Skocz do zawartości

Gears of War 3

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Wyświetleń 386,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• też widziałem u kolegi singla i grafa jest fajna, ale na mnie nie zrobiła takiego wrażenia jak Uncharted2. I te graniastosłupy zielone...

• Co wy (pipi) macie za odbiorniki ? Piksele ? Jeszcze napiszcze, ze jest problem z aliasingiem to w ogole bedzie smiech. Wez ty Soul sie ogarnij bo jak rzucasz tekst, ze PS2 HD to w ogole mam wrazenie,

• przyznaje, gram sawed-offem i retro lancerem. mam mocne staty (k/d ratio 1.6 i win/lose 2.0, gram z randomami). szczerze? w (pipi)e to mam, co sądzą o mnie inni w tej grze. serio. tu macie takie spojr

Opublikowano

Kompletna amatorszczyzna. Nie mają zielonego pojęcia o informacjach jakie udostępniło już Epic.

Opublikowano

Wiem, obejrzałem dopiero po wklejeniu :D Totalna amatorka jeśli pomijają informacje które można przeczytać na każdym portalu konsolowym.

Opublikowano
Nie każdy ma konto na fejsie... jest gdzies indziej ten wywiad?

A po co Ci konto na fejsie? Wchodzisz w link i tylko naciskasz "kontynuuj". Geez, ludzkie lenistwo poraża, jak się nawet linka nie chce sprawdzić

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ja pie@dolę ku@wa :D

Tego dzisiaj rano się nie spodziewałem :)

Za@ebiści ci nowi przeciwnicy. Miasto na statku. Mech suit :thumbsup:

Edytowane przez donsterydo

Opublikowano

Kurde, wszystko zmierza w stronę Fallout-Unreal Tournament i w sumie nie wiem czy to dobrze czy źle :/

Opublikowano

Na temat fabuły:

"1.5 years after GoW2. There is no COG, no commanders, no organized resistance. Humans are scattered around the planet. Marcus is living on some boat "Raven's Nest" (aerocarrier)"

Mapy w multi będą się zmieniały z biegiem czasu. Na jednym skanie jest porównanie jak ta sama mapa wygląda po 10 minutach.

Tutaj prawie wszystko przetłumaczone:

http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p=21115234&postcount=308

Nowe egzekucje - podcinanie gardeł, zapalanie wrogów od środka, łamanie karku kolbą :potter:

Opublikowano

Podcinanie gardeł :wub:

Też mnie zastanawia skąd ruscy pierwsi dorwali materiały o GoW3.

I jestem ciekaw czy te "ocieplenie klimatu" (co ewidentnie widać na screenach) ma jakiś związek z zakończeniem dwójki. A raczej z tym co zrobiliśmy.

Czy ty tylko tak drastyczna zmiana scenerii.

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

Przeczytałem, że ten mech suit ma nieograniczoną amunicję w broni maszynowej, a w granatniku ma już określoną liczbę pocisku. Jest opancerzony tylko z przodu - może też wejść w tryb stacjonarny i robić wieżyczkę i rozstawia po bokach osłony za którymi moga się schować żołnierze :D

Lambent mogą walczyć z 2-3 żołnierzami naraz, kiedy są bliskie śmierci ładują się energią i biegną do najbliższego żołnierza by się z nim wysadzić. Ich macki są aktywne nawet jak reszta ciała padnie (coś takiego).

Nasza gromadka bedzie mieszkać na tym wielkim statku i będą . . . uprawiać pomidory :) "Don't mess with my tomatoes !!" <--- Krzyczał Dom strzelając do atakującego ich statku powietrznego :potter:

Jak bierzemy żywą tarczę to możemy wsadzić dziadowi pod pancerz granat i kopem wysłać go w stronę towarzyszy :teehee:

Są trzy rodzaje granatów, które można łączyć, np. zapalający + odłamkowy robi nam ładne piekło na ziemi :)

Będzie można się wymieniać z towarzyszami amunicją i bronią.

Opublikowano

Ten ostatni skan a w nim screen to 100% in game!, wiedziałem, że ten trailer jest na silniku gry.

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Jeżeli chodzi o samą grafikę to Cliffy powiedział by nie nastawiać się na jakiś skok jakościowy. Dodali parę efektów, usprawnili to i tamto, ale wiele więcej z tego samego silnika i konsoli już się wycisnąć nie da.

Opublikowano

Jeżeli mówi prawdę to lipa, jeżeli robi to celowo to też lipa, na E3 wszystko się okaże :)

Opublikowano

Dla mnie rybka bo i tak wygląda za(pipi)iście.

Opublikowano

no jezeli to okaze sie prawda, to nie wyobrazam sobie grania jeszcze prawie 2 lat na Xie, w gry ktore juz graficznie niczym mnie nie zaskocza.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Wyglądać pewnie będzie b. dobrze o to się nie boję.

Ale sam Cliffy mówił, że GoW3 będzie lepiej wyglądać niż U2. A teraz gadka żeby nie szykować się na skok jakościowy itd.

Może to tylko takie gadki szmatki.

Btw łoł ciekawy pomysł z tym statkiem.

Opublikowano

Kiedy niby Cliffy powiedział, że będzie lepiej wyglądać niż UN2 ?

Bo jeżeli mówisz o tym sławnym "wyzwaniu" jakie na Twitterze rzucił Naughty Dog to chodziło o konkurs popularności developerów przeprowadzany w tym czasie wśród użytkowników serwisu.

easye: Sorry, ale taka gadka jest zwyczajnie żałosna. Niestety najwidoczniej wpisujesz się w trend postępującej umysłowej degradacji graczy.

Opublikowano

no jezeli to okaze sie prawda, to nie wyobrazam sobie grania jeszcze prawie 2 lat na Xie, w gry ktore juz graficznie niczym mnie nie zaskocza.

Wymagasz od konsoli za kilka stów, która jest na rynku od 2005 r, żeby po 5 latach na rynku i przez 2 kolejne ciągle cie zaskakiwała graficznie? A komp przez 7 lat nie modernizowany też cie zaskakuje cały czas? Zresztą ja bym sobie życzył, żeby gry (w tym GOW3) przez najbliższe 2 lata zaskakiwały mnie nowymi patentami, ogólnie gameplayem i fabułą, dobrym multi itp., a nie tylko grafiką. A cóż, różnie ludzie oceniają gry jak widać...

Opublikowano

Jakieś 2-3 tygodnie temu (mniej więcej).

Gadał coś takiego, że jest pod wrażeniem U2 itd. ale i tak Girsy 3 będą wyglądać lepiej. Nie wiem czy chodziło o konkurs.

Btw ja to mam gdzieś mi w zupełności wystarczy poziom graficzny GoW2 z paroma nowymi usprawnieniami. Ale mówię co czytałem. I dziwi mnie teraz ta gadka, żeby się nie spodziewać cudów itd.

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano
Wymagasz od konsoli za kilka stów, która jest na rynku od 2005 r, żeby po 5 latach na rynku i przez 2 kolejne ciągle cie zaskakiwała graficznie? A komp przez 7 lat nie modernizowany też cie zaskakuje cały czas? Zresztą ja bym sobie życzył, żeby gry (w tym GOW3) przez najbliższe 2 lata zaskakiwały mnie nowymi patentami, ogólnie gameplayem i fabułą, dobrym multi itp., a nie tylko grafiką. A cóż, różnie ludzie oceniają gry jak widać...

:thumbsup:

A co do ulepszeń w grze to jeśli chodzi o Gears of War 3 to chyba nie mamy co się martwić bo w tym co przetłumaczyłem wyżej jest od cholery nowości tak w gameplayu jak i w fabule.

Opublikowano

Mysle po prostu, ze przy ostro rozkreconej PS3 ostatnie 2 lata moga byc mizerne dla konsoli MS i chyba start nowych konsol w 2012 to jednak pozna data. Dzieki bogu X'a ratuje usluga Xbox Live, tym konsola zawsze sie obroni,ale tez do czasu.