sushilabel 27 Opublikowano 20 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Prze ch... giera. W koncu rozszerzyli palete kolorow dzieki czemu nie ma juz szarej biedy. Akcja za akcją, dobre filmowe wstawki, jak zwykle swietne i pelne humoru. Wybuchajacy Lśniacy mniam chociaż po jakims czasie już tesknilem za czerwona krwia ;] Jedyne co mnie wkurza to debilizm postaci sterowanych przez CPU. Wychodza przed szereg tak ze w momencie kiedy szukam jakiś dupereli do odkrycia to oni za rogiem juz sie naparzaja z kolejna fala przeciwnikow, wtf? To ja mam pierwszy zobaczyć co się kryje za rogiem matoły! Plus lecza jak im sie zachce. ROzumiem ze sa daleka i trwa walka wiec nie moga dotrzec ale jak mi siedzi na plecach, nie strzela i patrzy sie jak sie czołgam to jest juz troche denerwujace. Cytuj Odnośnik do komentarza
tomci23 55 Opublikowano 20 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 orientuje się ktoś jaki dokładnie rozmiar ma plakat bo zastanawia się nad antyrama a nie mam teraz jak sprawdzić ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 692 Opublikowano 20 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Nie rozumiem Insiak z czum masz problem, jest ten szot w grze ale jak zauważyłem to mało kto nim gra i nie stanowi większego problemu, a z tym balasem to przesadzasz Spoko, jeszcze wspomnisz moje slowa jak motloch zorientuje sie, ze bieganie z gnasherem nie ma sensu i wiekszosc przerzuci sie na obrzyna, a ty bedziesz zmuszony sam go uzywac albo caly mecz z lancerem zapier.dalac. PS. Ja nie mam absolutnie zadnych problemow z wyszukiwaniem meczow, czy szybka gra czy rankingowa, momentalnie znajduje gre. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gromi 10 Opublikowano 20 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Mam pytanie do tych którzy już przeszli kampanie. Pierwsza część Girsów podobała mi się(głównie przez grafike i mechanike) , przy dwójce się nudziłem gdyż praktycznie nie różniła się od poprzedniczki. Opłaca mi się kupować trzecią część czy to ciągle to samo co w poprzednich częściach ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Dark Dog 0 Opublikowano 20 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Gromi Jesli druga czesc nie roznila sie dla Ciebie niczym od jedynki, to trzecia czesc mozesz sobie darowac..... Kupilem Golda do glownego konta. Zapasowe konto z goldem do 10 pazdziernika moge odsprzedac za kilkanascie zlotych. Jesli bedzie jakis chetny to prosze pisac na maila dark-dog@o2.pl Cytuj Odnośnik do komentarza
popeqPL 21 Opublikowano 20 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Mam pytanie do tych którzy już przeszli kampanie. Pierwsza część Girsów podobała mi się(głównie przez grafike i mechanike) , przy dwójce się nudziłem gdyż praktycznie nie różniła się od poprzedniczki. Opłaca mi się kupować trzecią część czy to ciągle to samo co w poprzednich częściach ? Jeśli jesteś zwolennikiem tego aby każda kolejna część byłą zawsze zupełnie inna to nie graj w sequele ani kolejne części tylko sięgaj po inne gry. Trochę sam sobie zaprzeczasz bo w 1 podobała ci się mechanika i grafika a dwójka cie nudziłą mimo że mechanika prawie ta sama a grafika niebo lepsza. Stąd jeśli nie interesuje Cię jeszcze lepsza grafa niż w dwójce nowe multi i tryby oraz nie wnikałeś w historię i nie interesuje Cię jej finał to nie kupuj Osobiście nie rozumiem jak można posiadać Xboxa i nie zagrać w tą grę...jak mówię nie rozumiem, ale szanuje odmienne zdania Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 20 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 No i ch.uj. Multi byloby swietne gdyby nie ten yebany sawed-off. Bron dla desperatow wymuszajaca nudna i irytujaca gre. Ludzie na to nie narzekają na oficjalnym forum gry? Może Epic coś z tym zrobi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 20 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Na Marketplace pojawiła się pierwsza paczka ze skinami. Jest to animowany zestaw Haze. Są za darmo. http://marketplace.x...d7-0f148f1aa7ad Ściągać, póki można . Działa wam to? Ja mogę wybrać malowanie mgła, ale skin nie jest animowany. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 20 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 To chyba nie są animowane skiny. U mnie też nie są animowane. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ofsajd Opublikowano 20 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 co-op na 4 miazga Przeszliśmy z chłopakami prawie połowę gry i akcja nic a nic nie zwalnia. Zakup obowiązkowy dla każdego miłośnika gier akcji. Na duży plus różnorodność przeciwników. W 4 osoby tak, ale jak wcześniej graliśmy we 3 + bot to były z nim problemy Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 20 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 No boty średnio się na hardkorze sprawdzają w co-opie, gra jest wtedy po prostu za ciężka i 3 graczy to absolutne minimum bo inaczej to już w ogóle by dochodziło do głupich akcji. Cytuj Odnośnik do komentarza
oskar_PL 34 Opublikowano 20 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 http://www.onlinecenter.pl/8648/Aktualnosci/Turniej-Gears-of-War-3-w-Live-League.html Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 20 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Nie jestem jakimś fanem GeoW. Właściwie to grałem tylko w 1 ale wyłączyłem je po 30 minutach bo na moim kompie to czysty pokaz slajdów. Nie posiadam nawet X'a żeby pograć w 1 czy 2 w normalnych warunkach. 3 też mnie jakoś nie grzeje, ale pomyślałem że z ciekawości posłucham sobie score'a do GeoW 3 robionego przez Stevego Jablonksyego (gość od muzyki do Trasnformerów) i o mój boże, muzyka jest genialna. Szczególnie ten kawałek: http://www.youtube.com/watch?v=ROObjfm3qgo Jak zakupie nowego kompa, po Wiedźminie, GeoW będą moim drugim Must-havem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
oskar_PL 34 Opublikowano 20 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 DLC w drodze. http://www.ppe.pl/news-10431-Gears_of_War_3_z_zaskakujacym_dodatkiem.html Cytuj Odnośnik do komentarza
xHunteRxPL 0 Opublikowano 20 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Gra jest zajefajna jednak podejscie epic games a szczegolnie Microsoftdo klienta jest jak najbardziej karygodne spedzilem ponad 31 godzin czekajac na premiere gry pod glownym londynskim GAME bylem drugi gosc ktory byl pierwszy dostal 40"LED SAMSUNG TV i pare innych zajefajnych rzeczy a ja dostalem Wielkie NIC bylem zaledwie 2 godz krocej niz szczesliwy anglik i dostalem kopa w dupe ... Cytuj Odnośnik do komentarza
Radovan 119 Opublikowano 20 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 (edytowane) Limitka z muve.pl przybyła! Edytowane 20 Września 2011 przez Radovan Cytuj Odnośnik do komentarza
oskar_PL 34 Opublikowano 20 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Moj za(pipi)an.. pre-oder w MERLIN.pl Zamówienia w trakcie realizacji w Merlinie .(pipi)VVa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dark Dog 0 Opublikowano 20 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Moj za(pipi)an.. pre-oder w MERLIN.pl Zamówienia w trakcie realizacji w Merlinie .(pipi)VVa Nie lepiej kupic poprzez chocby amazon.de a preorder z merlina anulowac? Jak chcesz polska wersje, to Ci moge wyslac niemiecka poczta hehe Cytuj Odnośnik do komentarza
oskar_PL 34 Opublikowano 20 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Moj za(pipi)an.. pre-oder w MERLIN.pl Zamówienia w trakcie realizacji w Merlinie .(pipi)VVa Nie lepiej kupic poprzez chocby amazon.de a preorder z merlina anulowac? Jak chcesz polska wersje, to Ci moge wyslac niemiecka poczta hehe No tak tylko bralem limitke a limitka w DE 109 euro. Cytuj Odnośnik do komentarza
barcelona fan 33 Opublikowano 20 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Moj za(pipi)an.. pre-oder w MERLIN.pl Zamówienia w trakcie realizacji w Merlinie .(pipi)VVa Nie tylko ty czekasz...z tego co widzę w gram.pl też sobie troche w uja polecieli. Zamawiał ktoś jeszcze gram.pl? Cytuj Odnośnik do komentarza
Cr@sh 195 Opublikowano 20 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Limitka zamówiona w morele.net in da hauz ! Cytuj Odnośnik do komentarza
canuks 63 Opublikowano 20 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Moj za(pipi)an.. pre-oder w MERLIN.pl Zamówienia w trakcie realizacji w Merlinie .(pipi)VVa Nie tylko ty czekasz...z tego co widzę w gram.pl też sobie troche w uja polecieli. Zamawiał ktoś jeszcze gram.pl? Tak brak zamawiał w gram.pl i miał grę już o 9:30 Ja z ultimy dostałem o 12:40 ... i co mnie zaskoczyło jako bonusy oprócz nieśmietelnika dostałem też smycz i plakat idę grać Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 20 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 O 14:30 kurier z ultimy był u mnie. W sumie to ten plakat jest za(pipi)i.sty. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rooivalk 1 Opublikowano 20 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 A ja nie mogę grać,bo nie czyta płyty Wgrałem update przez pendrive,bo podobno GOW3 jest na tych nowych płytkach i myślałem,że to dlatego to działa. Niestety po wgraniu jest to samo,inne gry działają jak należy. Wiecie co może być przyczyną? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dark Dog 0 Opublikowano 20 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 A ja nie mogę grać,bo nie czyta płyty Wgrałem update przez pendrive,bo podobno GOW3 jest na tych nowych płytkach i myślałem,że to dlatego to działa. Niestety po wgraniu jest to samo,inne gry działają jak należy. Wiecie co może być przyczyną? Nie dziala,poniewaz: 1.Masz przerobiona konsole- kup nieprzerobiona 2.Podlacz konsole do internetu i zrob normalna aktualizacje dasha 3.Trafila Ci sie zle wytloczona plyta. To tak na szybko, bo sam czekam na kuriera i nudzi mi sie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi