ZakOnIck 22 Opublikowano 1 marca 2011 Opublikowano 1 marca 2011 Mi jedno zdanie utkwiło w pamięci, niestety nie pamiętam kto to napisał. Była to recenzja jednego z pierwszych residentów "Miasto wygląda jak zlot popaprańców pod hasłem: Jestem Inny" Cytuj
Kali 85 Opublikowano 4 marca 2011 Opublikowano 4 marca 2011 Poczekamy, aż wyjdzie kolejny przeciętny slasher i znowu zgarnie 9/10 lub 10/10. Stawiam na HS II lub kolejnego God of War'a :happy: No faktycznie, średnie slashery jak nic:) 2 Cytuj
gigant84 2 Opublikowano 17 sierpnia 2011 Opublikowano 17 sierpnia 2011 Hłe hłe hłe to jest najlepszy tekst:-) Cytuj
Boskurek 1 Opublikowano 22 grudnia 2011 Opublikowano 22 grudnia 2011 Ja osobiście najlepiej pamiętam tekst Myszaqa o "Chorych pomysłach developerów". Natomiast jeżeli chodzi o zdania, które najbardziej mnie rozśmieszyły, to do dziś polewam z komiksu Ktomaczas o Paulu, Ninie i Jinie i jego puencie: "No mały, zostaliśmy tylko ty i ja... No i ofkoz WUJEK WACEK!" 1 Cytuj
gigant84 2 Opublikowano 27 grudnia 2011 Opublikowano 27 grudnia 2011 Dla mnie najlepszym tekstem był "Trening czyni mistrza...... , a mistrza pochłonęły pijackie zgliszcza" :-) Kultowy już tekst :-) 1 Cytuj
Andrew21 856 Opublikowano 29 grudnia 2011 Opublikowano 29 grudnia 2011 Najlepszy tekst Kaliego z recki Heavenly Sword: "Playstation 3 dostaje swojego killera najpotężniejszego kalibru: System Sellera. Przypuszczam, że samo Heavenly Sword sprzeda więcej Peestrójek, niż Gears of War xboxów 360" 5 Cytuj
dc1982 35 Opublikowano 29 grudnia 2011 Opublikowano 29 grudnia 2011 Koso i jego podpis pod bullshotem z King Konga "Tak ta gra wygląda na PS2 , o żadnym retuszu nie mam mowy za co ręczę własną kością policzkową" , do dziś widząc jakiś render czy "filmik na niby-silniku" (The Last of Us) przypomina mi się ta sentencja , dobre były też 3 grosze HiVa do MGS2 jadące Kojimę (kiedyś oburzenie dziś dużo bym dał za tak szczere recki). 1 Cytuj
kanabis 22 470 Opublikowano 4 stycznia 2012 Opublikowano 4 stycznia 2012 Pamiętam w którymś numerze było coś tam o pierdzeniu, ale wtedy sie uśmiałem hehe Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 4 stycznia 2012 Opublikowano 4 stycznia 2012 Dla mnie najlepszy jest tekst Mazzi'ego z numeru 77 (w którym była recka Manhunta) pod tytłuem "Historia Siwego, czyli o brutalności w grach wideo z przymrużeniem oka". Numer był wydany przed świętami, co wywołało oburzenie Ściery, he he he. Cytuj
autoklasyka 65 Opublikowano 16 lipca 2015 Opublikowano 16 lipca 2015 Hmmmm? GAMERA ma najlepsze teksty i nie tylko teksty? teksty? ale niestety nie mogę nic tu napisać. GAMERA jesteś moim ulubionym zgredem w PE. Zawsze byłeś i będziesz. Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 16 lipca 2015 Opublikowano 16 lipca 2015 A kiedy ostatnio czytałeś jakiś tekst Gamery? Cytuj
Ludwes 1 682 Opublikowano 16 lipca 2015 Opublikowano 16 lipca 2015 Gamera w tamtym roku zrecenzował Formułę1 2014, więc to nie jest tak, że od dawna nic nie pisze. Cytuj
Sugan 60 Opublikowano 20 lipca 2015 Opublikowano 20 lipca 2015 Hmmmm? GAMERA ma najlepsze teksty i nie tylko teksty? teksty? ale niestety nie mogę nic tu napisać. GAMERA jesteś moim ulubionym zgredem w PE. Zawsze byłeś i będziesz. gamera idz spac Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 20 lipca 2015 Opublikowano 20 lipca 2015 To jest pewnie jego brat! Nick by się zgadzał. Cytuj
HłeHłeHłe 0 Opublikowano 1 stycznia 2021 Opublikowano 1 stycznia 2021 Najlepszy tekst w historii Szmatławca to zdecydowanie relacja z redakcyjnego zlotu gdzieś na wiosce w domkach letniskowych. Dawno temu, jeszcze Dziadu pisał., 2000 któryś rok Jak to czytałem to śmiałem się na głos, a matka przychodziła do pokoju pytając czy coś brałem. Hiv wykrzykiwał jakieś hasła ze schodów, potem się z nich rzucił, ktoś sobie zarzygał spodnie, ale jak poszli grać w piłkę na deszczu to same się wyprawy, ktoś poszedł skręcić ciastko do WC, a tam "jajecznica". Dusiłem się ze śmiechu jak to czytałem. Trzoda w najczystszej postaci. Mam więcej niż 2 razy tyle lat co wtedy ale nadal mnie to śmieszy. Cytuj
mitra 1 787 Opublikowano 1 stycznia 2021 Opublikowano 1 stycznia 2021 Najlepszy i jak dotąd (jak dla mnie opis w historii magazynów pisanych) najśmieszniejszy opis gry to jest autorstwa Myszaq'ka do Syphon Filter, gdzie akcja się działa w parku i Myszaq napisał: teraz lepiej za nim dogonisz go w parku to strzelaj w żarówki od latarni. Załóż notowizor. Wtedy on przejdzie na gównowizję a Ty na koktowizje. Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 1 stycznia 2021 Opublikowano 1 stycznia 2021 Kurde, tornado Kacper ma już 16 lat. Ostatnio otworzyłem któryś numer i HIV wrzucił fotę niemowlaka. A co jeśli TornadoKacper to Pupcio? Cytuj
mitra 1 787 Opublikowano 1 stycznia 2021 Opublikowano 1 stycznia 2021 Jak ten czas płynie. Ja pamietam jak się jarrał, że będzie gówniak. Ciekawe jak teraz wygląda. Cytuj
Plejstejsion 1 Opublikowano 19 marca Opublikowano 19 marca Mnie najbardziej śmieszyły relacje z wyjazdów, zawsze była jakaś trzoda, a redakcyjne zloty to była wisienka na torcie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi