canuks 63 Opublikowano 13 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 [media=''] [/media] Cytuj Odnośnik do komentarza
canuks 63 Opublikowano 13 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 Sorry za post pod postem ale nie można dać 2 filmów w jednym... wtf Kto nie widział to myślę ze warto zobaczyć . [media=''] [/media] Cytuj Odnośnik do komentarza
oskar_PL 34 Opublikowano 13 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 (edytowane) Jesli kogos korci . UWAGA SPOJLERY Tu macie singiel w HD http://www.youtube.com/watch?v=CNPjjpeU4j0&feature=player_embedded Edytowane 13 Września 2011 przez oskar_PL 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 180 Opublikowano 13 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 (edytowane) ładny temat ktoś zrobił na neogafie http://www.neogaf.co...ad.php?t=444622 EDIT: trzymajcie niezły fragmovie jeszcze tydzień T_T Edytowane 13 Września 2011 przez MaZZeo Cytuj Odnośnik do komentarza
duzyBYK 14 Opublikowano 13 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 http://www.youtube.com/watch?v=sbzf7QCdwIk Ciekawa zmiana. Nie bedzie juz banalnego strzelania z biodra. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
przypot 11 Opublikowano 13 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 I dobrze jeszcze chciałbym zobaczyć taki comparison dotyczący DBS'a i będę content. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 13 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 Ja zaplace w gamestop 55e i dostane Commando Doma za free. Moge odebrac gre o polnocy ale mimo ze nie moge sie doczekac chyba sobie odpuszcze. Co zagracie jako pierwsze? Ja przejde chyba singla chociaz korci mnie zeby odrazu mlucic w multi. singiel z kumplem w co-op na spokojnie > pewnie nie wytrzymam i w międzyczasie sprawdzę: tryb bestii > horde 2.0 > dokończenie singla > katowanie na zmianę różnych trybów online Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 180 Opublikowano 13 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 (edytowane) LOL jedna z opinii Game just arrived, played a few matches online, probably mostly against reviewers/early copies since only 25 to 40 people were even online playing. Number one, the gameplay is so satisfying, especially after coming from the horrendous multiplayer of gears 2. Makes me think back to when Gears 1 released, and I would play with my brother late into the night for hours. I definitely see that happening again. It's just so fast and smooth, loving the weapon balance as well. Number two, the graphics. I'm not the most technically knowledgeable person on graphics, but I do own Uncharted 2, God of War 3, both Killzones, and have played the Uncharted 3 beta. As far as I'm concerned, gears is the best looking game on console, not just the 360. It may not have the best lighting out of all those games I mentioned (though it still looks amazing) or use MLAA/other graphical techniques those games use, but when you look at the entire package, and how everything looks, to how smooth everything runs, especially with the motion blur added, it looks absolutely stunning. And I'm talking only about the multiplayer, haven't even touched the campaign yet. I honestly think I could just play gears and be satisfied with nothing else after just briefly playing for a hour, and a week ago I was anxious as hell to try out the BF3 beta. Not anymore, I'm feel completely content with this game, and I haven't felt/been able to say that since COD4 released. GET HYPED PEOPLE. Edytowane 13 Września 2011 przez MaZZeo 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 13 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 (edytowane) ALL ABOARD THE HYPE TRAIN! Lol, Ultima na moje pytanie na ich fb o datę wysyłki odpowiedziała uwaga: "w poniedziałek" Miałem nadzieję na piątek, a po cichu liczyłem nawet na czwartek... Widocznie Gearsy to nie Halo i już parę dni przed premierą nie można wysłać Edytowane 13 Września 2011 przez qb3k Cytuj Odnośnik do komentarza
canuks 63 Opublikowano 13 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 Lol, Ultima na moje pytanie na ich fb o datę wysyłki odpowiedziała uwaga: "w poniedziałek" Miałem nadzieję na piątek, a po cichu liczyłem nawet na czwartek... Widocznie Gearsy to nie Halo i już parę dni przed premierą nie można wysłać :confused: Zadałem im to samo pytanie na maila to dostałem odp: termin wysyłki jest nam jeszcze nie znany ..litości . Alę grę będzie można odebrać osobiście w sklepie w piątek PSXSklep podobno wysyła już w piątek !? Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 180 Opublikowano 13 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 Kurfa :< Jeszcze do piątku daleko, może się coś zmieni. Nie chcę grać dopiero za tydzień. Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 13 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 Taka prawda, że jesteśmy trochę rozpieszczani przy premierach, bo w cywilizowanych krajach nikt się nie odważy sprzedać przed premierą. ALE TO SOM (pipi)A GEARSY PRZECIEŻ ;(( Cytuj Odnośnik do komentarza
oskar_PL 34 Opublikowano 13 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 To mi pewnie przyjdzie do Niemiec z merlina kolo 25 kur...a Cytuj Odnośnik do komentarza
canuks 63 Opublikowano 13 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 (edytowane) Taka prawda, że jesteśmy trochę rozpieszczani przy premierach, bo w cywilizowanych krajach nikt się nie odważy sprzedać przed premierą. Moment ... mówimy o zamówieniu Pre-Order czyli przedpremierowym i głównym celem tego zamówienia jest otrzymanie gry max w dniu premiery a nie 1 czy 2 dni po premierze ! I nie interesuje mnie ze kurier złapał gumę ,brakło mu paliwa czy co tam jeszcze . Sklep ma tak wysłać zamówiony towar aby był u klienta na czas. Ale napięcie rośnie ... :D ,to oczekiwanie .. Edytowane 13 Września 2011 przez canuks Cytuj Odnośnik do komentarza
tomci23 55 Opublikowano 13 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 jak sklep psx będzie wysyłał w piątek to świetnie bo odbieram tam osobiście Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 180 Opublikowano 14 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 (edytowane) Edytowane 14 Września 2011 przez MaZZeo 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Magik 1 124 Opublikowano 14 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 Unikajcie filmikow z Gearsow na youtube. Ludziska wrzucaja mega spoilery w tytuly filmikow. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 14 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 Są już jakieś pierwsze oceny? Na metacritic i gamerankings jeszcze nic nie ma, a przecież za kilka dni premiera. Coś długie te embargo. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 180 Opublikowano 14 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 Jutro wysyp recenzji, w sumie nie wiem po co ale co tam Cytuj Odnośnik do komentarza
JacekW 5 Opublikowano 14 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 To chyba saturn w Gdansku? Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 180 Opublikowano 14 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 Chciałbym żeby to było zdjęcie z jakiegoś polskiego sklepu Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 788 Opublikowano 14 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 Jutro wysyp recenzji, w sumie nie wiem po co ale co tam O to to. Oceny są nic niewarte w kontekście Giys yf Łoo. I tak miliony ludzi będą w to ciorać do utraty przytomności. Nigdy nie byłem zwolennikiem tych numerycznych ewaluacji gier. Cytuj Odnośnik do komentarza
oskar_PL 34 Opublikowano 14 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 Rozmawialem wlasnie z babka z Merlina i mi powiedziala ze wysylka dopiero 20 !!! Nic wczesniej! .No to po jakiego (pipi)...a jest ten pre-oder jak gra mi przyjdzie 25 .kur...a Cytuj Odnośnik do komentarza
Radovan 119 Opublikowano 14 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 Rozmawialem wlasnie z babka z Merlina i mi powiedziala ze wysylka dopiero 20 !!! Nic wczesniej! .No to po jakiego (pipi)...a jest ten pre-oder jak gra mi przyjdzie 25 .kur...a Merlin to ogromny sklep internetowy, ale przede wszystkim z książkami. Muzyka, gry, filmy, multimedia stawiają na drugim miejscu. Dlatego ja wolę takie tytuły jak Gearsy 3 zamawiać ze sklepów sticte growych - gram.pl, muve.pl, ultima.pl etc. Jakoś pewniej się czuję zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 14 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 Rozmawialem wlasnie z babka z Merlina i mi powiedziala ze wysylka dopiero 20 !!! Nic wczesniej! .No to po jakiego (pipi)...a jest ten pre-oder jak gra mi przyjdzie 25 .kur...a wysyłka dzień później niż inne sklepy, bez szaleństw ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi