_Shaman_ 867 Opublikowano 17 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 chyba się skończyły Cytuj Odnośnik do komentarza
LooKaZ 8 Opublikowano 17 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 (edytowane) Wlasnie sprawdzilem, dalej kody sa, moze jakas chwilowa awaria strony byla? Arek, chodzilo mi o to, ze nie da sie sprawdzic kodow na koncie Gold bo pojawia sie blad "nieprawidlowy kod", tylko na Silverze trzeba. A co do tych kodow sprzed 2 lat to nie bylo tak ze rok temu w styczniu ich waznosc sie konczyla i ludzie rozdawali je juz za darmo na forum zeby sie nie marnowaly? A jednak widze ze teraz za kazdym razem dostaje sie ten sam kod... Moze sie skapczyli i dali ograniczenie ze na to samo IP tylko jeden kod. Edytowane 17 Marca 2010 przez LooKaZ Cytuj Odnośnik do komentarza
_Shaman_ 867 Opublikowano 17 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 A co do tych kodow sprzed 2 lat to nie bylo tak ze rok temu w styczniu ich waznosc sie konczyla i ludzie rozdawali je juz za darmo na forum zeby sie nie marnowaly? Te kody działają do dzisiaj. A jednak widze ze teraz za kazdym razem dostaje sie ten sam kod... Moze sie skapczyli i dali ograniczenie ze na to samo IP tylko jeden kod. To nie zależy od IP. Chyba faktycznie się skończyły. Cytuj Odnośnik do komentarza
Camiloz 0 Opublikowano 17 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 Strona znów nie dziala.... czu to już koniec ?? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Pawlo_PL Opublikowano 17 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 Przecież jasne było, że nie będzie to aktualne bez końca. Cytuj Odnośnik do komentarza
rad 0 Opublikowano 18 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 Caly czas dziala. Kiedy konczy sie testowanie bety? Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 969 Opublikowano 18 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 może niebawem, może dopiero przed premierą, albo jak stwierdzą że wiedzą już wszystko. premiera dopiero w połowie maja więc nacieszcie się póki możecie. Cytuj Odnośnik do komentarza
nuke` 2 Opublikowano 18 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 To co nie działają już kody na 48h ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Pawlo_PL Opublikowano 18 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 ... trudno sprawdzić? Cytuj Odnośnik do komentarza
nuke` 2 Opublikowano 18 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 No jak pytam to raczej trudno, bo mam golda ważnego jeszcze i kilka kodów a nie będę specjalnie konta tworzył nowego żeby sprawdzić i od tego jest forum żeby zapytać, uzyskać sensowną odpowiedź a nie bezsensownie nabić sobie posta Cytuj Odnośnik do komentarza
Sztajniec 18 Opublikowano 18 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 Dzialaja, ale nie mozna juz robic nowych (? dobrze mowie, jak cos to mnie poprawcie : ) Cytuj Odnośnik do komentarza
LooKaZ 8 Opublikowano 18 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 To poprawiam, otoz mozna dalej. : P Cytuj Odnośnik do komentarza
TidesX 0 Opublikowano 19 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2010 (edytowane) wywala komunikat ''Please enter a valid 2 letter state code'' to jakis błąd? , od pewnego czasu próbuje sie zarejstrować i nie moge , natomiast wpisuje poprawny state code . Edytowane 19 Marca 2010 przez TidesX Cytuj Odnośnik do komentarza
_Shaman_ 867 Opublikowano 19 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2010 to zarejestruj się na Polskę Cytuj Odnośnik do komentarza
Patoslaw 11 Opublikowano 20 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 (edytowane) Mam małą prośbę do jakiegoś dobrodusznego użytkownika, niestety mój komputer strasznie odmawia posłuszeństwa i owa strona za cholere nie chce mi sie wyświetlić. Może ktoś ma odstąpić jeden kod ? Edytowane 20 Marca 2010 przez Patoslaw Cytuj Odnośnik do komentarza
LooKaZ 8 Opublikowano 20 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 Poszła PW. Cytuj Odnośnik do komentarza
Patoslaw 11 Opublikowano 20 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 Dostałem. Dzięki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi