wrog 608 Opublikowano 11 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 Do kiedy jest szlaban na recenzje ? 15 września, o północy PST (9 rano u nas). Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 180 Opublikowano 11 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 Starting Characters: COG: Marcus, Dom, Cole, Baird, Anya Locust: Drone, Savage Drone, Grenadier Elite, Savage Grenadier, Myrrah Rank Progression Characters: COG Gear - Level 2 Miner - Level 3 Sam Byrne - Level 4 Beast Rider - Level 5 Dizzy Wallin - Level 7 Hunter - Level 8 Jace Stratton - Level 10 Theron Guard - Level 12 Clayton Carmine - Level 14 Classic Dom - Level 17 Spotter - Level 20 Classic Cole - Level 23 Flame Grenadier - Level 26 Classic Baird - Level 30 Benjamin Carmine - Level 34 Grenadier - Level 39 Civilian Anya - Level 45 Victor Hoffman - Level 50 Hunter Elite - Level 60 Anthony Carmine - Level 75 Medal/Miscellaneous Unlock Characters: Classic Marcus - Silver Veteran Medal (Play 200 Matches) Unarmored Marcus - Complete the Campaign, Any Difficulty. Superstar Cole - Gold MVP Medal (MVP 100 Matches) Chairman Prescott - Silver Allfathers Medal (Play 200 Matches in all 6 Game Modes) Golden Gear - Bronze War Supporter Medal (Play in 5 Gears Events) Savage Theron Guard - Beat Beast Mode, All Difficulties. Kantus - Gold Medic Medal (Revive 150 Teammates) Sniper - Bronze Headshot Medal (Get 100 Headshots) Golden Hunter - Gold Master-At-Arms Medal (Get 300 Kills with all 5 Starting Weapons) Golden Miner - Gold Rifleman Medal (Get 300 Kills with all 3 Rifles) Griffin - Facebook Promotion or Gold Big Spender Medal ($300,000 in Horde cash) Cole Train - Through the Beta or a currently unknown way in the Retail. Pre-Order Characters: Commando Dom - GameStop Pre-order Exclusive Mechanic Baird - Bestbuy Pre-order Exclusive Savage Kantus - Amazon Pre-order Exclusive Savage Grenadier Elite - Walmart Pre-order Exclusive Adam Fenix - Exclusive to Limited and Epic Editions (Or if you redeemed your Gears Infected Omen Controller code before 9/9/11) DLC Characters: Bernie Mataki - Confirmed for 1st DLC in November Onyx Guard - Confirmed for 1st DLC in November Tai Kaliso Ming Young Kim RAAM Skorge Michael Barrick DLC Maps: Azura - Confirmed for 1st DLC in November Rust Lung - Confirmed for 1st DLC in November Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 11 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 Jak to możliwe, że Bernie będzie w DLC jak była grywalna w tej pierwszej jTAGowej wersji? (z zielonymi siatkami prostopadłościanów) Cieszy mnie bardzo, że będzie można ściągnąć Kima i Taia. Je.bańce dali do DLC wszystkie postacie, którymi grałem w poprzednie części (1-Kim, 2-Tai) albo chciałem ciorać w trójeczce (oczywiście Bernie). Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 180 Opublikowano 11 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 Rust Lung i Azura też były grywalne w wersji jtag. Niestety Epic pod tym względem tnie w chooya, tak samo z postaciami które były w poprzednich częściach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 11 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 (pipi)e DLC. Finalnie pewnie będzie 20 map jak w tym wycieku, wszystkie pewnie już mają tylko muszą nas przyciąć na kasie Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 11 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 (edytowane) standardowa zagrywka jak z każdą grą dzisiaj, przy tym co będzie w gow3 można im wybaczyć, ponad 40 grywalnych postaci/skórek w multi, na co wy narzekacie Edytowane 11 Września 2011 przez Daddy Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 180 Opublikowano 11 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 Azurę i Rustlung powinni wypuścić razem z normalną wersją, albo co najwyżej dać jako pre-order bonus jak Flashback mappack do GoW2. Ze skinami to tragedii nie ma, ale nie rozumiem faktu wrzucania 4 wersji Cole'a albo cywilnej Ani przy okazji wycinając postacie które były już w serii. Aczkolwiek z drugiej strony w tej samej cenie co poprzednie części mamy sporo więcej contentu, więc nie mam spiny o to. Cytuj Odnośnik do komentarza
barcelona fan 33 Opublikowano 11 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 Szkoda tylko że Commando Dom jest jako pre-order dostępny...chyba najbardziej spodobał mi się ten skin . Cytuj Odnośnik do komentarza
oskar_PL 34 Opublikowano 11 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 Narzekacie na Polskie ceny zobaczcie ile to koszt. tu gdzie mieszkam.KOSMOS. http://www.amazon.de/Gears-War-Epic-XBox-Version/dp/B003O6EEEK/ref=sr_1_8?s=videogames&ie=UTF8&qid=1315784585&sr=1-8 Cytuj Odnośnik do komentarza
canuks 63 Opublikowano 12 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 (edytowane) Narzekacie na Polskie ceny zobaczcie ile to koszt. tu gdzie mieszkam.KOSMOS. http://www.amazon.de...15784585&sr=1-8 Co ?/?? a jaką masz dniówkę w niemczech ? 60€ ? bo nie sądzę ze mniej . Sam jak jeździłem do niemiec jeszcze 3 lata temu to miałem 6€ / h więc wcale nie tak drogo bo za tydzień pracy możesz sobie pozwolić na taki zakup . Przepracuj tydzień w PL i postaraj się kupić to samo wydanie u nas ... [ Edytowane 12 Września 2011 przez canuks Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 718 Opublikowano 12 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 Rany, nudzicie w kółko z tym porównywaniem zarobków. A w Polsce naprawdę tanio GoW 3 jest, kiedy nówki konsolowe kosztowały 169? Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 12 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 Ja chce juz grac, no kurfa Cytuj Odnośnik do komentarza
oskar_PL 34 Opublikowano 12 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 (edytowane) Ja kupilem limitke w Merlin.pl. za 223 zl z kurierem do Niemiec .To samo wydanie u mnie stoi .. http://www.amazon.de...5839829&sr=1-15 W Polsce cena jest o 50 procent mniejsza Edytowane 12 Września 2011 przez oskar_PL Cytuj Odnośnik do komentarza
canuks 63 Opublikowano 12 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 Ja kupilem limitke w Merlin.pl. za 223 zl z kurierem do Niemiec .To samo wydanie u mnie stoi .. http://www.amazon.de...5839829&sr=1-15 W Polsce cena jest o 50 procent mniejsza Oskar ty jesteś poważny ... człowieku popatrz ile zarabiasz w niemczech a ile zarabiasz w tym samym czasie w polsce to raz dwa zobaczile jest waret euro względem pln .. 3,5 raza więcej . Więc jak nie wiem co TY porównujesz . Rany, nudzicie w kółko z tym porównywaniem zarobków. A w Polsce naprawdę tanio GoW 3 jest, kiedy nówki konsolowe kosztowały 169? Święta racja Wampis taniej chyba nigdy nie było na premierę . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
oskar_PL 34 Opublikowano 12 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 Ja kupilem limitke w Merlin.pl. za 223 zl z kurierem do Niemiec .To samo wydanie u mnie stoi .. http://www.amazon.de...5839829&sr=1-15 W Polsce cena jest o 50 procent mniejsza Oskar ty jesteś poważny ... człowieku popatrz ile zarabiasz w niemczech a ile zarabiasz w tym samym czasie w polsce to raz dwa zobaczile jest waret euro względem pln .. 3,5 raza więcej . Więc jak nie wiem co TY porównujesz . Rany, nudzicie w kółko z tym porównywaniem zarobków. A w Polsce naprawdę tanio GoW 3 jest, kiedy nówki konsolowe kosztowały 169? Święta racja Wampis taniej chyba nigdy nie było na premierę . Mimo ze zarabiam tak czy inaczej to bym nie dal za gre 100 euro jak moge kupic w Polsce za polowe.Bo cena jest rewelka. Cytuj Odnośnik do komentarza
canuks 63 Opublikowano 12 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 Mimo ze zarabiam tak czy inaczej to bym nie dal za gre 100 euro jak moge kupic w Polsce za polowe.Bo cena jest rewelka. no to nie pisz ze jest drogo w DE tylko ze Ci żal kasy 100e to masz 400zl na PL .Kto w Polsce może sobie pozwolić na tai wydatek przy obecnych zarobkach i to jeszcze na grę... bardzo nie wielu . Koniec OT . Jeszcze 8 dni i bedziemy grać .... . Nie oficjalnie grę można będzie nabyć w sklepach ultimy osobiscie już 16 września !! Cytuj Odnośnik do komentarza
oskar_PL 34 Opublikowano 12 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 A bral ktos w Merlin.pl ?.Wiadomo premiera 20 czy wysylaja 2,3 dni wczesniej? .Dostawa niby kurierem ale pewnie poczekam z 4 dni. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 12 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 A bral ktos w Merlin.pl ?.Wiadomo premiera 20 czy wysylaja 2,3 dni wczesniej? .Dostawa niby kurierem ale pewnie poczekam z 4 dni. u mnie pisze że wysyłka do 21, z opinii znajomych wiem że każdy dostał gry z merlina na dzień premiery Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 180 Opublikowano 12 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 Powinni wysyłać już w piątek do wuja Cytuj Odnośnik do komentarza
Pitrex 1 Opublikowano 12 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 A czasem w dojczlandach ta gra nie była zakazana ;d ? anyway, ja brałem z sklep.gram.pl i z odbiorem osobistym płace 173ziko + bonus w postaci niesmiertelników i plakaciku ;d. nie cale 8 dni i bedzie mozna rozlupywac czaszki Piszę się ktoś na co-op story ;] ? Cytuj Odnośnik do komentarza
oskar_PL 34 Opublikowano 12 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 A czasem w dojczlandach ta gra nie była zakazana ;d ? anyway, ja brałem z sklep.gram.pl i z odbiorem osobistym płace 173ziko + bonus w postaci niesmiertelników i plakaciku ;d. nie cale 8 dni i bedzie mozna rozlupywac czaszki Piszę się ktoś na co-op story ;] ? Ja chetnie !! .W DE pierwsze dwie nie byly do kupienia trzecia jest legalnie UNCUT do kupienia. Cytuj Odnośnik do komentarza
duzyBYK 14 Opublikowano 12 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 Ja zaplace w gamestop 55e i dostane Commando Doma za free. Moge odebrac gre o polnocy ale mimo ze nie moge sie doczekac chyba sobie odpuszcze. Co zagracie jako pierwsze? Ja przejde chyba singla chociaz korci mnie zeby odrazu mlucic w multi. Cytuj Odnośnik do komentarza
tomci23 55 Opublikowano 12 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 Ja bym chętnie singla przeszedł ale wiesz jak to jest Byku pewnie będę chciał zobaczyć czy nie ma lagów i jak to wszystko chodzi a potem to już z górki Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 12 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 (edytowane) Ciekawe ilu ludzi (w tym Ci z którymi się grało w betę) nie mieszka w Polsce - sieć zaciera granice Człowiek zapomina, że Polacy nie muszą mieszkać w Polsce Edytowane 12 Września 2011 przez DonSterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
Keymaker 25 Opublikowano 12 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 Xbox Night (19.09): Gears of War 3 przedpremierowo + KONKURS Wybiera się ktoś na przedpremierowe pokazy gry? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi