WisnieR 2 698 Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 Polećcie jakiś zestaw klawiatura + mysz bezprzewodowa w cenie około 100zł. Moją uwage przyciągnęły te dwa pordukty: http://allegro.pl/item947213734_klawiatura_mysz_bezprzewodowa_logitech_mk300_nowa.html http://allegro.pl/item933819713_a4tech_gk_870d_zestaw_bezprzewodowy_10m_bstok_1629.html Kompletnie się na tym nie znam. Na PC nie gram ale cenie sobie płaskie klawisze na klawiaturze i wygode. Jakieś dodatkowe funkcje i klawisze też mile widziane I tak wiem ze moge dopłacić X zł i mieć coś lepszego i uber funkcjonalnego ale mam określony fundusz i potrzeby. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Oran Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 Logitech broni się sam, nawet po zdjęciach widać różnicę w jakości (plastik). Cytuj Odnośnik do komentarza
Cr@sh 195 Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 A4Tech wygląda strasznie biednie, bez zastanowienia brać Logitecha Cytuj Odnośnik do komentarza
/Kradz!ej/ 0 Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 To ja też poproszę o radę, bo ostatnio pojawiła się u mnie idea zmiany gryzonia i klawikordu. Jakie mam wymagania (ostrzegam, że będe brzmiał jak kobieta mówiąca "chcę czerwony" o samochodzie ): - płaskawa, maława (acz nie mikroskopijna, i enter musi być klasyczny, duży) klawa, koniecznie bezprzewodowa - dosć lekka mysz (zmienianie wagi dzięki odważnikom byłoby boskie), może być przewodowa bądź bezprzewodowa - niezbyt drogo (szerokie pojęcie), ale szajsu brał nie będę Jakieś idee? Może linki do sklepów, gdzie oferty są rozbudowane i ceny niezawyżone i mógłbym się porozgladać? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Mr. Blue Opublikowano 18 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 (edytowane) Czy klawiatura bezprzewodowa będzie współpracować z laptopem? By ominąć zbędnych pytań chodzi o to by lapka podłączyć hdmi do mojego tv i spokojnie pracować sobie z stołu. Edytowane 18 Marca 2010 przez Mr. Blue Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 18 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 Tak, będzie. klawy bezprzewodowe są zawsze z odbiornikiem podłączanym do portu usb. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Mr. Blue Opublikowano 18 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 Dziękuje stoneczko. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi