Pitrex 1 Opublikowano 17 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 Też już zadawałem to pytanie.....stwierdzam że jednak poczekam co się odwlecze to nie uciecze, a i tak resetują statsy Cytuj Odnośnik do komentarza
kakus 13 Opublikowano 17 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 Też już zadawałem to pytanie.....stwierdzam że jednak poczekam co się odwlecze to nie uciecze, a i tak resetują statsy no tak ale weekend leci ...... ludzie już grają ehhhh Cytuj Odnośnik do komentarza
canuks 63 Opublikowano 17 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 Też już zadawałem to pytanie.....stwierdzam że jednak poczekam co się odwlecze to nie uciecze, a i tak resetują statsy no tak ale weekend leci ...... ludzie już grają ehhhh DObra nie napinajcie się już tak ,nie zbiedniejesz jak zagrasz we wtorek tak jak 80% graczy. Spokojnie bo sami dmuchamy balonik . To tylko gra nie niech bedzie najlepsza na świecie to i tak będzie to tylko gra 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 719 Opublikowano 17 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 Niektórzy zagrają najwcześniej w czwartek i jakoś żyją... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ofsajd Opublikowano 17 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 Niektórzy zagrają najwcześniej w czwartek i jakoś żyją... ale co to za życie Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 17 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 DOKLADNIE!!!!!!!! Caly dzien szukalem i MAM!!!!!!!!! :DDDD O 22 gramy ze sterydem kampanie helll jeeeee!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 17 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 Quest Jaczesa iście epicki Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekww28 848 Opublikowano 17 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 dla tych co szukają gow 3 - http://xboxforum.pl/sprzedam-f46/gears-war-3-od-reki-101903.html nie biorę odpowiedzialności jak koleś wydyma na kasie Cytuj Odnośnik do komentarza
wrog 608 Opublikowano 17 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 Też już zadawałem to pytanie.....stwierdzam że jednak poczekam co się odwlecze to nie uciecze, a i tak resetują statsy Nic nie resetują... Cytuj Odnośnik do komentarza
canuks 63 Opublikowano 17 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 Też już zadawałem to pytanie.....stwierdzam że jednak poczekam co się odwlecze to nie uciecze, a i tak resetują statsy Nic nie resetują... A powinni ,aby wszyscy mieli jednakowy start i szanse .. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 180 Opublikowano 17 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 Ultima to (pipi)e są jednak. Kupiłem u nich tego limitowanego pada. Przesyłkę nadali wczoraj, zamówiłem sobie to w paczkomacie, okazuję się że już dzisiaj pad się znalazł u mnie :| Dlaczego nie wysyłali wczoraj girsów kurfa, pytam sie grzecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza
kakus 13 Opublikowano 17 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 Ultima to (pipi)e są jednak. Kupiłem u nich tego limitowanego pada. Przesyłkę nadali wczoraj, zamówiłem sobie to w paczkomacie, okazuję się że już dzisiaj pad się znalazł u mnie :| Dlaczego nie wysyłali wczoraj girsów kurfa, pytam sie grzecznie. Ja nie rozumiem leża w sklepach Gearsy ale wszyscy sie zesrali i nie chca sprzedawac do premiery ja co za kraj Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 17 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 (edytowane) Ja w ogóle nie czaje tych durnych zakazów, jest gra dwa-trzy dni wcześniej to się ją powinno sprzedawać, a nie qrva u(pipi)ali się, że wcześniej nie i (pipi), debilne podejście. Każą czekać 3 lata a później jeszcze sceny, że by kupić Edytowane 17 Września 2011 przez Soul Cytuj Odnośnik do komentarza
kakus 13 Opublikowano 17 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 myslalem ze dzisiaj pogram a tu dupa moze ktos ma namiar na jakiegos ludzika co spyla gearsy ? Cytuj Odnośnik do komentarza
kudlaty88 481 Opublikowano 17 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 A ja sobie poczekam na luzie do wtorku/piątku i kupie sobie bez stresów i walki o swoja grę. Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 17 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 Też już zadawałem to pytanie.....stwierdzam że jednak poczekam co się odwlecze to nie uciecze, a i tak resetują statsy Nic nie resetują... A powinni ,aby wszyscy mieli jednakowy start i szanse .. W poniedziałek będzie reset leaderboardów (nie leveli!) Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 17 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 Najlepsza gra tej generacji. dziekuje, dobranoc. Cytuj Odnośnik do komentarza
kakus 13 Opublikowano 17 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 lepiej powiedz gdzie ja w wawie kupiłeś to pojade tam i też zakupie Cytuj Odnośnik do komentarza
kudlaty88 481 Opublikowano 17 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 BTW Pytanie do już grających. Jak grafika, lepiej niż w Crysis2 czy podobny poziom?? Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 17 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 Niestety morda na klodke to byl warunek zakupu Szukamy 4 gracza na calonocna kampanie! O 22 start, moj gamertag obok. Cytuj Odnośnik do komentarza
kakus 13 Opublikowano 17 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 Niestety morda na klodke to byl warunek zakupu Szukamy 4 gracza na calonocna kampanie! O 22 start, moj gamertag obok. dawaj tego goscia to kupie i moge grac Cytuj Odnośnik do komentarza
Onikage. 0 Opublikowano 17 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 pytanie do posiadaczy gry: czy aby grać online wymagane jest wpisanie jakiegoś kodu? coś jak online pass, battle code? pytam bo chyba odpuszczę sobie grę na premierę i kupie używaną Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 180 Opublikowano 17 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 Nie ma niczego takiego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 17 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 (edytowane) Dobra dzióbki. Gramy dzisiaj co-op'a o 22.00 Ja, Yaczes, FalsoVero i potrzeba nam jeszcze czwartego, pisać mi na PW kto jest chętny. EDYTA: Postępowanie kwalifikacyjne na roz(pipi) miesiąca z wynikiem pozytywnym ukończył użytkownik Ofsajd. Edytowane 17 Września 2011 przez DonSterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ofsajd Opublikowano 17 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi