Daddy 4 216 Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 (edytowane) Dowiedzieliśmy się również, że podczas kampanii singleplayer w GoW3 obejrzymy półtorej godziny cut-scenek. Taką ilość filmików Epic zgłosiło do oceny komisji British Board of Film Classification. Całość materiału została przyporządkowana do kategorii "18"; nie było konieczności wprowadzania cenzorskich modyfikacji. ppe nieźle, to chyba ze 2x więcej niż w gow2 Edytowane 15 Czerwca 2011 przez Daddy Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=6hq3I9f0GXA&feature=player_embedded EDIT: wcześniej film był da wszystkich jak znajdę nowy to wkleje Edytowane 21 Czerwca 2011 przez Daddy Cytuj Odnośnik do komentarza
kudlaty88 481 Opublikowano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 Mam głupie pytanie w Horde będzie można grać offline tak jak w GOW2 czy tylko przez siec??? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 Można grać offline Cytuj Odnośnik do komentarza
kudlaty88 481 Opublikowano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 Dziękuję ślicznie za odpowiedź. Składam preorder i czekam na premierę :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 23 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 3 filmiki w całkiem niezłej jakości http://www.gamersyde.com/news_e3_gears_of_war_3_video-11288_en.html fajnie że teraz palmy i flagi reagują na wiatr filmik który wcześniej zablokowali http://www.youtube.com/watch?v=mYXrJkjTA5s&feature=player_embedded Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 25 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 Beast Mode i lista bestii: http://gamrconnect.vgchartz.com/post.php?id=4118928 Cytuj Odnośnik do komentarza
canuks 63 Opublikowano 25 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 Nieźle .. wszystko to ślicznie wygląda mam nadzieje ze smakować będzie jeszcze lepiej . Jest już oficjalna lista aczików ? Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 180 Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 jak myślicie będzie to się dało gdzieś łyknąć u nas? Bo fajna koszulka. Cytuj Odnośnik do komentarza
barcelona fan 33 Opublikowano 27 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 Ujawnili już niektóre nagrody za posiadanie pewnych osiągnięć w poprzednich Gears'ach. Jeżeli masz odblokowane złote bronie w GoW2 przejdą one do GoW3. Za poszczególne osiągnięcia zdobyte w GoW1 na PC i w GoW2 odblokujemy chromowane bronie. I szykuje się jakaś nagroda za zdobycie osiągnięcia "Veteran Gear" z GoW2. Z tego co wiem to będzie taki medal, ale może i coś więcej. Nagrody średnio ciekawe...liczyłem na trochę lepsze bonusy... Cytuj Odnośnik do komentarza
duzyBYK 14 Opublikowano 27 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 Na co liczyles? Ja uwazam ze sa bardzo dobre bo w zaden sposob nie wypacza rozgrywki. Skorki na bronie czy modele postaci to najlepsze wynagrodzenie dla kogos kto gral w poprzednie czesci i cos w nich osiagnal. Cytuj Odnośnik do komentarza
barcelona fan 33 Opublikowano 27 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 (edytowane) No właśnie liczyłem na jakieś skiny postaci. W GoW2 skiny Kim'a, A. Carmine'a i RAAM'a były tylko dla osób które grały i zrobiły parę osiągnięć w GoW1. A z tych skinów na broń i tak nie korzystam bo większość jest lipna. Pamiętam że w becie włączyłem sobie tylko Crmison Omen na Lancerze i chromowanego Hammerbursta...reszta bez skinów. Edytowane 27 Czerwca 2011 przez barcelona fan Cytuj Odnośnik do komentarza
duzyBYK 14 Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 Dzisiaj ktos na necie uzmyslowil mi jedna bardzo smutna rzecz na temat gow3 ( wczesniej jakos o tym nie myslalem zaslepiony cala reszta ). Zastanawialiscie sie jak bedzie wygladalo granie privow? Dedykowane serwery beda dzialaly tylko w grach rankingowych i podobno publiku. Mozliwe ze w prywatach bedzie dostepny spektator ktory mogly hostowac ale jezeli nie bedzie takiej mozliwosci? Czy znowu bedziemy skazani na lagi i hosta ktorego bedzie trudniej pokonac? Cytuj Odnośnik do komentarza
barcelona fan 33 Opublikowano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 Emmm...ja nie widzę powodów do obaw, prywatne mecze to i tak tylko z Polakami się gra, a na Polskim hoście wszystko śmiga cacy. Wybacz, ale ja nie widzę sensu grać na prywacie z burgerami. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 Na początku bety we wszystkich, a potem przez jakiś czas w publicznych meczach (nie ranked) grało się p2p i lagi były znikome, więc nie wiem skąd ten lament. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 692 Opublikowano 1 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 Kolejny filmik z Beast Mode - mini corpsery daja rade ;] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 180 Opublikowano 1 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 o_O jak mnie żal dupę ściska że jeszcze 3 miechy Jedenasta fala miała już wszystkich bohaterów, około 10, dobrze widziałem? Oni + zwyczajni ludzie to będzie niezła sieka dla Locustów. Widzę że Wretch ma zdolność jak Kantus czyli wrzask. A ten robal co to kufa jest? Pierwszy raz na oczy to widzę ale już widzę że jest zajebisty Rozwalił mnie motyw, jak Armored Kantus po prostu przeturlał się po Ani zostawiając z niej krwawą plamę <3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 1 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 Ja pierniczę jaka sieka. Wcześniej mnie ten tryb nie interesował, ale widzę, że jednak daje radę i nie będzie to zwykła kalka Hordy. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 180 Opublikowano 1 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 No jak mógł cię nie interesować przecież ten tryb to spełnienie mokrych snów każdego fana Gearsów. Zauważyłem dopiero teraz w tym filmie jeden motyw. Spójrzcie na początku, gościu przylepia granat do podłogi, po czym Ticker go zjada i ucieka do ludzi by ich nim rozwalić O_O czego to oni nie wymyślą, od razu skojarzyło mi się z jihad carem z Battlefielda Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 1 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 Jeśli byłaby to zwykła kalka Hordy to jaranie się nią byłoby bezcelowe z uwagi na to, że na dłuższą metę rozwalanie Locustów o różnych rozmiarach i kształtach jest dużo ciekawsze od wycinania w pień fal ludzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
tomci23 55 Opublikowano 1 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 Emmm...ja nie widzę powodów do obaw, prywatne mecze to i tak tylko z Polakami się gra, a na Polskim hoście wszystko śmiga cacy. Wybacz, ale ja nie widzę sensu grać na prywacie z burgerami. Bykowi chyba chodziło o granie na mlg czy cg a jak wiadomo tam klany z całego świata są Ps: Byku może będzie tak jak na cg że pierw jedna strona hostuje potem druga zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 1 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 masakra czego Epic nie wymyśli, mapka na początku bajeczna, motyw z tym podobnym do jeża + turlanie i robienie papki z ludzi genialny. Tickery zjadające granaty też dobry patent ciekawe czy w hordzie to będą robiły. http://www.frazpc.pl/aktualnosci/917929,Zmutowany_Xbox_360.html brzydki, ten zwykły x z malowaniem gow3 który był w temacie znacznie ładniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza
canuks 63 Opublikowano 1 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 No fakt obudowa tragiczna , przesadzili ostro . Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 180 Opublikowano 1 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 Filmik z Griffinem, niezły maderfaker z niego Czytałem na neogafie teraz post jakiegoś gościa, mówi że ma kumpla który nie zagra drugi raz w GoW1 bo ma dziwną traumę, fobię w związku z Berserkerem I obawia się trzeciej części 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Magik 1 124 Opublikowano 1 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 Roz(pipi)al mnie ten filmik Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi