Gość donsterydo Opublikowano 12 czerwca 2010 Opublikowano 12 czerwca 2010 Grafika to kwestia drugorzędna. Gameplay taki nijaki. Cytuj
Gość Opublikowano 12 czerwca 2010 Opublikowano 12 czerwca 2010 Bulletstorm moze jeszcze zaskoczyc, Epic nie pakowalby kasy w byle co. Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 12 czerwca 2010 Opublikowano 12 czerwca 2010 (edytowane) Pewnie, że tak. Bulletstorm ma potencjał i prezentuje się o niebo lepiej. Poza tym na pewno Bulletstorm nie jest/nie wygląda jak "standardowy fps". Edytowane 12 czerwca 2010 przez SłupekPL Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 12 czerwca 2010 Opublikowano 12 czerwca 2010 No ok, może trochę przesadziłem, nie jest standardowy, bo podpierdolił patent z DMC i Madworld. Na jak najefektowniejsze zabijanie. Ale samo bieganie z gnatem w tej grze po tym co do tej pory widziałem, kojarzy mi się cały czas z Unreal Tournament i walką z botami. Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 17 czerwca 2010 Opublikowano 17 czerwca 2010 http://www.gametrailers.com/video/e3-2010-bodycount/700499 http://www.gametrailers.com/video/e3-2010-bodycount/700497 Nowy gameplay. Oprawa może nie jest najlepsza, ale rozwałka daje radę. Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 16 sierpnia 2011 Opublikowano 16 sierpnia 2011 Panowie nawet nie warto ściągać tego dema Gra nie jest crapem ale zwyczajnie jest jakaś zje.bana, od razu widać niską rozdzielczość, ale przede wszystkim nie wiem jak oni to zrobili, ale sterowanie jest opóźnione o jakieś pól sekundy :F Cytuj
Daddy 4 226 Opublikowano 16 sierpnia 2011 Opublikowano 16 sierpnia 2011 (edytowane) zapowiadał się następca Blacka a jest średniak, gra poziomu Brink, demolka nawet nawet ale co po niej jak gameplay i cały otoczka gry ssie, sterowanie to już kompletna porażka, z lagiem, niewygodne i nieprecyzyjne. Graficznie to mi przypomina Split Second w FPP. Edytowane 16 sierpnia 2011 przez Daddy Cytuj
leszekch 5 Opublikowano 16 sierpnia 2011 Opublikowano 16 sierpnia 2011 sterowanie jest fatalne zrobiło mi się przy tej grze niedobrze,dosłownie ( raz już tak miałem jeśli dobrze pamientam to Kiss psycho na drimcasta ) Cytuj
sosnaa 1 205 Opublikowano 17 sierpnia 2011 Opublikowano 17 sierpnia 2011 sterowanie z dupy i destrukcja otoczenia też jest słaba, liczyłem na znacznie więcej a tu tylko te drewniane deski się ładnie sypią, części murku i innych betonowych słupów. Ogólnie ch,ujnia, jak będzie za 30 zł to kupie. Cytuj
dreamer_leo 0 Opublikowano 7 września 2011 Opublikowano 7 września 2011 No ok a może ktoś wypowiedzieć się bardziej w kwestii tego sterowania, bo każdy mówi że jest do dupy, ale niezbyt dokładnie precyzuje co konkretnie jest do dupy. Ja tu czekałem z wypiekami na twarzy na ten tytuł a te niezbyt pochlebne opinie trochę mnie zszokowały. Warto przejść, ma coś z Blacka czy omijać z daleka ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi