Skocz do zawartości

Cosplayers

Featured Replies

Opublikowano

Nie śledze tematu wiec nie wiem czy było. Ciekawa galeria cosplayu przed i po retuszu:

Przed i po

edit:

o to właśnie chodzi, żebyście nie wierzyli, że te wszystkie cosplayowe azjatki są takie "idealne" :teehee:

Edytowane przez Dud.ek

• Odpowiedzi 277
  • Wyświetleń 16,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano
  W dniu 4.12.2010 o 15:52, Zwyrodnialec napisał(a):

Jill w RE5 jest brzydka. :] Na pewno TOP 5 najbrzydszych babek w grach.

Już by było lepiej gdyby przebrała się za Shieve z piątki ;)

Opublikowano

No to zobaczymy, czy swoją kreację Ady przebijesz. :]

Później możesz próbować z Lady z DMC.

Opublikowano

U Lady nie da się pominąć oczu, ma zbyt charakterystyczne, tak samo jak blizne na nosie. Mi także bardziej pasuje w - ma tą nutkę dziecinności jeszcze >D

Opublikowano

No w trójce to ostra sucz, na przywitanie Dante dostaje headshota. Szkoda, że jej udział w 4 części ograniczał się do minimum, zamiast tego powrócił transwestyta Trish.

dmc3grp.jpg

:potter:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Chloe niezła. :turned: Bayonetta też wporzo.

Ale wygrywa Ezio, jakiś krasnal (na oko 160cm) w za dużych butach.

Opublikowano

Bayo mi się podoba ;D

\Ogółem zastój tu widzę >D osobiście nie miałam czasu na wynajdowanie zdjeć, bo szyłam koszulkę do Ayi ostatnio, więc w święta sobie tu nadrobie :D

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Haha, ta panna znana jest także z damkiej wersji Vincenta :) Ładnie, fan service dla meskiej części...chociaż ja wolę normalnego Squalla >D