Opublikowano 25 stycznia 201114 l Widze, ze dalej wklejacie tu ludzi ktorzy przebieraja sie za postacie z z japonskich gier, ktore designem podobac sie moga chyba tylko pedofilom, zanim zawisna na lampach w wiezieniach ;] Jaka ta Japonska popkultura jest kiczowata i pretensjonalna.
Opublikowano 25 stycznia 201114 l No tak, bo zachodnie są lepsze... Ekipa z Gearsów wygląda jak śmieciarze.
Opublikowano 25 stycznia 201114 l Myslalem, ze beda jakies fachowe zawodniczki z Mortal Kombat. To jest forum dyskusyjne i wyrazilem swoje zdanie zartobiliwie, a tu juz bulwersacja, myslalem ze fani Pokemonow itd maja odpowiednie argumenty by bronic swojego poczucia estetyki. Zwyrol ja mowie o designie ogolnie jak na razie, nie o samym cosplayu, ktory oprocz promocyjnych akcji, moze jakichs zebran fandomu jest fanaberia przywleczona z Japonii. Edytowane 25 stycznia 201114 l przez Gość
Opublikowano 25 stycznia 201114 l Nie każdy Twoją wypowiedź przyjmie jako żarcik Z tym też trzeba się liczyć~ Kto lubi Pokemony, ten lubi.
Opublikowano 25 stycznia 201114 l Ok, coś lepszego. Lara Croft po wklepaniu kodu Nude Raider. :potter:
Opublikowano 25 stycznia 201114 l Do sedna. Moze jakis entuzjasta tej zabawy wytlumaczyc co jest w tym fajnego, ze zrobi sobie stroj ksiezniczki z uszami i kocim ogonem, pstryknie fotki i bedzie jak jaksa postac z Fajnal Fantazi? To cos w stylu - sklejam model niszczyciela z II WŚ przez 2 lata i mam wierna kopie skladajaca sie z kilkunastu tysiecy czesci w jakiejs tam skali? Tyle ze taki model budzi szacunek... Edytowane 25 stycznia 201114 l przez Gość
Opublikowano 25 stycznia 201114 l Drogą swoją, pani Squall ma bardzu dużo shopa na broniach, gdyż jej facet zajmuje się tym zawodowo...and don't forget about the push-up bra ;< Już myślałam, ze jej własne piersi są takie ładne. Męski Wakka ( w końcu nie jakaś rosła baba przebrana za niego) plus nawet ładna Lu. Skoro sama cosplayuje, to moje hobby, i lubię to robić, to czemu nie mogę? Po co mam siedzieć na dupsku, skoro mogę zrobić coś co odstaje od nudnej rzeczywistości i mieć z tego satysfakcję? Tobie nie musi to imponować, ale innym, którzy doceniają pracę w to, ze trzeba dobrać swój wygląd, sylwetkę, uszyć ten strój co nie jest łatwe, zrobić propsy, jakoś to nie przeszkadza. Gusta i guściki o których się nie dyskutuje.
Opublikowano 25 stycznia 201114 l Dalej nie wiem o co biega, ale ok, juz akzdego personalna sprawa. Nie czepiam sie na sile, ogolnie cala japonszczyzna to dla mnie tandeta. Pozdrawiam, zajrze za pol roku
Opublikowano 25 stycznia 201114 l Wiemy Psyko. My na prawde to wiemy. Japończyzna be. I w stare gierki już nie grasz bo są be. Serio, powtarzałeś to już tysiące razy
Opublikowano 25 stycznia 201114 l Dziekuje szczurek, ze podsumowales. No coz moja misja tu dobiegla konca. Edytowane 25 stycznia 201114 l przez Gość
Opublikowano 25 stycznia 201114 l Nowe gierki są najlepsze, mamy grafikę w HD no i troskliwych wydawców, którzy tak się przejęli losem graczy - którym mało ulubionych gierek - że wypuszczają dla nich specjalnie DLC po okazyjnej cenie. A tutaj Masorz w przebraniu Tify.
Opublikowano 26 stycznia 201114 l Ogólnie dla mnie ludzie co spędzają tyle czasu na zrobienie siebie na postać z gry to kozaki, sam chciałbym kiedyś spróbować ale narazie to jedyna postać za jaką mógłbym się przebrać to przydrożny kamień
Opublikowano 2 lutego 201114 l A tutaj coś z naszego rodzimego podwórka,konkurs cosplay postaci z Wiedzmina. Triss Yennefer z Vengerbergu Zoltan Chivay Edytowane 2 lutego 201114 l przez GwynBleidd_79
Opublikowano 13 lutego 201114 l ja tyż ;D zoltan bajerancki wyszedl i pierwsza fota tez całkiem fajna, natomiast druga zbyt przerysowana.
Opublikowano 8 kwietnia 201114 l To jest dobry cosplay z MK, przy okazji można głosować. Kitana jak zawsze najlepsza. Jest jeszcze Mileena, ale nie mogę wrzucić linku, bo pisze, że za dużo dodanych medii. :potter:
Opublikowano 9 kwietnia 201114 l A czemu w ogóle nie da się wrzucić więcej odnośników do youtube'a? Co to za ograniczenie? A z lasek mortalowych wygrywa Kitana, chociaż najlepsze cycki ma Sonya. Za to najlepsze ujęcie jest na filmie Mileeny w 21 sekundzie. Edytowane 9 kwietnia 201114 l przez Zwyrodnialec
Opublikowano 26 kwietnia 201113 l kupicie kwiatka od aerith?! Edytowane 26 kwietnia 201113 l przez scuff