Opublikowano 1 września 201113 l Po pierwsze, jest jeszcze Mustang od MadCatz (choć to nie taka "prawdziwa" gitara, jak Squier). Po drugie, Squier zapytany o to, odpowiedział, że w najbliższym czasie i tak nie spodziewa się, żeby zabrakło towaru w sklepach...
Opublikowano 2 września 201113 l No tak, ale na bestbuyu, który jest jedynym oficjalnym dystrybutorem, już go nie ma... Zostaje wyłącznie ebay
Opublikowano 5 września 201113 l Mam pytanie znów chce wrócić do gier muzycznych, przedtem na PC było GH. Czy są jeszcze wspierane te gry w postaci piosenek które można zakupić dodatkowo ?
Opublikowano 5 września 201113 l W sensie "czy można kupić" - tak. W sensie "czy nadal pojawiają się nowe kawałki do kupienia" - tylko RB...
Opublikowano 1 lutego 201213 l Też wam nie działa Hysteria i Dani California? ;/ Edytowane 1 lutego 201213 l przez qb3k
Opublikowano 14 lutego 201213 l Te utwory poszły do piachu w międzyczasie Ale chyba darmowa paczka z tymi utworami się pojawiła, ale nie pamiętam dokładnie.
Opublikowano 14 lutego 201213 l Mnie Hysteria działa. Co prawda ja mam wersję na PS3, ale nie wiem czy to jakaś różnica.
Opublikowano 11 kwietnia 201213 l Ktokolwiek widział ktokolwiek wie gdzie można dostać tego Squiera do RB3 (prawdziwe wiosełko), jakieś namiary bym prosił (z bezproblemową dostawą do PL;). Thomann byłby idealny, ale już od dawna nie mają...
Opublikowano 20 sierpnia 201212 l Panowie do tego Rock Banda 3 to musi być jakiś konkretny model gitary czy może być zwykła elektryczna?
Opublikowano 31 sierpnia 201212 l Oficjalnie - konkretny Nieoficjalnie - podobno ktoś coś próbował, ale nie wiem, czy cokolwiek z tego wyszło...