Jazdaone 3 Opublikowano 28 lutego 2010 Opublikowano 28 lutego 2010 (edytowane) Witam Potrzebuje dzwiek na pierwszym planie, starodawnego aparatu. Chodzi mi o taki aparat jak czasami widzi sie w westernach, gdzie koles wchodzi pod plachte aparatu i w drugiej rece trzyma magnez. chodzi mi dokladnie o ten dzwiek jak pali sie ten magnez. Nie oczekuje ze ktos ma taki dzwiek, ale moze ktos pamieta tytul filmu w jakim byl ten dzwiek. Wiem ze widzialem cala mase filmow z tym efektem, ale jak na zlosc teraz mam pustke w glowie. Co do dzwieku wazne aby byl on bez glosow ludzkich, zwierzecych, pociagow itp. Wytne sobie po prostu odpowiedni kawalek i przemienie na .mp3. prosba jest bardzo pilna, wiec jakby ktos widzial ostatnio film z takim dzwiekiem to bardzo bym prosil o wpisanie tytulu w tym watku. Edytowane 28 lutego 2010 przez Jazdaone Cytuj
Colin 1 976 Opublikowano 28 lutego 2010 Opublikowano 28 lutego 2010 (edytowane) oblukaj powrót do przeszłości 3. kojarzy mi się scena jak Marty z Emmettem robili sobie pamiątkową fotkę. chyba pod koniec filmu i bez zakłóceń. opcjonalnie Wild Wild West. Edytowane 28 lutego 2010 przez Colin84 Cytuj
Jazdaone 3 Opublikowano 28 lutego 2010 Autor Opublikowano 28 lutego 2010 oblukaj powrót do przeszłości 3. kojarzy mi się scena jak Marty z Emmettem robili sobie pamiątkową fotkę. chyba pod koniec filmu i bez zakłóceń. opcjonalnie Wild Wild West. w wild wild west powinno byc na 100%. jutro z rana przejze film. trzymaj kciuki. Cytuj
MaroS 289 Opublikowano 28 lutego 2010 Opublikowano 28 lutego 2010 (edytowane) nie kojarzę tego dźwięku ale tutaj masz link do dobrej wyszukiwarki wszelakich dźwięków. http://www.findsounds.com/ Edytowane 28 lutego 2010 przez MaroS Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi