Opublikowano 17 marca 201015 l Wlasnie sprawdzilem, dalej kody sa, moze jakas chwilowa awaria strony byla? Arek, chodzilo mi o to, ze nie da sie sprawdzic kodow na koncie Gold bo pojawia sie blad "nieprawidlowy kod", tylko na Silverze trzeba. A co do tych kodow sprzed 2 lat to nie bylo tak ze rok temu w styczniu ich waznosc sie konczyla i ludzie rozdawali je juz za darmo na forum zeby sie nie marnowaly? A jednak widze ze teraz za kazdym razem dostaje sie ten sam kod... Moze sie skapczyli i dali ograniczenie ze na to samo IP tylko jeden kod. Edytowane 17 marca 201015 l przez LooKaZ
Opublikowano 17 marca 201015 l A co do tych kodow sprzed 2 lat to nie bylo tak ze rok temu w styczniu ich waznosc sie konczyla i ludzie rozdawali je juz za darmo na forum zeby sie nie marnowaly? Te kody działają do dzisiaj. A jednak widze ze teraz za kazdym razem dostaje sie ten sam kod... Moze sie skapczyli i dali ograniczenie ze na to samo IP tylko jeden kod. To nie zależy od IP. Chyba faktycznie się skończyły.
Opublikowano 18 marca 201015 l może niebawem, może dopiero przed premierą, albo jak stwierdzą że wiedzą już wszystko. premiera dopiero w połowie maja więc nacieszcie się póki możecie.
Opublikowano 18 marca 201015 l No jak pytam to raczej trudno, bo mam golda ważnego jeszcze i kilka kodów a nie będę specjalnie konta tworzył nowego żeby sprawdzić i od tego jest forum żeby zapytać, uzyskać sensowną odpowiedź a nie bezsensownie nabić sobie posta
Opublikowano 18 marca 201015 l Dzialaja, ale nie mozna juz robic nowych (? dobrze mowie, jak cos to mnie poprawcie : )
Opublikowano 19 marca 201015 l wywala komunikat ''Please enter a valid 2 letter state code'' to jakis błąd? , od pewnego czasu próbuje sie zarejstrować i nie moge , natomiast wpisuje poprawny state code . Edytowane 19 marca 201015 l przez TidesX
Opublikowano 20 marca 201015 l Mam małą prośbę do jakiegoś dobrodusznego użytkownika, niestety mój komputer strasznie odmawia posłuszeństwa i owa strona za cholere nie chce mi sie wyświetlić. Może ktoś ma odstąpić jeden kod ? Edytowane 20 marca 201015 l przez Patoslaw