Gość ragus Opublikowano 19 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 Kur/wa, a ja mam dylemat, bo okazało się że pod nosem mam sklep gdzie są girsy za 15zł mniej niż na ultimie i to dostępne od reki. Nie wiem czy jeszcze da radę anulować, bo już pewnie rozsyłają. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 19 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 Instalacja ile zajmuje miejsca na dysku? Z góry dzięki za odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza
popeqPL 21 Opublikowano 19 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 Instalacja ile zajmuje miejsca na dysku? Z góry dzięki za odpowiedz. nie wiem jak w ultimie, ale kumpel własnie w Merlinie skasował zamówienie (za które nawet z góry już zapłacił)... Dżizas co ten Epic robi z ludźmi jeszcze do dzisiaj kombinowałem jak ja wyrobie z czasem by ograć GOW3, za chwilę BF3, Uncharted 3, Batmana nowego i może Asasyna jeszcze... teraz wiem jedno, że Gearsy na co najmniej pół roku mi wystarczą , jednym słowem jako gra jest to "dzieło kompletne" proszę państwa:) Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 692 Opublikowano 19 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 Instalacja ile zajmuje miejsca na dysku? Z góry dzięki za odpowiedz. 7.5GB Nabilem 26 level w multi i poki co kazdy mecz chodzil idealnie, zero lagow. Mam nadzieje, ze nic sie w tej materii nie zmieni po premierze. Cytuj Odnośnik do komentarza
tomci23 55 Opublikowano 19 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 7.5gb Cytuj Odnośnik do komentarza
oskar_PL 34 Opublikowano 19 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 Tej sprawdzał już ktoś w 3D? Ja zrobie test w 3d jak tylko gra mi przyjdzie .To napisze jak to wyglada na NeoPlasma-TV TX-P65VT30E . Cytuj Odnośnik do komentarza
popeqPL 21 Opublikowano 19 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 tak szybko levele wchodzą ? chyba że dopiero od jutra mają zrobić Title Update i wtedy będzie się wbijało długo dłużej. Na oficjalnym forum Epioc czytałęm, że już podobno pare 100 leveli jest... masakra:) Cytuj Odnośnik do komentarza
jarken 33 Opublikowano 19 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 Nabilem 26 level w multi i poki co kazdy mecz chodzil idealnie, zero lagow. Mam nadzieje, ze nic sie w tej materii nie zmieni po premierze. Beta przez pierwszy tydzień (jeszcze nie dla dla wszystkich) chodziła idealnie, później było trochę gorzej. Oby tym razem nie było podobnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 19 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 Nabilem 26 level w multi i poki co kazdy mecz chodzil idealnie, zero lagow. Mam nadzieje, ze nic sie w tej materii nie zmieni po premierze. Beta przez pierwszy tydzień (jeszcze nie dla dla wszystkich) chodziła idealnie, później było trochę gorzej. Oby tym razem nie było podobnie. Przez pierwszy tydzień (gdzie trzeba było mieć kod od MSu) beta chodziła na p2p i połączenie przypominało GoW2 po wszystkich TU (no, może lekko lepiej). Dopiero jak zaczęli włączać dedyki w drugim i trzecim tygodniu lagi kompletnie zniknęły. Także nie wiem o czym mówisz, jarken. Cytuj Odnośnik do komentarza
wrog 608 Opublikowano 19 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 Title Update wyszedł wczoraj. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 19 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 Nabilem 26 level w multi Ile jest wszystkich? W becie szybko wskakiwały? Cytuj Odnośnik do komentarza
jarken 33 Opublikowano 19 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 Nabilem 26 level w multi i poki co kazdy mecz chodzil idealnie, zero lagow. Mam nadzieje, ze nic sie w tej materii nie zmieni po premierze. Beta przez pierwszy tydzień (jeszcze nie dla dla wszystkich) chodziła idealnie, później było trochę gorzej. Oby tym razem nie było podobnie. Przez pierwszy tydzień (gdzie trzeba było mieć kod od MSu) beta chodziła na p2p i połączenie przypominało GoW2 po wszystkich TU (no, może lekko lepiej). Dopiero jak zaczęli włączać dedyki w drugim i trzecim tygodniu lagi kompletnie zniknęły. Także nie wiem o czym mówisz, jarken. Po drugim tygodniu (pierwszym otwartym) przestałem grać z powodu lagów. Może później jednak było lepiej, już nie sprawdzałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
wrog 608 Opublikowano 19 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 Nabilem 26 level w multi Ile jest wszystkich? W becie szybko wskakiwały? 100. Poza tym level wpada w każdym trybie gry - kampania, multi, horda, bestia. Cytuj Odnośnik do komentarza
fristajlo 7 Opublikowano 19 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 Premiera dopiero jutro, a wy już dzisiaj gracie? Cytuj Odnośnik do komentarza
canuks 63 Opublikowano 19 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 Jeeee GoW3 jedzie do mnie ,zmienił mi się status na ultimie na zrealizowano ,jest numer paczki Kurier DPD Masterlink Cytuj Odnośnik do komentarza
tomci23 55 Opublikowano 19 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 Multi daję rade.Jest bardzoooo wymagające każdy kill cieszy Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 19 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 Widzieliście ten skin dla broni, który będzie wyłącznie w season pass ? Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 19 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 Status: zamówienie zostało zrealizowane. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
oskar_PL 34 Opublikowano 19 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 Status: zamówienie zostało zrealizowane. (pipi)a u mnie w (pipi)... Merlinie caly czas stoi złożone 12.09.11. Zamówienie w trakcie realizacji Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 19 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 (edytowane) A co do Merlina, to wiadomo - dobry sklep, ale nie do gierek. Moja kopia z ultimy również została wysłana. Edytowane 19 Września 2011 przez ragus Cytuj Odnośnik do komentarza
JAACA 1 Opublikowano 19 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 Wie ktoś gdzie można kupić we Wrocławiu ? Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 19 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 Trochę tapet z neogafa: http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p=31098960&postcount=3978 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 19 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 Jeśli wierzyć VGC to Gears of War 3 powinno mieć otwarcie w pierwszym tygodniu na poziomie co najmniej 3 mln Szał ciał. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 19 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 3 miliony? Szaleństwo. Jak to jest, że MS potrafi sprzedawać exclusivy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 19 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 To zależy od gry. Ex czy nie nie ma tu nic do rzeczy. Forza 4 będzie mieć na ten przykład słabiutkie otwarcie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi