Skocz do zawartości

Rock Band 3

Featured Replies

Opublikowano

Po pierwsze, jest jeszcze Mustang od MadCatz (choć to nie taka "prawdziwa" gitara, jak Squier).

Po drugie, Squier zapytany o to, odpowiedział, że w najbliższym czasie i tak nie spodziewa się, żeby zabrakło towaru w sklepach...

• Odpowiedzi 236
  • Wyświetleń 29,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kawalki z jedynki dzialaja, ale oprocz mwtallicy, black sabath i ironow odpada jeszcze pare kawalkow odpada tez pare kawalkow z dwojki   a "eksport" wyglada tak na odpowiedniej dla twojej platfor

• wszystkie stare kawalki (1,2 dlc i zapewne lego i gd) maja wersje pro na perkusje i o tym chyba mowisz jak kupujesz nowe dlc to jest tam dostepny od razu tryb pro dla perkusji i klawiszy, a za bass i

• http://www.youtube.com/watch?v=KOXOwSYbcb0 Tak

Opublikowano

No tak, ale na bestbuyu, który jest jedynym oficjalnym dystrybutorem, już go nie ma... Zostaje wyłącznie ebay :/

Opublikowano

Mam pytanie znów chce wrócić do gier muzycznych, przedtem na PC było GH. Czy są jeszcze wspierane te gry w postaci piosenek które można zakupić dodatkowo ?

Opublikowano

W sensie "czy można kupić" - tak. W sensie "czy nadal pojawiają się nowe kawałki do kupienia" - tylko RB...

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Też wam nie działa Hysteria i Dani California? ;/

Edytowane przez qb3k

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mnie Hysteria działa. Co prawda ja mam wersję na PS3, ale nie wiem czy to jakaś różnica.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ktokolwiek widział ktokolwiek wie gdzie można dostać tego Squiera do RB3 (prawdziwe wiosełko), jakieś namiary bym prosił (z bezproblemową dostawą do PL;). Thomann byłby idealny, ale już od dawna nie mają... :(

Opublikowano

Może chce który kupić perkę od RB3 (wer. X360)?

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Panowie do tego Rock Banda 3 to musi być jakiś konkretny model gitary czy może być zwykła elektryczna?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Oficjalnie - konkretny

Nieoficjalnie - podobno ktoś coś próbował, ale nie wiem, czy cokolwiek z tego wyszło...