Marcin$ 0 Opublikowano 9 marca 2010 Opublikowano 9 marca 2010 (edytowane) siema. znudziło mi się ciągłe chodzenie do profka (fortuny) i mam prośbę o polecenie jakiejś stronki z zakładami. zupełnie się nie orientuję w tym, które serwisy są ok i mają w miarę dobre kursy, a które nie. lepiej się uczyć na czyichś błędach :-) jak to jest z wypłatami ewentualnych wygranych? interesuje mnie głównie piłka nożna, więc reszta dyscyplin nie jest ważna (może jeszcze tenis). pzdr Edytowane 9 marca 2010 przez Marcin$ Cytuj
TeBe 142 Opublikowano 9 marca 2010 Opublikowano 9 marca 2010 (edytowane) polecam bet at home http://www.bet-at-home.com/start.aspx z wypłatami nie ma problemów Edytowane 9 marca 2010 przez TeBe Cytuj
Master_Lukas 202 Opublikowano 10 marca 2010 Opublikowano 10 marca 2010 Ja polecam BAH i Betsson. W tym drugim są chyba wyższe kursy, tylko min. wypłata to 70 zł (tak mi się wydaję). Cytuj
Junkhead 33 Opublikowano 10 marca 2010 Opublikowano 10 marca 2010 Ja polecam Bet-at-home i Unibet. Jeśli chcesz stawiać nożną to zwłaszcza Unibet. Weźmy dzisiejszy mecz Real-Lyon. Na BAH prócz czy będzie 1, X czy 2 jest w tym meczu 15 dodatkowych kryteriów do obstawienia. Na Unibecie jest 70. Cytuj
Oziek 10 Opublikowano 10 marca 2010 Opublikowano 10 marca 2010 Ja polecam BAH i Betsson. W tym drugim są chyba wyższe kursy, tylko min. wypłata to 70 zł (tak mi się wydaję). Również polecam betsson, duży wybór, dobre kursy, wiele dodatkowych opcji + pkt lojalnościowe które wymieniasz na gotówkę( grosze, ale zawsze coś). Tak jak Master_Lukas napisał min wypłata to 80 zł , a nie 70 ... w porównaniu np do bwin to naprawdę nie wiele. Cytuj
Marcin$ 0 Opublikowano 10 marca 2010 Autor Opublikowano 10 marca 2010 (edytowane) dzięki chłopaki. mimo wszystko 7 dyszek to dla mnie sporo. szukałem czegoś w granicach 20pln i później przelać sobie więcej, jeżeli to bym szybko stracił. wszędzie są takie 'wysokie' stawki? aha, i jeżeli chodzi o późniejsze wypłaty wygranych. to są przelewy bezpośrednio na moje konto bankowe? pzdr edit: opinie o b-a-h nie napawają optymizmem :-( Edytowane 10 marca 2010 przez Marcin$ Cytuj
scuff 463 Opublikowano 10 marca 2010 Opublikowano 10 marca 2010 dzięki chłopaki. mimo wszystko 7 dyszek to dla mnie sporo. szukałem czegoś w granicach 20pln i później przelać sobie więcej, jeżeli to bym szybko stracił. wszędzie są takie 'wysokie' stawki? aha, i jeżeli chodzi o późniejsze wypłaty wygranych. to są przelewy bezpośrednio na moje konto bankowe? pzdr wYpłata jest od 70, wpłacić możesz ile chcesz. Cytuj
Oziek 10 Opublikowano 10 marca 2010 Opublikowano 10 marca 2010 (edytowane) Tu chodzi o wypłaty nie wpłaty , na betssonie min. co można wpłacić to 10 zł przelewem24 (czyli kasa od razu na kocie), te 80 zł tyczy się wypłat. tak od razu na Twoje konto... z tym że czeka się 2-3 dni Edytowane 10 marca 2010 przez Oziek Cytuj
Marcin$ 0 Opublikowano 10 marca 2010 Autor Opublikowano 10 marca 2010 jejku, przepraszam. czytanie ze zrozumieniem się kłania. w sumie jak czytam jakieś opinie, że ludziom nie chcą wypłacać hajsu to się zastanawiam czy bawić się w to i nie pozostać przy 'stacjonarnej' bukmacherce. zakłady live za bardzo mnie nie interesują. muszę to przemyśleć. dobra ostatnie pytanie: kursy w takich stacjonarnych bukach jak np. fortuna są porównywalne/mniejsze od tych internetowych? są jakieś inne plusy poza tym, że nie-trzeba-się-ruszać-z-domu? Cytuj
Junkhead 33 Opublikowano 10 marca 2010 Opublikowano 10 marca 2010 (edytowane) Ale każdy z większych bukmacherów internetowych wypłaca kasę. No chyba, że gimbusom co to nie mają dowodu osobistego. Nie wypłacają to jakieś egzotyczne. I w Unibecie poprzez Przelewy24 to i 4 zł se możesz wpłacić. Edytowane 10 marca 2010 przez Junkhead Cytuj
Master_Lukas 202 Opublikowano 10 marca 2010 Opublikowano 10 marca 2010 A czy Przelewy24 nie pobierają jakiś prowizji? Co do B-A-H, to nie miałem z nimi problemów, wypłata w miarę szybko, ale przerzuciłem się na Betsson-a. Na BAH-u masz fajnie (i ładnie) zrobione statystyki (ostatnie mecze, forma w domu, na wyjeździe, bezpośrednie mecze, itd.). Chyba tylko przy pierwszej WPŁACIE czekało się jakoś dłużej, później już jest lepiej. A ci co mieli problemy z WYPŁACANIEM może realizowali bonusy, wygrali jeden kupon i chcieli wypłacać. Cytuj
Marcin$ 0 Opublikowano 10 marca 2010 Autor Opublikowano 10 marca 2010 założyłem na expekt. jutro se przeleje 10zł i jazda. właśnie się dowiedziałem, że współlokator też tam się bawi. temat do zamknięcia dla przyszłych pokoleń. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi