Gość Opublikowano 25 stycznia 2011 Opublikowano 25 stycznia 2011 Widze, ze dalej wklejacie tu ludzi ktorzy przebieraja sie za postacie z z japonskich gier, ktore designem podobac sie moga chyba tylko pedofilom, zanim zawisna na lampach w wiezieniach ;] Jaka ta Japonska popkultura jest kiczowata i pretensjonalna. Cytuj
Lady Shizuka 3 Opublikowano 25 stycznia 2011 Opublikowano 25 stycznia 2011 Psyko, nie lubisz, nie oglądaj, nie udzielaj się. To chyba proste? 1 Cytuj
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 25 stycznia 2011 Opublikowano 25 stycznia 2011 No tak, bo zachodnie są lepsze... Ekipa z Gearsów wygląda jak śmieciarze. 1 Cytuj
Gość Opublikowano 25 stycznia 2011 Opublikowano 25 stycznia 2011 (edytowane) Myslalem, ze beda jakies fachowe zawodniczki z Mortal Kombat. To jest forum dyskusyjne i wyrazilem swoje zdanie zartobiliwie, a tu juz bulwersacja, myslalem ze fani Pokemonow itd maja odpowiednie argumenty by bronic swojego poczucia estetyki. Zwyrol ja mowie o designie ogolnie jak na razie, nie o samym cosplayu, ktory oprocz promocyjnych akcji, moze jakichs zebran fandomu jest fanaberia przywleczona z Japonii. Edytowane 25 stycznia 2011 przez Gość Cytuj
Lady Shizuka 3 Opublikowano 25 stycznia 2011 Opublikowano 25 stycznia 2011 Nie każdy Twoją wypowiedź przyjmie jako żarcik Z tym też trzeba się liczyć~ Kto lubi Pokemony, ten lubi. Cytuj
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 25 stycznia 2011 Opublikowano 25 stycznia 2011 Ok, coś lepszego. Lara Croft po wklepaniu kodu Nude Raider. :potter: Cytuj
Gość Opublikowano 25 stycznia 2011 Opublikowano 25 stycznia 2011 (edytowane) Do sedna. Moze jakis entuzjasta tej zabawy wytlumaczyc co jest w tym fajnego, ze zrobi sobie stroj ksiezniczki z uszami i kocim ogonem, pstryknie fotki i bedzie jak jaksa postac z Fajnal Fantazi? To cos w stylu - sklejam model niszczyciela z II WŚ przez 2 lata i mam wierna kopie skladajaca sie z kilkunastu tysiecy czesci w jakiejs tam skali? Tyle ze taki model budzi szacunek... Edytowane 25 stycznia 2011 przez Gość Cytuj
Lady Shizuka 3 Opublikowano 25 stycznia 2011 Opublikowano 25 stycznia 2011 Drogą swoją, pani Squall ma bardzu dużo shopa na broniach, gdyż jej facet zajmuje się tym zawodowo...and don't forget about the push-up bra ;< Już myślałam, ze jej własne piersi są takie ładne. Męski Wakka ( w końcu nie jakaś rosła baba przebrana za niego) plus nawet ładna Lu. Skoro sama cosplayuje, to moje hobby, i lubię to robić, to czemu nie mogę? Po co mam siedzieć na dupsku, skoro mogę zrobić coś co odstaje od nudnej rzeczywistości i mieć z tego satysfakcję? Tobie nie musi to imponować, ale innym, którzy doceniają pracę w to, ze trzeba dobrać swój wygląd, sylwetkę, uszyć ten strój co nie jest łatwe, zrobić propsy, jakoś to nie przeszkadza. Gusta i guściki o których się nie dyskutuje. Cytuj
Gość Opublikowano 25 stycznia 2011 Opublikowano 25 stycznia 2011 Dalej nie wiem o co biega, ale ok, juz akzdego personalna sprawa. Nie czepiam sie na sile, ogolnie cala japonszczyzna to dla mnie tandeta. Pozdrawiam, zajrze za pol roku Cytuj
django 549 Opublikowano 25 stycznia 2011 Opublikowano 25 stycznia 2011 Wiemy Psyko. My na prawde to wiemy. Japończyzna be. I w stare gierki już nie grasz bo są be. Serio, powtarzałeś to już tysiące razy Cytuj
Gość Opublikowano 25 stycznia 2011 Opublikowano 25 stycznia 2011 (edytowane) Dziekuje szczurek, ze podsumowales. No coz moja misja tu dobiegla konca. Edytowane 25 stycznia 2011 przez Gość Cytuj
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 25 stycznia 2011 Opublikowano 25 stycznia 2011 Nowe gierki są najlepsze, mamy grafikę w HD no i troskliwych wydawców, którzy tak się przejęli losem graczy - którym mało ulubionych gierek - że wypuszczają dla nich specjalnie DLC po okazyjnej cenie. A tutaj Masorz w przebraniu Tify. 1 Cytuj
sprite 1 784 Opublikowano 26 stycznia 2011 Opublikowano 26 stycznia 2011 Noo takiego Cosplayera to ja rozumiem Cytuj
misika 8 Opublikowano 26 stycznia 2011 Opublikowano 26 stycznia 2011 Ogólnie dla mnie ludzie co spędzają tyle czasu na zrobienie siebie na postać z gry to kozaki, sam chciałbym kiedyś spróbować ale narazie to jedyna postać za jaką mógłbym się przebrać to przydrożny kamień Cytuj
GwynBleidd_79 114 Opublikowano 2 lutego 2011 Opublikowano 2 lutego 2011 (edytowane) A tutaj coś z naszego rodzimego podwórka,konkurs cosplay postaci z Wiedzmina. Triss Yennefer z Vengerbergu Zoltan Chivay Edytowane 2 lutego 2011 przez GwynBleidd_79 Cytuj
misika 8 Opublikowano 3 lutego 2011 Opublikowano 3 lutego 2011 1 zdjęcie przez chwile pomyślałem że ona stoi tak bo majtki ściąga Cytuj
Plugawy 3 681 Opublikowano 13 lutego 2011 Opublikowano 13 lutego 2011 ja tyż ;D zoltan bajerancki wyszedl i pierwsza fota tez całkiem fajna, natomiast druga zbyt przerysowana. Cytuj
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 8 kwietnia 2011 Opublikowano 8 kwietnia 2011 To jest dobry cosplay z MK, przy okazji można głosować. Kitana jak zawsze najlepsza. Jest jeszcze Mileena, ale nie mogę wrzucić linku, bo pisze, że za dużo dodanych medii. :potter: 3 Cytuj
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 9 kwietnia 2011 Opublikowano 9 kwietnia 2011 (edytowane) A czemu w ogóle nie da się wrzucić więcej odnośników do youtube'a? Co to za ograniczenie? A z lasek mortalowych wygrywa Kitana, chociaż najlepsze cycki ma Sonya. Za to najlepsze ujęcie jest na filmie Mileeny w 21 sekundzie. Edytowane 9 kwietnia 2011 przez Zwyrodnialec Cytuj
scuff 463 Opublikowano 26 kwietnia 2011 Opublikowano 26 kwietnia 2011 (edytowane) kupicie kwiatka od aerith?! Edytowane 26 kwietnia 2011 przez scuff 1 1 Cytuj
Gość Mr. Blue Opublikowano 8 czerwca 2011 Opublikowano 8 czerwca 2011 E tam. A słynne CamelToe gdzie się podziało? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi