Daddy 4 216 Opublikowano 16 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 (edytowane) podobno 2 mapki miały się pojawić w listopadzie a teraz 4 w tygodniu premiery heh, 3 mapki które lubię więc kupno obowiązkowe. singiel na 10-12godzin który przejdzie się wiele razy samemu jak i w co-op dla 2/4 + arcade, 10 mapek + 4 DLC, ponad 40 postaci, horda 2.0, bestia i kilka innych trybów multiplayer, spli screen...ta gra będzie na miesiące jak nie lata Edytowane 16 Września 2011 przez Daddy Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 16 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 (edytowane) Rod powiedział, że skiny do broni będą sprzedawane w zestawach po 5 (oddzielne zestawy dla każdej broni, np. lancer skin pack). Takich paczek będzie 21, co daje ponad 100 pojedynczych skórek. Statyczne będą kosztować 240MSP, a animowane 320MSP za paczkę. Kto chciałby "zaoszczędzić" będzie mógł nabyć wszystkie 105 skinów w "promocyjnej" cenie 3600MSP (kupowane pojedynczo mają kosztować w sumie 5760MSP). Aha, no i Gnasher z Sawed-offem będą mieć wspólne paczki. Epic drugim Activision Edytowane 16 Września 2011 przez qb3k Cytuj Odnośnik do komentarza
wrog 608 Opublikowano 16 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 podobno 2 mapki miały się pojawić w listopadzie a teraz 4 w tygodniu premiery heh, 3 mapki które lubię więc kupno obowiązkowe. One pojawią się w listopadzie, zapewne oficjalnie potwierdzą zawartość tej pierwszej paczki we wtorek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 16 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 to tylko śmieszne skiny dla broni dla tych co kupują cichy dla awatarów no ale niezła beka bo cena kompletu to nowe gow3 ze sklepu. Tak dzisiaj się robi kasę w grach. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 180 Opublikowano 16 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 (edytowane) Rod powiedział, że skiny do broni będą sprzedawane w zestawach po 5 (oddzielne zestawy dla każdej broni, np. lancer skin pack). Takich paczek będzie 21, co daje ponad 100 pojedynczych skórek. Statyczne będą kosztować 240MSP, a animowane 320MSP za paczkę. Kto chciałby "zaoszczędzić" będzie mógł nabyć wszystkie 105 skinów w "promocyjnej" cenie 3600MSP (kupowane pojedynczo mają kosztować w sumie 5760MSP). Aha, no i Gnasher z Sawed-offem będą mieć wspólne paczki. Epic drugim Activision Ja się bardzo z tego powodu cieszę. Od początku byłem przeciwnikiem jakiś kretyńskich ruszofych Lancerów itp. dzięki takiej zaporowej cenie mało kto to kupi i ludzie będą biegać z skinami ognistymi/złotymi/chromowanymi itd czyli w miarę normalnymi. One pojawią się w listopadzie, zapewne oficjalnie potwierdzą zawartość tej pierwszej paczki we wtorek. Ja nie wiem jak to jest, może to być również Day One exclusive i będzie darmowy... skoro zapowiedzieli Season Pass to trudno żeby oddzielnie był ten flashback. Istnieje szansa że będzie on darmowy, kiedy był ten shitstorm na twitterze Roda o Azurę i Rustlung, gdzie ludzie mówili że powinny one być darmowe, to on powiedział coś w stylu "nikt nie powiedział że nie będzie darmowych map..." EDIT: nie no ku.rwa te 3600 msp mnie rozwala na łopatki, chyba ich po(pipi)ło równo, co za idiota będzie to kupować? SROTFL. Moja reakcja: Edytowane 16 Września 2011 przez MaZZeo Cytuj Odnośnik do komentarza
wrog 608 Opublikowano 16 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 No danie za darmo tych rimejków map byłoby bardzo miłe i zapewne załagodziło dramę (teraz będzie hejt ładny za te ceny skinów). Ale jakoś ciężko mi w to uwierzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 16 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 Pozostaje liczyć na sytuację jak z paczką Flashback przy okazji premiery drugich Gearsów. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 180 Opublikowano 16 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 Epic specjalnie wcześniej wyłączyło forum na czas tweetowania Roda żeby uniknąć shitstormu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Keymaker 25 Opublikowano 17 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 Jezusie i Maryja, jaka ta gra jest epicka! Ogrom wydarzeń na ekranie powala, grafika wypala gałki oczne, a Horda 2.0 zrobiła mi baaardzo dobrze. Jakoś po pierwszym akcie mam o wiele lepszą opinię o tej grze, niż miało to miejsce w przypadku części drugiej, która mnie momentami męczyła. Kusi, żeby wczepić kabel sieciowy do konsoli, ale to byłoby ósmym grzechem głównym. Jutro LAN party na jakieś 6 osób - stestuję MP w warunkach laboratoryjnych :potter: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
canuks 63 Opublikowano 17 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 Ceny cenami ale 4200 msp chyba kupię i DLC moje moze jakiś durny skin do broni kupię ... Cytuj Odnośnik do komentarza
tyr3q 1 Opublikowano 17 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 Kto przechodzi Gearsy 3 ze mna i z Radothanem ? Potrzebujemy 4 osób dla achievementa :blum2:. Zaczynamy we wtorek. Jak ktoś chętny to dodawajcie do listy. Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 17 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 (pipi)a, ja pyerdole, (pipi)a! Bylem na gieldzie, nikt nie ma albo nie chce sprzedac, bo M$ niby bedzie nakladac mega kary finansowe. A w czestochowie i ciechanowie naypierdalaja w najlepsze :confused:////// (pipi)a! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SierraPL 1 Opublikowano 17 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 Był ktoś na giełdzie w Katowicach? Pytałem wczoraj gościa co się tam wystawia i mówił że jest realna szansa na to że będzie można dziś girsy dostać. Cytuj Odnośnik do komentarza
malcher 1 Opublikowano 17 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 Pytanie dla tych co już mają grę: wersja z polskiej dystrybucji zawiera też angielskie menu, napisy i głosy? Cytuj Odnośnik do komentarza
popeqPL 21 Opublikowano 17 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 (edytowane) Kto przechodzi Gearsy 3 ze mna i z Radothanem ? Potrzebujemy 4 osób dla achievementa :blum2:. Zaczynamy we wtorek. Jak ktoś chętny to dodawajcie do listy. Chętnie dołącze do coop'a ! Mogę grać już od wtorku rano; Mój Gamertag : popeqPL (generalnei będę grał dużo w multi więc proszę zapraszać jeśli ktoś też zamierza sporo grać) pozdrawiam Ps: Ktoś jeszcze oprócz mnie wybiera się w poniedziałek na przedpremierową imprezę w Wawie do klubu LUCID na nocne granie ? Edytowane 17 Września 2011 przez popeqPL Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 692 Opublikowano 17 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 Czy jezeli odpale oryginal juz dzis bedac polaczony z Livem to moga byc jakies konsekwencje ? Cytuj Odnośnik do komentarza
wrog 608 Opublikowano 17 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 Polskie wydanie zawiera angielską wersję, wszystko zależy od ustawień językowych konsoli. Nie, nie ma konsekwencji za granie już teraz. Jak ktoś ma, to może spokojnie wskakiwać na Xbox Live. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 180 Opublikowano 17 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 Czy jezeli odpale oryginal juz dzis bedac polaczony z Livem to moga byc jakies konsekwencje ? Rok temu grałem w Halo Reach 4 dni przed premierą i nic się nie stało. Cytuj Odnośnik do komentarza
Keymaker 25 Opublikowano 17 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 Tak trudno wytrzymać offline do wtorku? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 17 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 Mam już swoją kopię 3 dni przed premierą i jedyne 169 zł. Gratsy Borys 8) Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 180 Opublikowano 17 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 Przecież ponoć już jest event na ten weekend w kalendarzu w menu Gearsów, w którym Epic gratuluje zdobycia wcześniej gry, nie srajcie żarem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pitrex 1 Opublikowano 17 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 (edytowane) skad!!!??? ja tez chce ;d Edytowane 17 Września 2011 przez Pitrex Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 17 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 Czemu nikt jeszcze nie napisał, że w pudełku z grą są specjalne nalepki na konsolę Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 17 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 (edytowane) Tak jak zawsze- masz paragon, możesz grać. e: jak w mojej limitce nie będzie tych nalepek to się wkur.wię. Słitaśnie by poprawiły wygląd mojego białego "fata". Edytowane 17 Września 2011 przez qb3k 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 17 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 (edytowane) Tak jak zawsze- masz paragon, możesz grać. e: jak w mojej limitce nie będzie tych nalepek to się wkur.wię. Słitaśnie by poprawiły wygląd mojego białego "fata". Jasne tło naklejek jest bezbarwne więc widać będzie tylko czerwone motywy na konsoli Edytowane 17 Września 2011 przez DonSterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi