Gość DonSterydo Opublikowano 8 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 Zaraz zaraz - to mapy do hordy to nie będą te same co do multi ? Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 180 Opublikowano 8 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 (edytowane) NIE NO KUR.WA EPIC SOBIE CHYBA JAJA ROBI Czytałem wypowiedź Epica, że zwrócili szczególną uwagę na taktykę wielu ludzi, którzy kradli tarcze od boomerów i fortyfikowali się. Teraz za pieniądze zdobyte z zabijania przeciwników będzie można budować zasieki, tarcze, pola magnetyczne, lasery, działka strażnicze a nawet dykty z sylwetkami ludzi Znalazłem coś na stronie xbox.com/e3, 1.5gb plik w dziale Gears of War 3, ściągnąłem i znalazłem jeden film... 720p... niesamowita płynność i fenomenalna grafika, ale końcówka po prostu wbija w fotel. http://www.youtube.com/watch?v=rdcStu9upyI gdzie są (pipi)a moje gacie? Właśnie też się zastanawiałem czym wykonuje tę egzekucję i mam wrażenie że to przedłużona egzekucja snajperką. A na pierwszym filmiku, który wrzuciłeś widać jakieś nowe stworzenia...takie latające, chyba Shrieker się nazywa z tego co widzę. A jednak dobrze coś czułem, byłem wręcz pewien że to to, ale nie chciało mi się wierzyć, KUR.WA NÓŻ BUTCHERA widać to na filmie ogólnie to jestem rozjebany tymi Gearsami. Edytowane 8 Czerwca 2011 przez MaZZeo Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 8 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 (edytowane) Forza 4 + Gears of War 3 = Najlepszy rok Microsoftu EVER ! Nie wiem co powiedzieć. No bo co (pipi)a można powiedzieć Horda będzie MEGA różnorodna: normalne locusty + lambent + bossowie + zasieki/wieżyczki Edytowane 8 Czerwca 2011 przez DonSterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
KOŁD 1 084 Opublikowano 8 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 Chyba jednak Gow3 ma szanse w walce z faworyzowanym Uncharted 3 o goty . Cytuj Odnośnik do komentarza
canuks 63 Opublikowano 8 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 Ja tam raczej spokojnie podchodzę do GoW3 nie ma co się podniecać i napinać jakia to gra bedzie super .Bo człowiek napali się jak cholera tak jak było to z GoW2 i wiadomo co wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 8 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 Chyba jednak Gow3 ma szanse w walce z faworyzowanym Uncharted 3 o goty . Kogo obchodzą jakieś śmieszne nagrody. Ważne jest to, że w tą grę człowiek będzie grał z wypiekami na twarzy przez kolejny rok jak nie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza
duzyBYK 14 Opublikowano 8 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 Uncharted 3 to inna bajka. Wiem jedno, U3 ( po rewelacyjnej 1 i 2 ) i GOW3 ( po becie ) to gry ktore biore w ciemno w dzien premiery. GOW3 ma ta przewage ze jara mnie w nim singiel i multi, w U3 tylko singiel. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 nie no...masakra Berserker w hordzie teraz Brumak, stawianie wieżyczek, pułapek...i nóż Butchera?! przekroczyli znacznie moje oczekiwania co do Hordy Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 180 Opublikowano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 http://www.youtube.com/watch?v=tEkxwT8HHFA Jak widać Brumak realnie porusza się po mapie a nie tylko stoi. Ma być 6 bossów. Berserker, Lambent Berserker, Brumak, zapewne Corpser, widziałem na jednym filmie coś, co się nazywa Gunker, wyglądał jak jakiegoś rodzaju Lambent Boomer, zostaje więc jeszcze jedna postać, ciekawe jaka. Ciekaw jestem jak takiego s(pipi)la powalić, na jednym z gameplayi ogarnięta ekipa walczyła z lambent berserkerem chyba z 10 minut na poziomie normal. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 (edytowane) Lester je za dużo cukru Super, że fale i bossowie to random. Edytowane 9 Czerwca 2011 przez DonSterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 180 Opublikowano 10 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 180 Opublikowano 11 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 (edytowane) Gameplay z gridlocka nie pytajcie skąd http://www.youtube.com/watch?v=fY2kD_cpvMw&feature=feedf\\ Tutaj od 8 min walka z brumakiem, na Casual... Edytowane 11 Czerwca 2011 przez MaZZeo Cytuj Odnośnik do komentarza
Damianos 10 Opublikowano 11 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 Masakra jak to wszystko wygląda. Dopasili konkretnie każdy tryb. Chciało by się zagrać już dzisiaj, teraz! Cytuj Odnośnik do komentarza
Fenikz 89 Opublikowano 11 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 fajnie, że Epic te mapy jakoś odświeża, a nie robi jak actyvision; kopiuj, wklej, daj kasę i (pipi)ć Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 11 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 Zwróciliście uwagę ile już map widzieliśmy ? Te wszystkie ujawnione przy okazji bety, teraz chyba ze 3 czy 4 kolejne gdzie pokazywali Hordę, teraz Girdlock czyli remake z poprzednich gier... Wszystko wskazuje na to, że faktycznie od dnia premiery na płycie może być ponad 20 dostępnych map tak jak głosiły pierwsze plotki. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 180 Opublikowano 11 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 (edytowane) To ten przeciek z lutego, na razie wszystko się sprawdza, nawet Hotel i Overpass dopiero niedawno odkryte. Podejrzewam że ta "morska" mapa nazywa się Sandbar. Można więc wnioskować, że tyle map na początku dostaniemy. Czyli mamy rimejki Cztery z Gearsów 2: River, Day One, Jacinto, Blood Drive Dwa z Gearsów 1: Gridlock i Clocktower Mogliby dać jeszcze Fuel Depot i Canals z jedynki Co ciekawe ten nowy Gridlock jak widać mocno zmodyfikowany pod względem designu, podczas gdy np w GoW2 był mocno kolorowy. Dla mnie zmiana na plus Edytowane 11 Czerwca 2011 przez MaZZeo Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 11 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 (edytowane) 20 map i na wszystkich można przycinać w Hordę 2.0 Mazz wątpię by mapa Sandbar miała cokolwiek wspólnego z wodą Prędzej River Edytowane 11 Czerwca 2011 przez DonSterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 180 Opublikowano 11 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 Chodzi mi o tą mapę którą widzisz w poście 1292. Plaża, morze, podejrzewam że to Sandbar Cytuj Odnośnik do komentarza
MrNorbi 38 Opublikowano 11 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 Będzie granie Mi tylko brakuje jednej rzeczy z jedynki. Tego, że nie można np. umówić się w 8 osób w grupie i grać sobie 4 na 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 11 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 Niestety można tylko 5v5 w jednym lobby na prywacie ;[ Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 11 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 jeśli faktycznie będzie 20 mapek to kolejna miazga w temacie gow3, wątpię by Horda była na każdej, niby jak wcisną Brumaka czy Corpsera na Checkout... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 11 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 Pytali się w jednym wywiadzie i gościu z Epic powiedział, że każda mapa multi to mapa do Hordy tak jak było w Gears of War 2. Na najmniejszych mapach pewnie po prostu nie będzie największych bossów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 11 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 Brumak za duży, Corpser za duży, Berserker który skacze nie może skakać w Checkout, to by oznaczało że na takiej mapie nie będzie bossów. Cytuj Odnośnik do komentarza
duzyBYK 14 Opublikowano 11 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 Kilka ciekawych informacji w wywiadzie z Rodem: http://www.youtube.com/watch?v=0ZL89O_FBJw Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 (edytowane) Do bossów można dorzucić Reavers. http://moviestinger.com/gears-of-war-3s-horde-mode-at-e3-2011-upgrades-buybacks-and-reavers/ Czyli oficjalnie mamy potwierdzonych: Berserker, Lambent Berserker, Brumak, Reavers. Zostało jeszcze dwóch, prawdopodobnie Corpser i ... ? Podejrzewam, że jakiś nowy kzak z Gears of War 3, którego jeszcze nie wiedzieliśmy. Edytowane 14 Czerwca 2011 przez DonSterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi