Skocz do zawartości

koso w komputer świat gry?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To nie musi byc przeciez Koso. Po prostu teraz jest ogolnie w pismach moda na retro, a w cda co jakis czas uderzaja w polska nute.

Opublikowano

Koso jest debeściak. Kupuję książkę w dniu premiery, zapowiada się pasjonująca lektura. Czemu wcześniej nie wiedziałem że powstaje coś tak ciekawego? Jaram się. Tylko ta okładka... fuj, to wygląda jak poradnik gry-online :)

Opublikowano

Kto wydaje? Wydawnictwo Open Beta oczywiście. Tak, też nie wiedziałem, że istnieje.

Dziwnie brzmi to zdanie, tak jakby nikt nie chciał wydać tej książki i Koso wydaje ją własnym sumptem*

* - trudny wyraz na dziś

Opublikowano

Kto wydaje? Wydawnictwo Open Beta oczywiście. Tak, też nie wiedziałem, że istnieje.

Dziwnie brzmi to zdanie, tak jakby nikt nie chciał wydać tej książki i Koso wydaje ją własnym sumptem*

* - trudny wyraz na dziś

Nie bój nic. Zainteresowania wydawców nie sprawdzałem, bo od początku chciałem to wydać sam. Co nie znaczy, że książka nie będzie miała szerokiej dystrybucji, ale o tym na razie cicho sza :)

Opublikowano

Tematyka to strzał prosto w moje serce, gratulacje z powodu kolejnego sprzedanego egzemplarza!

Opublikowano

Mam troche mieszane uczucia bo jednak sporo produkcji made in pl w latach 90. wychodzilo na blache, a Koso to raczej frakcja konsolowa. Ciekawe jak poradzil sobie z tym "problemem", bo nie chcialbym czuc sie rownie niezrecznie jak przy lekturze CDA piszacym o historii konsol w polsce.

Opublikowano

Mam troche mieszane uczucia bo jednak sporo produkcji made in pl w latach 90. wychodzilo na blache, a Koso to raczej frakcja konsolowa. Ciekawe jak poradzil sobie z tym "problemem", bo nie chcialbym czuc sie rownie niezrecznie jak przy lekturze CDA piszacym o historii konsol w polsce.

Koso chyba z tego co pamiętam pisał, że jest fanem starych pecetowych point'n'clicków więc coś tam na pewno wie.

Opublikowano

No to dobrze, wiemy juz, ze Kajko i Kokosz w krainie borostworow bedziez zcoverowany xD. Nie no, w rzetelnosc Kosa nie watpie, taka refleksja mnie tylko naszla ostatnio.

Gość yaczes
Opublikowano

Koso nie lubie, ale kupie, bo trzeba wspierac takie inicjatywy.

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Obejrzałem powyższy filmik i właśnie zamówiłem. Niezła reklama chris85 :)

Swoją drogą, ile to PSx Extreme wypromowało osób? Każdy ze zgredów, mimo, że już nie pisuje do pisma, jest np. jakimś developerem, wydawcą, redaktorem portalu itp. Nawet Playman zagrał kilka epizodycznych ról.