YETI 10 944 Opublikowano 19 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 Ale chyba pewien procent będzie do odblokowania? Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 181 Opublikowano 19 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 Tak, na szczęście do odblokowania będą same fajne Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 19 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 Tej sprawdzał już ktoś w 3D? Cytuj Odnośnik do komentarza
JacekW 5 Opublikowano 19 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 Tej sprawdzał już ktoś w 3D? No wlasnie czy ktos juz testowal ta gre w 3D? podobno po wlaczeniu tej opcji gra mocno bedzie tracic na jakosci. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 181 Opublikowano 19 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 Ultima wysyła 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
poszwixx 0 Opublikowano 19 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 Chętny ktoś na co-opa dzisiaj wieczorkiem lub późnym popołudniem ? ;> Cytuj Odnośnik do komentarza
Salwador 189 Opublikowano 19 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 (edytowane) "Na Rynku pojawił się Season Pass do Gears of War 3. Za 2400 MSP składasz preordera na cztery duże rozszerzenia do multi, kampanii, hordy i bestii, które będą się ukazywać przez najbliższe miesiąca. Jako bonus dostajesz już teraz skórkę broni Liquid Metal" ..src: onlinecenter Ceny zestawów są kosmiczne http://marketplace.xbox.com/pl-PL/Product/Gears-of-War-3/66acd000-77fe-1000-9115-d8024d5308ab?nosplash=1&DownloadType=GameAddon#LiveZone Edytowane 19 Września 2011 przez Salwador Cytuj Odnośnik do komentarza
oskar_PL 34 Opublikowano 19 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 Ale dostalem info od Merlina Marta M.Od daty premiery należy dodać jeszcze czas potrzebny na dostarczenie produktu na magazyn. Premiera to jest wprowadzenie produktu do sprzedaży nie jest jednoznaczna z dostawą na nasz magazyn. Marta M.21.09 powinna być już u nas To po chu..j te pre-odery sie pytam?. Zagram pewnie w sobote . Cytuj Odnośnik do komentarza
[InSaNe] 2 477 Opublikowano 19 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 Merlin.pl nie jest sklepem stricte growym i nie przykłada się do premier gier. Cytuj Odnośnik do komentarza
tomci23 55 Opublikowano 19 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 (edytowane) właśnie wróciłem z psx i mam 2 wersje jedna kolekcjonerkę i jedna zwykła dla brata co ciekawe do każdej wersji dodają plakat i nieśmiertelnik Edytowane 19 Września 2011 przez tomci23 Cytuj Odnośnik do komentarza
ksips1 32 Opublikowano 19 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 Robson.pl już sprzedaje za 169 zł Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 19 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 Ja też już mam 155zł Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 19 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 (edytowane) "Na Rynku pojawił się Season Pass do Gears of War 3. Za 2400 MSP składasz preordera na cztery duże rozszerzenia do multi, kampanii, hordy i bestii, które będą się ukazywać przez najbliższe miesiąca. Jako bonus dostajesz już teraz skórkę broni Liquid Metal" ..src: onlinecenter Ceny zestawów są kosmiczne http://marketplace.x...eAddon#LiveZone Biorąc pod uwagę, że najprawdopodobniej Epic wyda łącznie 10 map do multi + jakieś niespodziewane DLC to cena jest przyzwoita. Po obecnych cenach MSP to jakieś 85-90 zł. Jak będę miał kasę to chyba wciągnę, do GoW2 chciałem mieć wszystkie, ale ze względu na cyrki z blokadami nie mogłem mieć Patrząc na jakość map w grze pewnie nie będzie się żałowało ani złotówki. Edytowane 19 Września 2011 przez DonSterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
popeqPL 21 Opublikowano 19 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 Robson.pl już sprzedaje za 169 zł Potwierdzam : Bemowo już ma na Pradze będzie w ciągu 30 minut. Sobie tak myślę, jaki sens jest w pre orderach, ludzie płącą wcześniej, w takim merlinie a gre zobaczą w czwartek-piątek. Trochę to nie fair - sam cancelowałem preorder w gram.pl jak się dowiedziałem że w nocy ultima premierę zrobi, a teraz nawet tam nie jadę bo kupię za chwilę za 169 PLN... MS i Sony to musi pomyśleć nad może jakimś wyłączaniem z embargo tych co zamawiają wcześniej grę i płacą za ną bo inaczej nie widzę uzasadnienia w pre orderach ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 19 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 Robson.pl już sprzedaje za 169 zł Potwierdzam : Bemowo już ma na Pradze będzie w ciągu 30 minut. Sobie tak myślę, jaki sens jest w pre orderach, ludzie płącą wcześniej, w takim merlinie a gre zobaczą w czwartek-piątek. Trochę to nie fair - sam cancelowałem preorder w gram.pl jak się dowiedziałem że w nocy ultima premierę zrobi, a teraz nawet tam nie jadę bo kupię za chwilę za 169 PLN... MS i Sony to musi pomyśleć nad może jakimś wyłączaniem z embargo tych co zamawiają wcześniej grę i płacą za ną bo inaczej nie widzę uzasadnienia w pre orderach ;/ Wiesz, myślę, że co najmniej połowa (jak nie więcej) zamówień w sklepach internetowych to ludzie, którzy nie mają stałego dostępu do gier. Ja np. jestem z miasta gdzie nigdzie nie można nabyć żadnej gry konsolowej i dostanie takich gearsów nawet w dniu premiery to dla mnie wielka radocha. Cytuj Odnośnik do komentarza
canuks 63 Opublikowano 19 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 Komus zmienił się status zamówienia na Ultima.pl bo u mnie dalej cisza ... oby doszło do jutra .... Cytuj Odnośnik do komentarza
tomci23 55 Opublikowano 19 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 Horda gniecie jaja Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 19 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 Komus zmienił się status zamówienia na Ultima.pl bo u mnie dalej cisza ... oby doszło do jutra .... Spoko, jeżeli masz 'zamówienie zaakceptowane' to dzisiaj powinni wysłać. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 181 Opublikowano 19 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 Kumpel do mnie zadzwonił, powiedział że jedzie do miasta m.in. po girsy i się spytał czy nie przejadę się z nim. OK. Wyprawa zakończyła się tym miałem patrzeć jak kupuje, a ja nie? zdychałbym dzisiaj wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza
jarken 33 Opublikowano 19 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 Nie czekasz na ? Cytuj Odnośnik do komentarza
JacekW 5 Opublikowano 19 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 No chlopaki ale sobie wystawke strzelacie a ja remont w chacie i zagram dopiero w polowie padziernika.... Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 181 Opublikowano 19 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 Czekam, ale ultima to ch.uje i powinni to już wysyłać w piątek. Limitkę zachowam, ze środka wyjmę dvd casez płytą (słabo z resztą ono wygląda), a całe te opakowanie zostawię sobie. Nie stracę na tym bo sztukę którą już mam kupiłem w znajomym sklepiku za śmieszne pieniądze. Cytuj Odnośnik do komentarza
popeqPL 21 Opublikowano 19 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 No i zakupione!!!! człowiek 27 lat na karku a się cieszy z gry jak małe dziecko 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
canuks 63 Opublikowano 19 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 hehe qwa ost. raz zamówiłem preordera byłem w mieście i w media expert GoW 3 leży na półeczce za 189zl , RTVmultiAGD GoW3 za 169zl . Podziękował za taki interes Korciło mnie aby kupić ale zapłaciłem już z góry ultimie (mój błąd ) jak bym miał za pobraniem to bym nawet się nie zastanawiał ... Cytuj Odnośnik do komentarza
tomci23 55 Opublikowano 19 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 hehe mam tyle samo i to samo moja kobieta jak stała ze mna w psx to tylko spoglądała z boku a ja jak małe dziecko się cieszyłem Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi