MaZZeo 14 180 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2011 żeby kur.wa tylko nic nie wyciekło... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Magik 1 124 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Znajac zycie....wycieknie tak jak Deus Ex. Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Gra roku 2011 ? Bez przesady Panowie - będzie Battlefield 3, Skyrim, Deus Ex. Gearsy mogą mieć oceny w granicach 90% ale czy będą grą roku? Śmiem wątpić. Jeżeli multi utrzyma taki poziom jak w becie (miejmy nadzieję, że nie będzie jakiejś kichy z serwerami) to mam w co grać do końca tej generacji konsol. Wreszcie skończy się narzekanie na lagi i wyjdzie prawdziwy skill. Jeśli multiplayer będzie śmigał jak w becie, a kampania będzie znośna, to Gears of War 3 będzie drugą grą na X360 zasługującą według mnie na 10/10 (obok Rock Band 3). chyba mam jakieś deja vu ale czy w podobnym tonie nie wypowiadałeś się przed premierą dwójki by później stać się największym narzekaczem? :blum1: W dwójkę to ja przestałem grać dopiero jak zobaczyłem jak zaje.bista była beta GoW3. A na GoW2 narzekał chyba każdy, ja pewnie też. Chociaż tak jak mówię, przegrałem w tę grę setki godzin i pomimo tony błędów nadal jest zaje.bista. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 180 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2011 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=_EQ-fQoDXwA ależ wykurwiście teraz Hoffman wygląda. Edytowane 19 Sierpnia 2011 przez MaZZeo Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2011 jeszcze miesiąc... :bomb: Takich motywów jak Cole Train zjeżdżający na placu zabaw czy toster z GOW2 zobaczymy znacznie więcej w trójce. Cytuj Odnośnik do komentarza
Spyker 59 Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Na pewno wycieknie, tak jak każda gra na iksa. Cytuj Odnośnik do komentarza
77rpm 32 Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Na 100% wycieknie a do gry roku będzie konkurować z Uncharted 3 - a ta konkurencja nie jest mała. Grą roku na X360 zostanie bankowo tak jak U3 na ps3, pytanie co zostanie grą roku ogólnie. W top 5 będzie dla mnie Gow 3, U3, Portal 2, Skyrim, Battlefield3-AsasynRv, 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Świetne top5. Grałeś (albo i nie) tylko w portala, a resztę oceniasz na podstawie materiału promocyjnego. Najs. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 180 Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 W (pipi)e mam czy będzie mieć tytuł GOTY czy nie, z całym szacunkiem do Uncharted ale jak obejrzałem gameplay z gamescoma z tej gry to dla mnie to jeden wielki samograj. Gearsy 3 to samo mięsko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 (edytowane) W (pipi)e mam czy będzie mieć tytuł GOTY czy nie, z całym szacunkiem do Uncharted ale jak obejrzałem gameplay z gamescoma z tej gry to dla mnie to jeden wielki samograj. Gearsy 3 to samo mięsko @Don - Cicho tam, długo szukałem tego gifa i dobrze oddaje to co chciałem przekazać Edytowane 21 Sierpnia 2011 przez SzczurekPB 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 (edytowane) Szczurek zdajesz sobie sprawę z tego, że ten gif wyraża raczej co innego niż to co chciałeś przekazać ? Jeżeli chciałeś przekazać to co mi się wydaje, że chciałeś Edytowane 21 Sierpnia 2011 przez DonSterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
milekp 78 Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 A co wyraża ten gif bo ja aż się boję go interpretować ...? Cytuj Odnośnik do komentarza
Szabla8 11 Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 A co wyraża ten gif bo ja aż się boję go interpretować ...? Że szkoda mu nawet tego komentować ? Czy dostanę 5 z interpretacji ? Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 180 Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Przykro mi szczurek, dla mnie tam było więcej oglądania niż grania, skrypt na skrypcie i zabijanie typów z piąchy mnie nie jara. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 A co wyraża ten gif bo ja aż się boję go interpretować ...? Że szkoda mu nawet tego komentować ? Czy dostanę 5 z interpretacji ? To raczej wygląda na: "Ale.. to... aaa... yyy.... Masz rację kochanie... tak" Cytuj Odnośnik do komentarza
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 (edytowane) Szabla mówi prawdę, Don blefuje Gifa znalazłem wpisując speechless a nie... "yes dear" Mazzeo - chodziło mi o to, że po obejrzeniu 7 minut z prezentacji (gdzie zawsze dają widowiskowe ergo oskryptowane akcje) wywnioskowałeś, że Uncharted to jeden wielki samograj. Oczywiście mogli pokazać zwykłe strzelanie i chowanie się za osłonami, ale to nie jest tak widowiskowe jak to co pokazali teraz lub na E3. Edytowane 21 Sierpnia 2011 przez SzczurekPB Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Tylko jest taki problem, że w multi U3 nie będzie można grać do usranej śmierci choćby nie wiadomo co z nim zrobili, a to z GoW3 właśnie tak się zapowiada ;[ 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
duzyBYK 14 Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 http://www.youtube.com/user/arCtiCvBi#p/u/0/h0ix5s4ESDQ Bedzie duzo nowych filmikow z tego turnieju. Zmienione Trashball i Trenches i pierwszy raz ludzie pograja w exekucje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Fenikz 89 Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 (edytowane) Tylko jest taki problem, że w multi U3 nie będzie można grać do usranej śmierci choćby nie wiadomo co z nim zrobili, a to z GoW3 właśnie tak się zapowiada ;[ GoW2 też się tak zapowiadał, a wyszła totalna kupa w porównaniu do jedynki Edytowane 25 Sierpnia 2011 przez alexx-1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Tylko jest taki problem, że w multi U3 nie będzie można grać do usranej śmierci choćby nie wiadomo co z nim zrobili, a to z GoW3 właśnie tak się zapowiada ;[ GoW2 też się tak zapowiadał, a wyszła totalna kupa w porównaniu do jedynki ogarnij się w końcu, gow2 nie miał bety i dedykowanych serwerów po której gracze wiedzą że będzie grubo Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 180 Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Tylko jest taki problem, że w multi U3 nie będzie można grać do usranej śmierci choćby nie wiadomo co z nim zrobili, a to z GoW3 właśnie tak się zapowiada ;[ GoW2 też się tak zapowiadał, a wyszła totalna kupa w porównaniu do jedynki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 180 Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 (edytowane) http://www.ppe.pl/ne...s_of_War_3.html w tej liście nie ma Rustlung, dziwne A ja sobie zamówiłem właśnie limitowanego pada do Gearsów, jak się bawić to się bawić. EDIT: patrzcie, to mapa Trenches sporo w niej zmienili. Z resztą Trashball też Edytowane 26 Sierpnia 2011 przez MaZZeo 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Je.bańce wiedzą jak mnie nakręcić. Już teraz nawet w Hordę chce mi się grać. I dziękuję Ci Mazzeo za pomoc z alexxem. Lepiej bym tego nie ujął. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 wygląda to obłędnie, gra roku nadchodzi ;] Asury z wycieku też nie ma, pewnie poleci do DLC lub jakiś kod będzie dorzucany Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 180 Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Możliwe, 2 map brakuje a one były nie tylko na wyciekniętych filmikach ale też w oficjalnych trailerach od Epic, nie wiem jak mam to rozumieć, chyba że jeszcze ogłoszą że dla pre-orderowców one będą tylko? Bo głupio by było jakby je wrzucili do DLC za parę miesięcy skoro mają je już teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi