Opublikowano 12 marca 201015 l Czy znajdzie się na forum jakiś fan tej że serii jak i samego sportu . Wiem ze dla wielu w naszym kraju ten sport to czarna magia ,ale to tylko tak strasznie wygląda bo tak naprawdę to bardzo prosta ,efektowna gra zespołowa. Jak by był ktoś chętny do pogrania w NFL MAdden 10 to zapraszam
Opublikowano 12 marca 201015 l Ja mam na ps2 i nie umiem w to grać Jakby mi ktoś łopatologicznie wytłumaczył to byłabym wdzięczna
Opublikowano 12 marca 201015 l Ja jestem wielkim fanem football`u jak dla mnie nie ma lepszego sportu A co do maddena to wkrótce się zaopatruję w Maddena 10 na PS3 także też jestem chętny do multi
Opublikowano 13 września 201014 l http://www.joystiq.com/2010/09/12/ea-launches-madden-nfl-11-week-one-roster-update/
Opublikowano 8 stycznia 201213 l Gra ktos w 12 ? Wiem ze kosmos i w ogole ale bez kitu to chyba najlepiej odzwierciedlona gra sportowa
Opublikowano 24 września 20159 l @UkyoCałkiem nieźle.Dziś odkryłem, że polska stacja nadaje NFL (Eleven Sports), w dodatku na żywo. Nie powiem niezła niespodzianka. Kontrakt mają na 3 sezony. Dziś w nocy będzie transmitowany pojedynek Giants i Redskinsów.