Gość Opublikowano 9 listopada 2010 Opublikowano 9 listopada 2010 (edytowane) Frost wygrala temat. Edytowane 9 listopada 2010 przez Gość Cytuj
Lady Shizuka 3 Opublikowano 9 listopada 2010 Opublikowano 9 listopada 2010 A ktokolwiek miał wygrywać tu temat?xD Cytuj
Gość Opublikowano 9 listopada 2010 Opublikowano 9 listopada 2010 O co w ogole chodzi w tych cosplayach, ja rozumiem, ze to swietny material na sesje w magazynie, targi itd, ale zeby przebierac sie za jakies postacie z japonskich gier? Kobiety to jeszcze jakos wygladaja, mimo infantylnosci calej activity, ale faceci jako Cloudy czy inne Pokemony to szczyt homoerotyczno-pederastycznych wynaturzen ich seksualnosci Cytuj
Figaro 8 300 Opublikowano 9 listopada 2010 Opublikowano 9 listopada 2010 Dla dziewczyn chodzi chyba o szczegółowość strojów :F Dla facetów chodzi przecież tylko o kobiece ciało, a gdy jest przebrana za jakąś znaną nam postać to i nawet lepiej, ale przecież wiadomo o co chodzi, raczej nikt nie chce oglądać brzydkich cospleyerek, chyba, że jako Voldo Cytuj
Solmath. 23 Opublikowano 9 listopada 2010 Opublikowano 9 listopada 2010 Random Zero [/url] Znany, ale warty przypomnienia Bioshock Marcus Devil Jin Bardzo fajny Altair i Ezio, szkoda, że.. właściciel jest blond-murzynem <_< Tetris Na koniec Poison Ivy. Wiem, że nie z B:AA, ale chyba i tak warta pokazania 8) Cytuj
XM. 11 035 Opublikowano 9 listopada 2010 Opublikowano 9 listopada 2010 Pani z listkiem na broszce wygrywa ten temat. Cytuj
Zwyrodnialec 1 728 Opublikowano 9 listopada 2010 Opublikowano 9 listopada 2010 Jako postac, charakteryzacha itd to mistrzostwo, ale jako sama autentyczna osoba nie jest w moim guscie... Za to jako Frost W grze takich cycków nie miała. Cytuj
Renton 1 Opublikowano 9 listopada 2010 Opublikowano 9 listopada 2010 Temat o fajnych laskach jest w HP, jakby co ;] Cytuj
Słupek 2 183 Opublikowano 9 listopada 2010 Opublikowano 9 listopada 2010 wy naprawdę cenicie boobsy prawie na wierzchu w cosplayach...? Cytuj
Lady Shizuka 3 Opublikowano 9 listopada 2010 Opublikowano 9 listopada 2010 No to gratuluję niektórym postrzegania...ekhem, cosplayu, bo w nim owszem chodzi o dopasowanie się do postaci, ale i o wykonanie go...Nie ma nic imponującego w przyczepieniu listków ;p Pani będąca Frost może i wygląda dobrze, ale przy tym nad wyraz sztucznie. Kimahri bardzo dobrze wyszedł Cytuj
XM. 11 035 Opublikowano 9 listopada 2010 Opublikowano 9 listopada 2010 No ,ale nie powiesz , przez móżdzek przeszło Ci przez chwile , "A może i ja sobie przyczepie gdzieś listek?" Dałem Ci właśnie pomysł na to jak wygrac ten temat. :potter: Cytuj
Lady Shizuka 3 Opublikowano 9 listopada 2010 Opublikowano 9 listopada 2010 nie, nie przeszło, bo mnie to nie jara i to dla mnie nie jest cosplay ;p Cytuj
Gość Opublikowano 9 listopada 2010 Opublikowano 9 listopada 2010 Co jest w cosplayu Frost sztuczne, to ze robil to zawodowy fotograf i troche efektow dali? Cytuj
Lady Shizuka 3 Opublikowano 9 listopada 2010 Opublikowano 9 listopada 2010 Jej wygląd, piersi swoją drogą - to nie jest trochę efektów, prace tego fotografa mają bardzo dużo efektów dodanych, sama "Frost" na jednej z swych stron napisała, że nie przypomina siebie na tych zdjęciach Cytuj
Gość Opublikowano 9 listopada 2010 Opublikowano 9 listopada 2010 O to chodzi, chodzi zeby byla jakas wariacja na temat postaci. Cytuj
scuff 463 Opublikowano 9 listopada 2010 Opublikowano 9 listopada 2010 Kobiety to jeszcze jakos wygladaja, mimo infantylnosci calej activity, ale faceci jako Cloudy czy inne Pokemony to szczyt homoerotyczno-pederastycznych wynaturzen ich seksualnosci męski jak z girsów of łorsów, nie znasz sie! Cytuj
Renton 1 Opublikowano 9 listopada 2010 Opublikowano 9 listopada 2010 Nie widzę nic złego w przebieraniu się za ulubione postacie z gier czy anime, nawet jeżeli są to przychlasty w stylu Clouda czy Tidusa. Ot, chwila zapomnienia ;] Zresztą, warto dobitnie zaznaczyć, że męski cosplay nie kończy się na przebierankach za japońskich bishounenów. Cytuj
Gość Opublikowano 9 listopada 2010 Opublikowano 9 listopada 2010 (edytowane) Ale Shizuka myslisz ze polski cosplay choc moze dotknac tego co pokazala sesja Frost, no way. Zreszta IMO to jedna z najlepszych metamorfoz tutaj, efekt koncowy miazdzy. Nie wiem czego sie tutaj czepiasz, tak samo jak trujacego bluszczu, swietnie wyglada, ale tu tez duza zasluga pieknej modelki. Z twojego linka. Nie chce tu nikogo sie czepiac, nie wiem kim jest ten chlopak, ale mysle ze mezczyznie ogolnie byloby ciezko sie za taka postac przebrac, ale to moze moje prawicowe poglady dyktuja niechec do takiego czegos. No offence Co do bycia soba, to ludzie cosplajujacy Piramidoglowego sa soba? Edytowane 9 listopada 2010 przez Gość Cytuj
Renton 1 Opublikowano 9 listopada 2010 Opublikowano 9 listopada 2010 Ale te powyżej, to raczej obie są laski, Psyko... Cytuj
Gość Opublikowano 9 listopada 2010 Opublikowano 9 listopada 2010 (edytowane) Tez tak mysle, ale nigdy nie mozna byc pewnym. To raczej postac meska, bo odgrywa postac meska... Choc nzamion meskosci nie widac zbyt Sam nie wiem. Edytowane 9 listopada 2010 przez Gość Cytuj
Lady Shizuka 3 Opublikowano 9 listopada 2010 Opublikowano 9 listopada 2010 Psyko, na tym zdjęciu jestem ja jako Serah i moja przyjaciółka jako Lightning... OBIE TO KOBIETY. Polski cosplay moze zrobić to co sesja Frost, i powiem tak - juz robi, bez cycyków na wierzchu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi