archab 0 Opublikowano 28 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 Myślę że Chase the Express to jedna z lepszych gier jakie powstały na szaraku i śmiało mogę stwierdzić że nawet po upływie takiego czasu kiedy po nią sięgnąłem to tak samo mnie bawiła jak parę lat temu. Cytuj Odnośnik do komentarza
gapol 1 Opublikowano 31 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 Dobra gierka i jedna z ostatnich. Naprawde miło mi się w nią grało ale jakoś wielce mi w pamięci nie zapadła w przeciwieństwie do np serii Syphon Filter Cytuj Odnośnik do komentarza
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 31 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 Bardzo dobra gra, z TRA-GI-CZNY-MI dialogami i postaciami pobocznymi. Rozgrywka i mechanika jest przyjemna, a reszta...cóż, pamiętajmy, że 10 lat temu były inne standardy fabularne Cytuj Odnośnik do komentarza
Josh the Boy 24 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Liberator 2 spotyka Resident Evil. Świetne walki z bossami, lekka nieliniowość fabularna, sporo świetnych patentów (vide rozbrajanie bomb) + klimatyczny OST. Bardzo, bardzo dobra gierka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Trundle 1 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Do tego w grze odwiedzamy Polske ;d Cytuj Odnośnik do komentarza
Josh the Boy 24 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 (edytowane) W ogóle ładny kawałek Europy, Smoleńsk też się załapał. Polskę za to można na kilka sposobów przejechać, o ile dobrze pamiętam jest nawet moja mieścina :] Edytowane 9 Kwietnia 2011 przez Josh the Boy Cytuj Odnośnik do komentarza
specnaz97 0 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Pamietajcie tez ze gra miala dwa zakonczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Pamietamy Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 851 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 HASEDEEKSPRES zawsze tak nazywałem tę grę i zostało mi to do dziś Eh, wyobrażacie sobie grę, która w całości się dzieje się w pociągu, w dzisiejszych czasach? Brakuje mi czegoś takiego. Teraz to trzeba misje co 5 minut zmieniać i rzucać gracza z jednego bieguna na drugi, żeby się nie znudził za bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Pyerdole, kupuję to. Cytuj Odnośnik do komentarza
specnaz97 0 Opublikowano 31 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 Do tej pory pamietam szelest munduru naszego komandosa,przy biegu w przedzialach Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 643 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Rok temu odpalilem, dlugo nie pogralem ale gra tam utrzymywala jakis klimat, wiec nie jest najgorzej (ale w pamieci lepsza jest) Cytuj Odnośnik do komentarza
specnaz97 0 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Najlepszy byl znany w moich stronach mit o grze ze w misji w ktorej zmieniamy tory,dojezdzalo sie do zupelnie innego miasta z inna misja. Cytuj Odnośnik do komentarza
kirkor 5 Opublikowano 27 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Dobrze pemiątem tą grę - podobała mi się Miała w sobie coś ciekawego - klimat. Jednak na pytanie czy "dalej moze cieszyć" ciężko mi jest jednoznacznie odpowiedzieć - musiałbym ją odpalić, jednak mam wrażenie, że nie byłoby już tak fajnie jak kiedyś. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi