, wszyscy tylko biegali po HoD. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 14 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 Podkrecacie w opcjach szybkosc obracania sie? Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 180 Opublikowano 14 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 ja mam wszystko na max. Cytuj Odnośnik do komentarza
duzyBYK 14 Opublikowano 14 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 Nie podoba mi sie ta zmiana, za duzo tych lukow ale HOD jest niezly. Szkoda ze nie dali chociaz jednej nowej mapy. Co do sensitivity to ja gram z 15,10,12. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Siwy_ Opublikowano 14 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 hammer of the down psuje mape trenches, powinni to wywalic Cytuj Odnośnik do komentarza
Sztajniec 18 Opublikowano 14 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 (edytowane) w ogole powinni wywalic te wszystkie lamerskie bronie, latam sobie z szotem czekajac na pionkow a tu jakis gnoj nakur.wia z mortara albo wlasnie z hod : | ale beta spoko jaram sie <3 Edytowane 14 Maja 2011 przez Sztajniec Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Siwy_ Opublikowano 14 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 wlasnie walka o mortar i siedzenie na respie z nim jest najlepsze z tej mapy Cytuj Odnośnik do komentarza
barcelona fan 33 Opublikowano 14 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 A to mortar i hod też są lamerskie? Z tego co czytam to najlepiej jakby zostawili tylko shotguna, wtedy gra byłaby dopiero skillowa. Przesadzacie w uj ludzie...dobrze że jest sporo broni i jest się czym pobawić. Mnie denerwuje tylko trochę na trashball że ta tablica za szybo spada, zazwyczaj tylko raz zdążę podnieść broń na środku i już zaraz jest zestrzeliwana, trochę bez sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 14 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 No gram sobie, czesto jestem 2, rzadziej 3, czasem 1 w punktacji, tylko ze lapie mase zgonow. Gnasher zabija od razu, gdy jestesmy jak blisko przeciwnika? Czasem mam wrazenie ze laduje w goscia 3-4 strzaly on jeden i zdycham. Zauwazylem, ze jakz robie rolla pod nogi goscia i oddam strzal to po nim, ale pojedynki wygrywam tak czesto jak czesto szanuja sie galerianki. Musze pocwiczyc, zamiast biegac z Lancerem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Siwy_ Opublikowano 14 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 pewnie Ty strzelasz z biodra, a koles celuje, przycelowane strzaly sa mocniejsze a jesli tez celujesz, to po prostu lamisz Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 14 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 Strzelam bez celowania. Cytuj Odnośnik do komentarza
chaoz adrian 59 Opublikowano 14 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 w girsach nie da sie dobrze grac strzelajac z przycelowania 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 14 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 Mam "celowac" wyzej, w banke? Cytuj Odnośnik do komentarza
barcelona fan 33 Opublikowano 14 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 No chyba...z shotguna najlepiej wal w cyce . Wtedy bańki i tak często wskakują. Bo strzelając po nogach zadajesz mniejsze obrażenia. EDIT Pracownicy Epic odświeżyli twitery i zapowiadają jakiś wysyp informacji na przyszły tydzień, zaczynając już od poniedziałku. Ciekawe co to będzie? Informacje nt. poprawek w stosunku do bety? Pierwsze spojrzenie na horde 2.0? Może wreszcie coś nowego o kampanii? Cytuj Odnośnik do komentarza
Master_Lukas 202 Opublikowano 14 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 Może przedłużą Betę? p.s. jestem lama, też celuje z shotguna Cytuj Odnośnik do komentarza
duzyBYK 14 Opublikowano 14 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 http://www.youtube.com/user/arCtiCvBi?feature=feedlss#p/l/NDh1f_0zJRg Polecam. Na ZYWO z arCtiCvBi ( pro gracz ) z AMAZYN Cytuj Odnośnik do komentarza
MrNorbi 38 Opublikowano 14 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 (edytowane) Podkrecacie w opcjach szybkosc obracania sie? Jak można grać online bez ustawienia obracanie się na maxa? Dla mnie to nawet max jest za wolno Edytowane 14 Maja 2011 przez Norbi13 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
duzyBYK 14 Opublikowano 14 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 http://www.youtube.com/user/arCtiCvBi?feature=feedlss#p/l/NDh1f_0zJRg Polecam. Na ZYWO z arCtiCvBi ( pro gracz ) z AMAZYN W pelnej wersji GOW3 sawed-off bedzie mial doczepione male swiatelka dzieki ktorym bedzie go mozna rozpoznac z wiekszej odleglosci. To chyba najciekawsze info z tego co powiedzial Arctic. Mowil tez duzo o Razer Onza ktory zamierzam kupic. Cytuj Odnośnik do komentarza
barcelona fan 33 Opublikowano 14 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 Jak można grać online bez ustawienia obracanie się na maxa? Dla mnie to nawet max jest za wolno Patrz ja gram we wszystkich 3 częściach na standardowych i jest git. Kiedyś miałem na wysokie i mniej ubijałem niż teraz. Standardowe ustawienia są bardzo wygodne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi