Ins 5 692 Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Dokladnie tak jest - split na dwie osoby, a Live cztery. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 We wtorek będziecie zaczynali co-op na Insane? Jaczes, Don, Ins? Cytuj Odnośnik do komentarza
wrog 608 Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Wczoraj doszedlem do czwartego aktu, dzis rano odpalam gre i wyskakuje komunikat o dostepnej aktualizacji. Po sciagnieciu pojawil sie tekst, ze save jest uszkodzony. Juz mnie krew zalewala ale chyba uszkodzil sie tylko autosave, bo wszystkie poprzednie akty i rozdzialy sa do wyboru . Po prostu nie mam opcji kontynuuj. Ciekawe czy wpadnie osiagniecie za przejscie singla, no ale jezeli nawet tak sie nie stanie to nie rozpaczam - gra jest mocarna i bede przechodzic ja jeszcze nie jeden raz Be aware: TU1 may corrupt your save games but all you will lose is your checkpoint. All unlocks / campaign progression ect are unaffected. In other words, don't freak out. Simply select the chapter you were on and continue onwards! This affects pre-TU1 people only. Z Twittera. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ofsajd Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 @Yaczes,@Don: o której jedziemy z drugim aktem? Cytuj Odnośnik do komentarza
canuks 63 Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Panowie TU MACIE TEMAT DO USTAWEK : http://www.psxextreme.info/topic/97108-gears-of-war-3/ I umawiajcie się tam a nie w głównym temacie gry ,bo od 3 stron nic tylko umawianie się na wspólne granie . Pozdrawiam . P.S. Było by fajnie jak by jakiś mod zadał sobie trochę trudu i usuną te wszystkie posty z umawianiem się na granie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
z2djtkose 74 Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 (edytowane) Pytanie do grających , jest możliwość gry 2 osoby co-op online z 2 osobami na split screenie jednocześnie ? Edytowane 18 Września 2011 przez z2djtkose Cytuj Odnośnik do komentarza
Keymaker 25 Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Zawczasu chciałbym zapowiedzieć, że w połowie października na Coperniconie 2011 w Torunie będę organizował jakiś turniej m.in. w trzecie Gearsy. Więcej informacji w Graczpospolitej :potter: Cytuj Odnośnik do komentarza
kakus 13 Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 bylem dzisiaj na Gieldzie w Wawie ..... nic ..... Stolica to DUPA .... trzeba czekać Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek87 Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 już jutro gearsy. Fuck yea! Cytuj Odnośnik do komentarza
Fenikz 89 Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 czy ta część po multi daję rade? pytam szczególnie osoby które kochały jedynkę, a dwójka dla nich to szajs (tak jak w moim przypadku) Cytuj Odnośnik do komentarza
danielskii 155 Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 bety nie sledzilem i pytanie do tych ktorzy tak jak jak przekladali G1 nad G2 jak wyglada sprawa z G3 wrocil miod z grania tak jak w G1? Polska ma jednak same plusy w IE nie znalazlem sklepu ktory by sie wylamal i juz sprzedawal - najblizsza premiera jutro o 24... mam cicha nadzieje ze warto czekac (akurat single podobal mi sie w obu czesciach) Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 czy ta część po multi daję rade? pytam szczególnie osoby które kochały jedynkę, a dwójka dla nich to szajs (tak jak w moim przypadku) Coś ty w betę nie grał? Cytuj Odnośnik do komentarza
Fenikz 89 Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 (edytowane) nie grałem Edytowane 18 Września 2011 przez alexx-1 Cytuj Odnośnik do komentarza
jarken 33 Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 (edytowane) Walka shotgunami jest równie miodna jak w pierwszej części (przynajmniej w becie, pełnej jeszcze nie mam). Spójrz na filmik z bety: http://www.youtube.com/watch?v=-XK27uc43Ek Edytowane 18 Września 2011 przez jarken 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
canuks 63 Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 nie grałem To żałuj ... tak 3 daje rade na multi i to bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 180 Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 http://www.xbox360achievements.org/forum/showthread.php?t=329568 oj będzie medali do zbierania. Myślę że dopiero po roku jak nie lepiej znajdą się pierwsze calaki Cytuj Odnośnik do komentarza
danielskii 155 Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Jarken dzieki za filmik:D ide wyciagam klocka z pudla i pedze zamowic swoja kopie do odbioru na 20 rano... mam nadzieje ze spotkam znajome twarze a jak nie to wysylac invite i lecimy z multi - jeszcze jedno jest mozwliosc tak jak za starych czasow zakladania ranked na iles tam rund (wtedy to chyba robilo sie na 16 czy cos kolo tego) czy teraz jak sie zaklada public? Cytuj Odnośnik do komentarza
tomci23 55 Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 http://www.xbox360ac...ad.php?t=329568 oj będzie medali do zbierania. Myślę że dopiero po roku jak nie lepiej znajdą się pierwsze calaki To jest właśnie fajne że będzie co zdobywać a nie po 2,3 miesiącach wszystko zdobyte Cytuj Odnośnik do komentarza
wrog 608 Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Nie ma zakładania własnych gier i przeglądarki lobby. Jest standardowy tryb (podłącza od razu, mapy się przeładowują po skończeniu i możesz grać od razu z botami) albo rankingowy (startuje dopiero jak znajdzie ludzi, jest głosowanie na mapę, po skończeniu nie odpala od razu nowej mapy). Cytuj Odnośnik do komentarza
canuks 63 Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 (edytowane) http://www.xbox360ac...ad.php?t=329568 oj będzie medali do zbierania. Myślę że dopiero po roku jak nie lepiej znajdą się pierwsze calaki Zjednej strony to dobrze bo jak nie bedzie lagów tak jak w becie to mam jedną grę do "ciorania" przez najbliższy rok i więcej . Osobiscie lubie chelenge rodem z CoD i wyskakujące pierdoły na ekranie podczas gry .Będzie co masterować Edytowane 18 Września 2011 przez canuks Cytuj Odnośnik do komentarza
oskar_PL 34 Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Pytanie do grajacych sa jakies Easter eggi w Gyrosach 3 ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Pytanie do grajacych sa jakies Easter eggi w Gyrosach 3 ? nie grałem ale widziałem na filmie jeden który był w temacie tutaj, Cliff zapowiadał że będzie ich więcej niż w gow2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Keymaker 25 Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 (edytowane) Ja pierniczę - akcja w akcie II to jest światowej klasy film akcji z niekończącą się strzelaniną Efekty graficzne mnie urzekły, a strzelanie w Brumaka pod słońce otępiło swym pięknem <3 Edytowane 18 Września 2011 przez Keymaker 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
kudlaty88 481 Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 (edytowane) Keymaker_> zapodaj to w spoiler, (pipi)a Edytowane 18 Września 2011 przez kudlaty88 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Keymaker 25 Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 To tak, jakbym konfrontował screen ze stanem faktycznym - spoiler free, ale niech będzie jak lud sobie życzy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi