White 23 Opublikowano 2 lutego 2009 Opublikowano 2 lutego 2009 Tekst Kosa w którymś ze starych numerów (recka DMC ale łba se ucząć nie dam) Recenzję DMC pisał Myszaq więc nic z tego. Niesamowicie rozbawił mnie kiedyś tekst z recenzji Spec Ops: Stealth Patrol (chyba, mógł to być jakiś inny Spec Ops na PSX'a), dotyczący przekładu komendy "Fire'em up!" na język polski. Niestety, nie pamiętam dokładnie ani treści ani autora. Jakby ktoś mógł sprawdzić i tu przytoczyć to by było fajowo. Cytuj
Stoki Chan 1 Opublikowano 3 lutego 2009 Opublikowano 3 lutego 2009 Myszaq i jego JAWOR rządził na maxa ... przeczytajcie sobie wstęp do recki Dave Mirra z PSXa .... to się przecież zapisało w historii PE :D :D hahaha Cytuj
Myszaq 0 Opublikowano 24 lutego 2009 Opublikowano 24 lutego 2009 Myszaq i jego JAWOR rządził na maxa ... przeczytajcie sobie wstęp do recki Dave Mirra z PSXa .... to się przecież zapisało w historii PE :D :D hahaha polecam koncowke recenzji Skate 2 w najnowszym #139 PE... tam byl wstep, tu zakonczenie.... historia zatoczyla kolo Cytuj
nievil 29 Opublikowano 25 lutego 2009 Opublikowano 25 lutego 2009 Z perspektywy czasu i tego co pamiętam to muszę przyznać, że najlepsze teksty to kamera wśród..... (opis odpluwania flegmy przez Lokiego pamiętam do dziś), test dreamcasta (libacja) i opis extreme party 1 (namioty) - w tych wypadkach redakcja sięgnęła absolutu swego kunsztu pisarskiego i pomysłowości - późniejsze teksty do pięt im nie sięgały i nie sięgają. Cytuj
Gospodarz 1 Opublikowano 12 czerwca 2009 Opublikowano 12 czerwca 2009 Było kilka niesamowitych tekstów, ale do pamięci najbardziej wryła mi się recenzja Gran Turismo 3 napisana przez HIVa, kliku stronicowa, opisująca wiele szczegółów i aspektów GT3 oraz niezwykle klimatyczna. Faktycznie żadne rzemiosło: wstęp, opis fabuły, grafiki, zalet, wad i podsumowanie, ale majstersztyk, który czyta się nie tylko dla informacji, ale i dla przyjemności. Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 14 czerwca 2009 Opublikowano 14 czerwca 2009 W szczególności zapamiętałem świetna recenzję MGS4 w wykonaniu Kosa i bardzo dobre podsumowanie - "najpiękniejszy epos o wojnie, honorze i przemijaniu". To było dobre. Cytuj
daras 3 Opublikowano 19 czerwca 2009 Opublikowano 19 czerwca 2009 Najwieksza afere zrobila chyba recenzja HIV'a do MGS2 i ocena -8 a potem polew z konkurencji ze to "gra ktora zmienia nasze zycie" 1 Cytuj
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 19 czerwca 2009 Opublikowano 19 czerwca 2009 (edytowane) W oryginale to było "czyni ludzi lepszymi", ale rzeczywiście śmiechowa akcja z tym była. Edytowane 19 czerwca 2009 przez Zwyrodnialec Cytuj
POL_SouL 1 Opublikowano 20 czerwca 2009 Opublikowano 20 czerwca 2009 Nie chce mi się wracać do czasów poganów więc zapodam bardziej tutejszym tekstem z archiwów: - "Te Mutki to na pewno nie do mnie" (pyta Mutti) - "Nie" (odp Ściera) Art o Fallout 3. Uśmiałem się do łez. -_- Cytuj
Yukiko-chan 0 Opublikowano 2 lipca 2009 Opublikowano 2 lipca 2009 Ja najbardziej pamiętam "Świat według developerów", "Opowieści skrypty" (głównie teksty Myszaqa ). No i wszystkie relacje z wyjazdów. Często laliśmy z kumplami i bratem ze smiechu Cytuj
Wojnareeq 1 Opublikowano 2 lipca 2009 Opublikowano 2 lipca 2009 PE #136, recka Banjo-Kazooie Nuts & Bolts "natomiast wyrywanie najcenniejszych trofeów (...) to ogromne wyzwanie dla twardzieli pierdzących przy laniu" HIV, jesteś obleśny Cytuj
gigant84 2 Opublikowano 22 stycznia 2010 Opublikowano 22 stycznia 2010 kiedyś była ankieta i tam było pytanie o najlepszy tekst pamiętam że ktoś wpisał "hłe hłe" Cytuj
Kazuo 134 Opublikowano 22 stycznia 2010 Opublikowano 22 stycznia 2010 "3 dni głupawki", czyli streszczenie ded-lajnu. To było epickie. Cytuj
Bzduras 12 490 Opublikowano 23 stycznia 2010 Opublikowano 23 stycznia 2010 Ja zawsze będę pamiętał zakończenie recki Tekkena 5 Mashtera. "Jesteś jedynym prawowitym nosicielem.Idż i zaraz całą ludzkość" czy jakoś tak. Ja tam bym postawił ołtarzyk Ścierze za kontrę ("dziękujemy Mashter za to jakże jednoznaczne podsumowanie. Szkoda, że ja nie mam tej wersji Tekkena 5", czy coś w ten deseń). Cytuj
zduniacz 123 Opublikowano 24 stycznia 2010 Opublikowano 24 stycznia 2010 relacja Lokiego z wypadu do Japonii. Cytuj
jameso 0 Opublikowano 24 stycznia 2010 Opublikowano 24 stycznia 2010 " Zapach 8 bitów" i tekst Ściery z 48-49 numeru( ten składający się z różnych wynurzeń Aliena). Cytuj
jan95kes 40 Opublikowano 27 lutego 2010 Opublikowano 27 lutego 2010 Jeżeli chodzi o felietony to: "Gry- sztuka przetrwania" z nr. 68, oraz "Okiem Maniaka" z numeru 48, o którym traktował post powyżej Cytuj
gapol 1 Opublikowano 28 stycznia 2011 Opublikowano 28 stycznia 2011 (edytowane) "bo ja biedny student z Polski jestem, boli mnie oko, a ciężarna żona w kraju ledwo odpędza się od niedźwiedzi polarnych" xD miazga Tekst Aja z #22 Edytowane 28 stycznia 2011 przez gapol 1 Cytuj
PRQc 705 Opublikowano 29 stycznia 2011 Opublikowano 29 stycznia 2011 Z recenzji to GTA:SA a z artykułów/publicystyki yo muszę się zastanowić dużo za(pipi)istych tekstów było można by było zrobić top 30 Cytuj
Kazub 4 583 Opublikowano 29 stycznia 2011 Opublikowano 29 stycznia 2011 Najlepszymi tekstami od zawsze sypał Myszak, zdarzało mu się rzucić sucharem ale w ogólnym rozrachunku to było najśmieszniej (vide recka GTA:SA czy cykl typowy bohater). Cytuj
masaKRATOS 816 Opublikowano 31 stycznia 2011 Opublikowano 31 stycznia 2011 Mi sie podobała najbardziej recka GTA San Andreas i DMC 1 z PE nr 50. Chociaz tak Myszaq napisał babola , bo Triszh się nie całowała z Dantem , ale ogólnie OK recenzja. Cytuj
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 31 stycznia 2011 Opublikowano 31 stycznia 2011 Wszystkie recki Myszaqa związane z DMC były dobre. Podobnie Kali mocną reckę Okami napisał. Cytuj
walek 96 Opublikowano 24 lutego 2011 Opublikowano 24 lutego 2011 Kali to nawiekszy entuzjasta gier video, ktory prawdopodbnie na lekcjach matematyki nauczyl sie dwoch cyfr... 9 i 10. Nie pamieta, aby bylo cos ocenione przez kaliego ponizej tych wartosci. Mi najbardziej utkwila slynna recenzja MGS2 i ocena 8-. Nie jestem pewien ale HIV napsial wtedy, ze wolalby kupic za 200 zeta buty na zime niz interaktywny film. Masz jeszcze te kozaki Hiv? Cytuj
Kali 85 Opublikowano 1 marca 2011 Opublikowano 1 marca 2011 Kali to nawiekszy entuzjasta gier video, ktory prawdopodbnie na lekcjach matematyki nauczyl sie dwoch cyfr... 9 i 10. Nie pamieta, aby bylo cos ocenione przez kaliego ponizej tych wartosci. Huh... Masz pewnie aktualny PE numer w ręce, nie ma też pewnie problemu, byś przekartkował kilka kolejnych - wypisz więc wszystkie moje recenzje i pokaż choć jedną dziewiątkę (poza NFS: HP). O dyszkach nie wspominając. Cóż, ze stereotypami nie idzie walczyć, nie ma sensu się ścierać. 1 Cytuj
Josh the Boy 24 Opublikowano 1 marca 2011 Opublikowano 1 marca 2011 Poczekamy, aż wyjdzie kolejny przeciętny slasher i znowu zgarnie 9/10 lub 10/10. Stawiam na HS II lub kolejnego God of War'a :happy: Mi w pamięci najbardziej utkwiły dwa teksty - "3 dni głupawki" oraz "Schiza" autorstwa niejakiego Wieprzka. Klasyka. Wręcz legenda. Do dzisiaj lubię je sobie poczytać na kibelku, brechtając jak za starych dobrych czasów (mniejsza z tym, że z tego drugiego niewiele idzie w ogóle zrozumieć). Do tego dorzucam dawne felietony Mazziego, wtedy kiedy jeszcze miał cały zapas dobrych pomysłów. W recenzjach zawsze królował Myszaq ze swoimi głupio-śmieszno-mięsnymi wynurzeniami. Przede wszystkim jednak gościowi nigdy nie można było odmówić oryginalności. Recki obu Hulków, DMC, GTA czy Silentów, to jak dla mnie czołówka. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi