Opublikowano 10 listopada 201014 l 90% może nie, bo znam wielu facetów którzy cenią cosplay nie tylko za cycyki Okłamali Cię z grzeczności :F Przykro mi. Jeśli dziewczyna jest śliczna z twarzy, to niekoniecznie musi mieć na wierzchu swoje inne atuty... Ale jest to wysoce rekomendowane by podnieść ocenę zdjęcia Edytowane 10 listopada 201014 l przez Figaro
Opublikowano 10 listopada 201014 l Nie wiem, czy wklejałem, ale to jest przykład dobrego cosplayu. Klasyk w sumie, godny naśladowania.
Opublikowano 10 listopada 201014 l mi akurat (wracając do tematu) "boobsy" nie robią(jedynie żony ), dlatego dla mnie wygrywa fran i balthier pokazany na którejś tam stronie przez Shizukę ps. Kefka z filmiku wyżej mistrzostwo !!!!! nawet śmiech taki sam ! Edytowane 10 listopada 201014 l przez xzdunx
Opublikowano 15 listopada 201014 l Wow, nie chciałbym od takiego z glana dostać. A tak ogólnie to nawet fajnie to wygląda ;]
Opublikowano 15 listopada 201014 l Frost z MK, miazdzy. Wow to jest na prawdę dobre. Nie chciał bym stanąć z nią do walki A ja chętnie bym się z nią potarmosił
Opublikowano 17 listopada 201014 l Dla odmiany proszę obejrzeć sobie że tak powiem cosplay mniej udany Jednak nie wszyscy mogą bawić się w to hobby . UWAGA !!!! NIEKTÓRE FOTY SĄ ZBYT STRASZNE, OGLĄDACIE NA WŁASNĄ ODPOWIEDZIALNOŚĆ
Opublikowano 17 listopada 201014 l Co to za wieloryb na 5 zdjęciu? Edytowane 17 listopada 201014 l przez Zwyrodnialec
Opublikowano 17 listopada 201014 l nie znam się na mangach ale chyba naruto ps. najlepsza Cammy z "jajami" :P
Opublikowano 19 listopada 201014 l Dżizas jakie to chude, skąd to sie urwało z Brzezinki? Hehehehe kuracja wuja Adolfa H. A feeee do pieca ;p. Edytowane 19 listopada 201014 l przez SłupekPL