Skocz do zawartości

Beta BLUR - darmowe kody 48h

Featured Replies

• Odpowiedzi 41
  • Wyświetleń 8,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Wlasnie sprawdzilem, dalej kody sa, moze jakas chwilowa awaria strony byla?

Arek, chodzilo mi o to, ze nie da sie sprawdzic kodow na koncie Gold bo pojawia sie blad "nieprawidlowy kod", tylko na Silverze trzeba.

A co do tych kodow sprzed 2 lat to nie bylo tak ze rok temu w styczniu ich waznosc sie konczyla i ludzie rozdawali je juz za darmo na forum zeby sie nie marnowaly?

A jednak widze ze teraz za kazdym razem dostaje sie ten sam kod... Moze sie skapczyli i dali ograniczenie ze na to samo IP tylko jeden kod.

Edytowane przez LooKaZ

Opublikowano

A co do tych kodow sprzed 2 lat to nie bylo tak ze rok temu w styczniu ich waznosc sie konczyla i ludzie rozdawali je juz za darmo na forum zeby sie nie marnowaly?

Te kody działają do dzisiaj.

A jednak widze ze teraz za kazdym razem dostaje sie ten sam kod... Moze sie skapczyli i dali ograniczenie ze na to samo IP tylko jeden kod.

To nie zależy od IP. Chyba faktycznie się skończyły.

Opublikowano

Przecież jasne było, że nie będzie to aktualne bez końca.

Opublikowano

Caly czas dziala.

Kiedy konczy sie testowanie bety?

Opublikowano

może niebawem, może dopiero przed premierą, albo jak stwierdzą że wiedzą już wszystko. premiera dopiero w połowie maja więc nacieszcie się póki możecie.

Opublikowano

To co nie działają już kody na 48h ?

Opublikowano

... trudno sprawdzić?

Opublikowano

No jak pytam to raczej trudno, bo mam golda ważnego jeszcze i kilka kodów a nie będę specjalnie konta tworzył nowego żeby sprawdzić i od tego jest forum żeby zapytać, uzyskać sensowną odpowiedź a nie bezsensownie nabić sobie posta

Opublikowano

Dzialaja, ale nie mozna juz robic nowych (? dobrze mowie, jak cos to mnie poprawcie : )

Opublikowano

wywala komunikat ''Please enter a valid 2 letter state code'' to jakis błąd? , od pewnego czasu próbuje sie zarejstrować i nie moge , natomiast wpisuje poprawny state code .

Edytowane przez TidesX

Opublikowano

Mam małą prośbę do jakiegoś dobrodusznego użytkownika, niestety mój komputer strasznie odmawia posłuszeństwa i owa strona za cholere nie chce mi sie wyświetlić. Może ktoś ma odstąpić jeden kod ?

Edytowane przez Patoslaw