Dabman 104 Opublikowano 28 lutego 2010 Opublikowano 28 lutego 2010 Witam, na wstępie widzę że na całym forum jest temat o GoW3 ( PS3 dział ) również na pierwszej stronie działu PS2 jest temat GoW2, natomiast GOW "zjadło" Stąd zakładam temat a w nim pytanie. W momencie gdzie widzimy figurkę syzyfa i idziemy po jeden potrzebny element, spotykamy się z podłogą która się rusza i w pewnym momencie otwiera. Co trzeba zrobić albo aby to przejść, albo aby się ona nie otworzyła? Cytuj
Square 8 711 Opublikowano 28 lutego 2010 Opublikowano 28 lutego 2010 Mówisz o momencie w którym wyskakują przeciwnicy i drzwi się zamykają ? Zabić wszystkich . Cytuj
Dabman 104 Opublikowano 28 lutego 2010 Autor Opublikowano 28 lutego 2010 na hardzie czasu jest o wiele mniej, nie daje rady, problem w tym ze "krzyczące" babki pojawiają się w koło... Cytuj
Zwyrodnialec 1 728 Opublikowano 28 lutego 2010 Opublikowano 28 lutego 2010 Jak masz to użyj Rage of the Gods (L3+R3). Albo czaru Poseidon's Rage. Cytuj
Dabman 104 Opublikowano 28 lutego 2010 Autor Opublikowano 28 lutego 2010 (edytowane) Teraz cisne biedaka z klatką ( poseidon's sacrefice ) Męczę się, nienawidze walczyć na czas... najgorsza rzecz w grze, brak jakotakich konterów + niektóre elementy na czas... Obecnie jestem w Amphitrite's Teample i nie bardzo wiem oco cho. Edytowane 28 lutego 2010 przez Dabman Cytuj
Square 8 711 Opublikowano 1 marca 2010 Opublikowano 1 marca 2010 To ta miejscówka z wodą i podnoszącymi się filarami po pociągnięciu wajchy ? Zamiast wskakiwać na góre, skaczesz do wody i nurkujesz w ostanim filarze. Cytuj
Dabman 104 Opublikowano 12 marca 2010 Autor Opublikowano 12 marca 2010 Znów problem nie wiele dalej, po filarach wróciłem z powrotem do lokacji z wodą, gdzie kierujemy promień światła, lecz nie wiem co teraz? Cytuj
Square 8 711 Opublikowano 12 marca 2010 Opublikowano 12 marca 2010 (edytowane) Nie wiem czy to już ten moment co mam na mysli. Masz otwarte drzwi do tego posągu Zeusa na środku pomieszczenia ? Jak tak to teraz trzeba ustawić promień z tego małego pomieszczenia z wodą (tam gdzie się idzie przez ten korytarz, co były zgniatające ścianki) aby trafił w kryształ w posągu Zeusa. Należy odpowiednio kręcić korbami, aż będziemy mieli ustawioną linie prostą. Następnie wystarczy zapalić promień. Edit: Chyba za bardzo wybiegłem do przodu. Jeżeli na środku pomieszczenia jest woda to nalezy tam zanurkować i wpłynąć do dziury. Później przejść daną lokacje,a następnie to co opisałem wcześniej. Edytowane 12 marca 2010 przez Square Cytuj
Dabman 104 Opublikowano 12 marca 2010 Autor Opublikowano 12 marca 2010 Dobra już mam, dzięki walktrough mi pomogło, Challenge of Hades, dużo jeszcze mi zostało do końca tej gry? Trójka leży i się kurzy a ja się papram z 1ką... Cytuj
Square 8 711 Opublikowano 12 marca 2010 Opublikowano 12 marca 2010 Hmm jak na pierwsze przejście to jeszcze kilka godzin Cytuj
Dabman 104 Opublikowano 12 marca 2010 Autor Opublikowano 12 marca 2010 Mimo iż uwielbiam H&S to przy GoW nie potrafię się zrelaksować ( hard ) natomiast przy DMC czy Ninja Gaiden bez problemowo, system walki noob friendly mi zupełnie nie odpowiada Lecz mimo wszystko chcę grę zaliczyć. Cytuj
barcelona fan 33 Opublikowano 21 kwietnia 2012 Opublikowano 21 kwietnia 2012 Powiem szczerze że słyszałem dużo na temat brutalności GoW ale część 1 jest jeszcze lajtowa. Gram aktualnie w GoW II i zauważyłem że Kratos znacznie bardziej masakruje tych co staną mu na drodze...Finisher tego Horseman'a kozacki...aktualnie jestem na etapie gdzie załatwiłem tego przywódcę barbarzyńców co na początku jeździł konno...Czekam na kolejnych...GoW II pod tym względem bije 1 na głowe... Cytuj
Zwyrodnialec 1 728 Opublikowano 21 kwietnia 2012 Opublikowano 21 kwietnia 2012 (edytowane) W pierwszej części nie mordował wcale lżej. Hydra nadziana na złamany maszt, czy minotaur przebity palem Edytowane 21 kwietnia 2012 przez Zwyrodnialec Cytuj
Square 8 711 Opublikowano 21 kwietnia 2012 Opublikowano 21 kwietnia 2012 No i w jedynce jest genialny motyw z poświęceniem człowieka w klatce (tylko wersja US, w EU zamiast żołnierza był stworek). W pozostałych częściach pomimo tego że są podobne akcje, to nie mają takiej dawki emocji. Cytuj
Zwyrodnialec 1 728 Opublikowano 21 kwietnia 2012 Opublikowano 21 kwietnia 2012 No nie wiem, jak dla mnie najlepsza tego typu scena to ta z trójki z niewolnicą Posejdona. Cytuj
Square 8 711 Opublikowano 21 kwietnia 2012 Opublikowano 21 kwietnia 2012 No właśnie jak dla mnie to była za spokojna, jedynie ostatnia kwestia jak krzyczała żeby Kraos jej nie zostawiał. Za to koleś w klatce pokrzykiwał całą "wspinaczkę", a od prostej to już był całkowity lament. Cytuj
Zwyrodnialec 1 728 Opublikowano 21 kwietnia 2012 Opublikowano 21 kwietnia 2012 No właśnie jak dla mnie to była za spokojna, jedynie ostatnia kwestia jak krzyczała żeby Kraos jej nie zostawiał. Za to koleś w klatce pokrzykiwał całą "wspinaczkę", a od prostej to już był całkowity lament. Kratos najpierw ją uratował i osłaniał przez jakiś czas, by finalnie skończyła jako mielonka. Poza tym to była cycata babeczka, a nie jakiś tam randomowy żołnierz Dlatego ta scena zrobiła na mnie lepsze wrażenie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi