stoodio 2 079 Opublikowano 11 marca 2010 Opublikowano 11 marca 2010 (edytowane) Znany PeCetowcom dungeon crawler, już niedługo zagości w czytnikach naszych konsol -> click! ^_^ Recenzja GT (PC) -> click! Przyjemny dla oka oprawa graficzna, mnóstwo itemów oraz (co najważniejsze) mechanika bliźniaczo podobna do Diablo - dla mnie must have Edytowane 11 marca 2010 przez stoodio Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 11 marca 2010 Opublikowano 11 marca 2010 Jest sens zakladania takiego tematu, jak nie wiadomo na jaka konsole to ma wyjsc? A jak sobie wymysla Wii, bo ma sterowanie najbardziej myszko-podobne? Cytuj
stoodio 2 079 Opublikowano 11 marca 2010 Autor Opublikowano 11 marca 2010 (edytowane) Jest sens zakladania takiego tematu, jak nie wiadomo na jaka konsole to ma wyjsc? A jak sobie wymysla Wii, bo ma sterowanie najbardziej myszko-podobne? Naprawdę uważasz, że twórcy mają na myśli Wii...? W sumie podałeś koronny argument - myszko-podobne sterowanie, a Sacred 2 oraz Dragon Age to tylko wyjątki potwierdzające regułę... PS osobiście obstawiałbym PSN/XBL Edytowane 11 marca 2010 przez stoodio Cytuj
Texz 670 Opublikowano 11 marca 2010 Opublikowano 11 marca 2010 Dokładnie, jeżeli wpadnie na PSN łykam bez popitki. W przeciwnym razie gra nie ma szans na zakup w dniu premiery... po pełnej cenie Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 11 marca 2010 Opublikowano 11 marca 2010 Podpis pod tematem jest błędny. Diablo 3 nie wyjdzie na konsole. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 11 marca 2010 Opublikowano 11 marca 2010 Diablo 3 nie wyjdzie za naszego życia FIX'D Cytuj
stoodio 2 079 Opublikowano 11 marca 2010 Autor Opublikowano 11 marca 2010 Podpis pod tematem jest błędny. Diablo 3 nie wyjdzie na konsole. A gdzie tam masz napisane, że wyjdzie? Diablo 3 nie wyjdzie za naszego życia FIX'D true, true... Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 11 marca 2010 Opublikowano 11 marca 2010 Prosta kalkulacja. Skoro gra ma wyjść na konsole(Torchlight), to podpis też dotyczy konsol Cytuj
Wolak10 2 Opublikowano 11 marca 2010 Opublikowano 11 marca 2010 Zapewne nie ma co liczyć na support takich zwykłych akcesoriów jak klawiera i mycha xD. Nie wiem czemu nie robią w grach supportu takich podstawowych akcesoriów działających na zasadzie plug&play, jedyne do czego na razie mi to służyło to pisanie i przeglądanie neta lol. Cytuj
KainGorn 2 Opublikowano 13 marca 2010 Opublikowano 13 marca 2010 O fajnie, podobne do warcrafta. A kiedy w końcu wyjdzie diablo III , będę przygotowany:P Sony Vaio i jazda Cytuj
stoodio 2 079 Opublikowano 13 marca 2010 Autor Opublikowano 13 marca 2010 (edytowane) Pograłem trochę i mój entuzjazm opadł. Jak się jednak okazuje, nie wystarczy skopiować wszystkich patentów znanych z serii Diablo aby gra była dobra. Torchlight jest do bólu casual'owaty (odniosłem wrażenie, że w sytuacji kiedy zabrakło mi mikstury leczenia, a życia nie miałem za dużo, to z pierwszej lepszej skrzyni/dzbanka wyleciał pot, analogicznie w przypadku znalezienia niezidentyfikowanego przedmiotu - nie trzeba długo szukać zwojów) co gorsza umiejętności protagonistów są jakieś takie z dupy (syndrom everyman'a) - grałem destroyerem i o dziwo ma skille związane nie tylko z młotami/mieczami/siekierami ale także z bronia palną (btw nigdy nie mogłem się przekonać do pukawek w tego typu grach) oraz magicznymi kosturami (!) do tego ma oczywiście możliwość przywoływania summon'ów. W skrócie - pomieszanie z poplątaniem. Itemy też nie są specjalnie zbalansowane, przykład - w jednej lokacji znalazłem pas +2hp a po chwili poleciał mi hełm +31hp (nie ma chyba żadnych progów). Oprawa graficzna jest miła dla oka (fajny design) ale po kilkudziesięciu minutach, od tych wszystkich kolorów robi się po prostu mdło (człowiek zaczyna się obawiać, że z zza winkla wyskoczy wesoły jednorożec z blob'em na grzbiecie). W moim przypadku skończy się chyba na dłuższym obadaniu gry na PC (przystępne wymagania sprzętowe - grałem na full detalach ). Edytowane 13 marca 2010 przez stoodio Cytuj
/Kradz!ej/ 0 Opublikowano 13 marca 2010 Opublikowano 13 marca 2010 Grałem (i jeszcze będę grał) na PC - boski h'n's. Jeśli wpadnie na Pleja po niższej cenie/jako download-only - wgryzam się natychmiast! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi