jarko van basten 0 Opublikowano 3 marca 2010 Opublikowano 3 marca 2010 właśnie kupiłem komputer świat gry ,czytam recenzje a tam jedna z nich napisana przez kosa.W stopce redakcyjnej też jest ,więc o co chodzi?Nie jest już w psx extrime , czy po prostu dorabia do pensji:) Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 3 marca 2010 Opublikowano 3 marca 2010 Z tego co słyszałem, to Koso pisze też podobno do Playa, a i na gamezilla.pl się udziela (i to teraz głównie tam). Może sobie dorabia, jego sprawa. :potter: Cytuj
Karol633 2 Opublikowano 3 marca 2010 Opublikowano 3 marca 2010 O ile mi wiadomo, to w stopce jest napisane nazwisko Kossakowski, a nasz Koso to Kosman. Cytuj
jarko van basten 0 Opublikowano 3 marca 2010 Autor Opublikowano 3 marca 2010 Marcin Kosman,a pod recenzją jest zdjęcie - sprawdź Cytuj
MYSZa7 8 944 Opublikowano 3 marca 2010 Opublikowano 3 marca 2010 O ile mi wiadomo, to w stopce jest napisane nazwisko Kossakowski, a nasz Koso to Kosman. ...Marcin Kosman 8) Cytuj
Kazuo 134 Opublikowano 3 marca 2010 Opublikowano 3 marca 2010 Ło ja, obrotny gość ten Marcin Kosman. Szacun. Cytuj
Texz 670 Opublikowano 3 marca 2010 Opublikowano 3 marca 2010 Na mieście były ploty, że w następnym "Twoim Weekendzie" Koso też zaszczyci swoją, ekhm, osobą. Cytuj
koso 114 Opublikowano 3 marca 2010 Opublikowano 3 marca 2010 Będę. I pokażę się z zupełnie innej, że tak powiem, strony! Cytuj
Blaise 3 609 Opublikowano 3 marca 2010 Opublikowano 3 marca 2010 Koso jest z PZPN-u W sumie dobrze pisze, także niech jak najwięcej osób się zapoznaje z Jego stylem, niedługo otworzysz lodówkę,a tam na parówkach Koso. Cytuj
Mendrek 571 Opublikowano 3 marca 2010 Opublikowano 3 marca 2010 Wziął sobie do serca ideę bycia debeściakiem. Debeściak nie pisze w jednym piśmie, tylko w 8 i jeszcze dwóch portalach. Nie pamiętam Ściery by ochrzaniał Kosa za terminy, toteż chyba oddaje je na czas. Zastanówmy się jednak, jak to w ogóle możliwe? Może ma po prostu dużą rodzinę, albo w szafie chowa mongolskich niewolników, którzy czytają jego teksty, a potem piszą jego stylem? Chyba, że jego pierwszego sklonowali? Cytuj
Słupek 2 169 Opublikowano 3 marca 2010 Opublikowano 3 marca 2010 Jest na to inne wytłumaczenie, Koso jest Origami Killer. Cytuj
Blaise 3 609 Opublikowano 3 marca 2010 Opublikowano 3 marca 2010 Mendrek, krótka jak na Ciebie. Nawet Pieczary nie trzeba wołać by streścił. Cytuj
Diabeu 1 Opublikowano 3 marca 2010 Opublikowano 3 marca 2010 Będę. I pokażę się z zupełnie innej, że tak powiem, strony! jeszcze sesja do "Adama" i pozamiatane Cytuj
Kazuo 134 Opublikowano 3 marca 2010 Opublikowano 3 marca 2010 (edytowane) Nie zapominajmy o "Pani domu". Zresztą, nevermind. Szczytem debeściactwa i tak byłoby wystąpienie w fotostory z Bravo. Edytowane 3 marca 2010 przez Kazuo Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 3 marca 2010 Opublikowano 3 marca 2010 Nie zapominajmy o "Pani domu". Zresztą, nevermind. Szczytem debeściactwa i tak byłoby wystąpienie w fotostory z Bravo. To był chyba Playman. Cytuj
Kazuo 134 Opublikowano 3 marca 2010 Opublikowano 3 marca 2010 Mi się wydaje, że Playman zawsze celował wyżej. W końcu ten zgred, jak żaden inny wywołał ogromny popłoch występując jako statysta w "Fali Zbrodni". Gwiazdor normalnie. Cytuj
Hejas 455 Opublikowano 4 marca 2010 Opublikowano 4 marca 2010 Koso nie dość, że pisze do 7 czasopism i 15 portali internetowych, to jeszcze chyba najaktywniej ze wszystkich redaktorów udziela się na tym forum. Nie wiem, skąd bierze czas na wynajdowanie tych wszystkich nieścisłości w Heavy Rain. A Komputer Świat Gry nie jest przypadkiem do dupy? Cytuj
Gość MasterShake Opublikowano 4 marca 2010 Opublikowano 4 marca 2010 Co mi przypomina - gdzie jest Playman?> Cytuj
sznurek 10 Opublikowano 5 marca 2010 Opublikowano 5 marca 2010 Co w tym złego? W kapitalizmie trzeba zapi.erdalać jak się chce człowiek czegoś dorobić. Cytuj
grzybiarz 10 301 Opublikowano 30 marca 2015 Opublikowano 30 marca 2015 Marcin Kosman zakończył swoje opus magnum, czyli książkę "Nie tylko Wiedźmin. Historia polskich gier komputerowych". Nie mogę się doczekać, aby wbić w nią zęby. „Premiera? Koniec kwietnia w papierze, 2-3 tygodnie później e-book. Gdzie będzie można zamówić? Papierową wersję na Open Becie, ale nie tylko. Szczegóły niebawem. A e-booka – w każdym fajnym sklepie z e-bookami. Ile stron? Ponad 400. Kto rysował okładkę? No przecież, że Michał „Śledziu” Śledziński. Kto wydaje? Wydawnictwo Open Beta oczywiście. Tak, też nie wiedziałem, że istnieje." http://openbeta.pl/napisalem-ksiazke-nie-tylko-wiedzmin-historia-polskich-gier-komputerowych-to-opowiesc-o-tym-jak-zaczelismy-robic-swietne-gry/ To nie mój tekst, to tekst gościa od PIXELa. 2 Cytuj
Mejm 15 336 Opublikowano 30 marca 2015 Opublikowano 30 marca 2015 Koso spoko ale predzej czy pozniej i tak wszystko zostanie rozpisane w pe, cda i pixelu w ramach publicystyki/retro. Cytuj
Colin 1 975 Opublikowano 30 marca 2015 Opublikowano 30 marca 2015 czyli albo kupisz season pass od razu albo pojedyncze odcinki z czasem Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi