Daddy 4 216 Opublikowano 3 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 czyli to jednak nie jest full który z zakończeniem wyląduje na YT Cytuj Odnośnik do komentarza
Radovan 119 Opublikowano 3 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 Świetne te mapy, będzie jatka. Tylko te zielone graniastosłupy trochę psują widoczki, mogliby to jakoś inaczej rozwiązać. Mi się wydaje, że to tylko jakieś placeholdery tymczasowe. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 180 Opublikowano 3 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 Obejrzałem początek tej kampanii i tam co cut scenka to jakiś bug jest albo dziwny drop fps. A te zielone cosie to właśnie jakieś głupoty wynikające że to beta. Cytuj Odnośnik do komentarza
Magik 1 124 Opublikowano 3 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 (edytowane) Ta wersja zawiera podobno tylko niecale 3 chaptery:) Edytowane 3 Lipca 2011 przez Magik Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 3 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 Po tym co do tej pory pokazali, to w multi Gearsy wyglądają lepiej niż Uncharted 3. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Oldboy 984 Opublikowano 3 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 Dokładnie, jestem pod wielkim wrażeniem mapy Azura i wyciskania takich możliwości z Naszych poczciwych już konsol Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 180 Opublikowano 3 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 (edytowane) Podoba wam się Azura to spójrzcie na to http://www.youtube.com/watch?v=TCFuvNUa2H4 Swoją drogą nadal mam w pamięci ten obrazek Uploaded with ImageShack.us Nie przyglądałem się dokładnie tym filmikom, ale chyba nie widać było niczego związanego z Aftermath, Dry Dock, Cove, Jacinto, Artillery, BloodDrive, Clocktower, Day One i River,czyli 9 map. Pytanie więc czy te mapy istnieją, czy nie i czy po prostu ich nie ma w tej wersji, a może część z nich będzie bonusem dla pre-orderowców... Nie wiem no, IMO 10 map to trochę mało, mogło być więcej np. 15 + reszta w DLC. EDIT: Albo inaczej, mapy Aftermath, Dry Dock, Cove i Artillery będą jeszcze w podstawce, za to Jacinto, Bloodrive, Day One i River to zapewne będzie DLC coś w stylu Flashback, tyle że z mapami z GoW2 Edytowane 3 Lipca 2011 przez MaZZeo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 3 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 Tak w ogóle to trochę podejrzany ten wyciek. Microsoft i Epic nic nie blokują co trafia na youtube'a. Cytuj Odnośnik do komentarza
Oldboy 984 Opublikowano 3 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 I nie dopilnować takiego rarytasu ? To się w głowie nie mieści Cytuj Odnośnik do komentarza
canuks 63 Opublikowano 3 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 Jeśli faktycznie coś wyciekło to mam nadzieje ze posypią się bany .Tak jak to było przy premierze MW2 też był wyciek ,a w dniu premiery fala banów .Z mojej listy znajomych zginęło aż 10 nicków . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
duzyBYK 14 Opublikowano 3 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 Nie przyglądałem się dokładnie tym filmikom, ale chyba nie widać było niczego związanego z Aftermath, Dry Dock, Cove, Jacinto, Artillery, BloodDrive, Clocktower, Day One i River,czyli 9 map. Dry Dock: http://www.youtube.com/watch?v=Q32magXN9dQ Cytuj Odnośnik do komentarza
barcelona fan 33 Opublikowano 3 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 Mazzeo, tę mapkę z filmiku pokazywali już na E3 na gameplay'ach z hordy. A co do mapek to Dry Dock jest widoczny w poprzednim filmiku, który ktoś wklejał. Jak koleś przegląda mapy to jest Dry Dock. Obstawiam że ten spis mapek to nie fake, pewnie będzie w podstawce ok 10 mapek, a reszta jako DLC. Mam nadzieję że nie będą nawalać tylu mapek co w GoW2, albo przynajmniej będą lepsze jakościowo bo w "dwójce" było sporo nudnych i słabo przemyślanych. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 180 Opublikowano 3 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 No tak jak mówiłem niedokładnie przeglądałem te filmiki. A Dry Dock fajny, przypomina mi jedną mapę z Black Ops. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 180 Opublikowano 4 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 http://www.youtube.com/watch?v=ggc5Wt0qbBA Cytuj Odnośnik do komentarza
NightForce 0 Opublikowano 4 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 Graficznie wszystko pięknie ale.... gdzie jest klimat ?? czy morze plaża i palmy pasują do GOW .... no i ten nieszczęsny Civilian Cole wyglada jak alfons kto to wymyślił Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 4 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 częściowo się zgadzam z tym, kolorowa mapka na plaży nie pasuje do GOW ale tylko jedna tak mocno się wyróżnia, takie Mercy czy Azura są kapitalne brakuje mi mapki w śniegu i deszczu, może jeszcze jeszcze jakiejś w podziemiach Locustów Cytuj Odnośnik do komentarza
barcelona fan 33 Opublikowano 4 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 Moim zdaniem podziemia dużo lepiej wyglądały z w GoW1 jak i mapka Process, która jednak ma strasznie odstraszającą kolorystykę, a w "dwójce" mapki te "u locustów" są strasznie słabe i monotonne. W ogóle podziemia, oprócz samego początku jak szturmujemy "Pustkę", w GoW2 wyglądały strasznie słabo. Te miasto locustów...Nexus, po jakiejś godzinie gry wszystkie lokacje wyglądały podobnie. Moim zdaniem kampania w GoW2 była słaba w momentach podziemnych, a niestety większość gry się tam działo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Oldboy 984 Opublikowano 4 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 (edytowane) Graficznie wszystko pięknie ale.... gdzie jest klimat ?? czy morze plaża i palmy pasują do GOW .... no i ten nieszczęsny Civilian Cole wyglada jak alfons kto to wymyślił Szarobure w kolejnej odsłonie byłoby już nudne, dla odmiany dobre posuniecie no i więcej nowych alfonsów w multi przybędzie Edytowane 5 Lipca 2011 przez Bushisan Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 http://muve.pl/xbox-360/akcesoria-gears-of-war-3?page=1 breloki naprawdę niezłe, szkoda że nie mają białej/czarnej koszulki z logiem GOW 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 180 Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 Worek na buty z logiem Girsów to będzie hit w gimnazjach. Cytuj Odnośnik do komentarza
canuks 63 Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 Nom mi już wpadł w oko otwieracz ,brelok do kluczi i portfel Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 COG tagi i kubek to dla mnie mus Cytuj Odnośnik do komentarza
barcelona fan 33 Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 COG Tagi powinni do limitek dorzucać . W sumie gadżety całkiem fajne i wcale nie takie drogie. Dzięki za namiary B Daddy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Master_Lukas 202 Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 No przecież dorzucają Dog Tagi do zwykłej wersji. Masz Gra + smycz + Dog Tagi. Cytuj Odnośnik do komentarza
barcelona fan 33 Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 Właśnie DOG tagi, a nie COG Tagi . A chodzi mi o to że w limitce powinno być to zawarte, tej średniej bo w tą wypasioną z figurką Marcusa tak czy inaczej się nie pakuję. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi