Daddy 4 216 Opublikowano 27 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 nagrody dla avatarów http://avatarawards.ninjasfate.com/retail/gears-of-war-3/ Cytuj Odnośnik do komentarza
barcelona fan 33 Opublikowano 27 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 Panowie, ja mam takie pytanko bo zaklepałem już trochę czasu temu preorder w sklepie PE, ale w końcu się namyśliłem i postanowiłem że wezmę limitkę Gears'ów. Szukałem na stronie sklepu PE jakiejś opcji żeby odwołać ten preorder, ale nie znalazłem. Czy muszę go odwołać jakoś telefonicznie? Mailowo? Cytuj Odnośnik do komentarza
tomci23 55 Opublikowano 27 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 Dzwon tam ja już 2 razy u nich zmieniałem pre-ordera i nie miałem żadnych problemów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
canuks 63 Opublikowano 28 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 Szukałem na stronie sklepu PE jakiejś opcji żeby odwołać ten preorder, ale nie znalazłem. Czy muszę go odwołać jakoś telefonicznie? Mailowo? Osobiście nie mam najlepszego zdania o sklepie PE a właściwie o pracujących tam osobach ,olewająco podchodzą do klienta . Sam kiedyś próbowałem odwołać pre-orderka na FIFE10 , maile i ozmowa na GG były olane . Pomógł tel . Przy zamówieniu GoW2 grę dostałem 3 dni po premierze mimo zapłaty z góry ... jak chciałem się dowiedzieć co z moją grą to panowie na GG zmieniali status na niedostępny ... Najlepiej jak zadzwonisz i anulujesz to "ustnie" ,a co do limitek to polecam gram.pl mają najniższe ceny chodź nie wiem czy mają LGOW3 no i ultima mają wszystkie wersje limitek . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
barcelona fan 33 Opublikowano 28 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 Ok, dzięki panowie. Dzwonię i zamawiam limitkę. Cytuj Odnośnik do komentarza
duzyBYK 14 Opublikowano 29 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 (edytowane) Mam pytanie dotyczace GOW2 i GOW3. Przy kupnie limitowanej gow2 dostalem kod na zlotego lancera i (chyba) hammerbursta. Chwile pogralem w gre z tymi skinami na bronie ale sprzedalem xboxa i kupilem nowego dopiero przed beta gears3. Znowu mam GOW2 ale skinow do broni juz nie. Jak je odzyskac? Jezeli nie da sie ich jakos przywrocic to ciekawi mnie czy i tak dostane zlote bronie w GOW3. Z tego co wiem wszyscy ktorzy dostali je w GOW2 beda mieli je rowniez w GOW3. Co o tym myslicie? Te skiny to nic wielkiego ale skoro moglbym je miec to dlaczego nie? Edytowane 29 Lipca 2011 przez duzyBYK Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 29 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 Te skiny zachowują się chyba jak każde DLC. Więc jeżeli masz swoje konto to wchodzisz w historię pobrań i pobierasz je jeszcze raz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
jarken 33 Opublikowano 30 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2011 Limitka za 199zł: http://www.ultima.pl/gears_of_war_3_edycja_limitowana_kod_do_bety/i10136/ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 180 Opublikowano 31 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 Łap plusa, zawsze wiedziałem że warto troszkę poczekać z pre-orderem :] Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 31 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 Szkoda tylko, że limitki mają takie beznadziejne okładki Nijak nie nawiązująca do Gearsów. W ogóle co niby jest na tej okładce Cytuj Odnośnik do komentarza
tomci23 55 Opublikowano 31 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 herb COG? Cytuj Odnośnik do komentarza
barcelona fan 33 Opublikowano 31 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 Ta okładka przedstawia jakiś medal COG'ów, ale fakt, okładka jest troszku lipna. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 180 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Napisałem do Ultimy, spytałem się czy gra będzie w polskiej wersji językowej i co z dodatkami do pre-orderów w postaci skinów do multiplayera. Skoro w USA czy UK są to czemu nie u nas? W końcu mamy Live. Dam znać jak dostanę odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza
barcelona fan 33 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Sama gra na pewno będzie z polskimi napisami. W większości sklepów jest informacja że to wersja z polskimi napisami. Cytuj Odnośnik do komentarza
canuks 63 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Sama gra na pewno będzie z polskimi napisami. W większości sklepów jest informacja że to wersja z polskimi napisami. Jeszcze kilka dni temu tylko gram.pl podawał oficjalnie ze GoW bedzie w PL (napisy ) wszystkie sklepy podawały bezpiecznie ze gra bedzi w języku ANG . Ultima do tej pory ma info tylko o Angielskiej wersji językowej ,PSX zmienił już na PL (napisy) . Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 180 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Witam, Prawdopodbnie powinny byc napisy polskie ale jeszcze to musimy potwierdzic. Odnosnie dodatkowów nie mamy jeszcze informacji ale tez bedziemy meczyc Microsoft w tej sprawie Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza
tomci23 55 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Trailer z hordy http://www.gamersyde.com/stream_gears_of_war_3_five_against_all-22480_en.html Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 180 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Dobry kawałek Cytuj Odnośnik do komentarza
barcelona fan 33 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 (edytowane) Ta w tle leci ten kawałek Ice T, który był zapowiadany na E3 . Edytowane 2 Sierpnia 2011 przez barcelona fan Cytuj Odnośnik do komentarza
tomci23 55 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 na ppe piszą że to muza z Bodycount Cytuj Odnośnik do komentarza
barth 70 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zespół nazywa się Bodycount. Profil GoW na Facebooku ma aplikację rozdającą kody na dodatkowy model postaci do GoW3, zapraszam - http://www.facebook.com/gearsofwar?sk=app_126086684151640 (trzeba najpierw polubić cały profil). Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 180 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Jak ja nie trawię tych fejsbukowych durnot. Cytuj Odnośnik do komentarza
tomci23 55 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zespół nazywa się Bodycount Aha ni wiedziałem nie słucham tego rodzaju muzyki Ps:Dzieki barth mam już dodatkowy model Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Jak ja nie trawię tych fejsbukowych durnot. Dodatkowy skin do multi za parę kliknięć. Nie przesadzaj. Zresztą, jak nie chcesz tego contentu to nikt cię nie zmusza. W ogóle kogo to obchodzi czy kod generujesz na fb czy na jakiejś specjalnie przygotowanej stronie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Radovan 119 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 IGNowska analiza traileru. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi